Επιστρέφει τον Σεπτέμβριο το Cyber Security Conference για τέταρτη χρονιά

Με την ταχεία εξέλιξη του ψηφιακού τοπίου, οι επιχειρήσεις καλούνται να υιοθετήσουν καινοτόμες τεχνολογίες για να διατηρήσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα.

Ωστόσο, οι τεχνολογικές αυτές πρόοδοι φέρνουν μαζί τους κινδύνους και ευπάθειες που καμία οργάνωση δεν μπορεί να αγνοήσει. Για να προστατεύσουν αποτελεσματικά τα περιουσιακά τους στοιχεία και να διατηρήσουν την επιχειρησιακή τους ανθεκτικότητα οι ηγέτες των εταιρειών πρέπει να κατανοήσουν τις τρέχουσες προκλήσεις της κυβερνοασφάλειας, περισσότερο από ποτέ.

H τάση κλιμάκωσης των απειλών στον κυβερνοχώρο είναι ανησυχητική. Το α' τρίμηνο του 2024, η Check Point Research (CPR) κατέγραψε ανοδική πορεία του μέσου αριθμού κυβερνοεπιθέσεων ανά οργανισμό, ανά εβδομάδα, φτάνοντας τις 1308, σημειώνοντας αύξηση 5% από το α' τρίμηνο του 2023 και 28% από το τελευταίο τρίμηνο του 2023. Η αύξηση αυτή δεν είναι απλώς ένας αριθμός, αλλά μια υπενθύμιση για το εξελισσόμενο τοπίο απειλών ενάντια στον κάθε Οργανισμό που δεν παίρνει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας.

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2024, το ξενοδοχείο Hilton Nicosia θα φιλοξενήσει το 4ο Cyber Security Conference με θέμα «Safeguarding your Digital Fortress: A Practical Guide for Companies across all Economic Sectors».

Το συνέδριο θα προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για τους κινδύνους και τις απειλές που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σε όλες τις λειτουργίες και τις επιχειρησιακές τους διαδικασίες, ενώ θα αναδείξει στρατηγικές και εργαλεία για την πρόληψη και την αντιμετώπιση αυτών των κινδύνων.

Η διοργάνωση θα αποτελέσει πλατφόρμα για ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων σχετικά με τις τάσεις και τις σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της Κυβερνοασφάλειας. Θα αναλύσει στρατηγικές, μεθόδους και εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εταιρείες όλων των οικονομικών τομέων για να πλοηγηθούν στο σύνθετο και συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο των κυβερνοαπειλών.

Ποιους αφορά

Μην χάσετε την ευκαιρία να ενισχύσετε την ασφάλεια της ψηφιακής σας οχυρότητας και να ανακαλύψετε πρακτικές λύσεις για την προστασία των κρίσιμων υποδομών σας.

Το συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη κυπριακών επιχειρήσεων κάθε μεγέθους και οικονομικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων ειδικών κυβερνοασφάλειας, IT experts, CEOs, COOs, CFOs, διαχειριστών κινδύνων, υπευθύνων συμμόρφωσης και συμβούλων. Πιο συγκεκριμένα, απευθύνεται σε:

- Γενικούς Διευθυντές

- Chief Technology Officers (CTOs)

- Chief Security Officers (CSOs)

- Chief Information Security Officers (CISOs)

- Chief Compliance Officers (CCOs)

- Συμβούλους Ασφαλείας

- Υπευθύνους Συμμόρφωσης

- Αναλυτές Ασφαλείας

- Προγραμματιστές

- Διαχειριστές Δικτύων & Συστημάτων

- Διαχειριστές Κινδύνων

Πληροφορίες

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες συνεδρίου

Χορηγοί: CABLENET, HUAWEI, Kyndryl

Οργανωτές: ΙΜΗ & ISACA Cyprus Chapter

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN (Cyprus Business News), περιοδικό GOLD, περιοδικό ΙΝ Βusiness

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Σε λειτουργία η Ακαδημία της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων «Professional Skills Academy»
Ανοίγει ξανά μετά από δέκα χρόνια τις πύλες του το Δασικό Κολλέγιο... Το πρόγραμμα που θα προσφέρει
Finvasia: Υγειονομική περίθαλψη με... γιατρικό την καινοτομία-Πώς ένας ινδικός όμιλος στην Κύπρο αλλάζει τον τομέα της υγείας
Εικονικός Μαραθώνιος Πάφου: Τα έργα Πολιτικής Συνοχής όπως δεν τα έχετε ξαναδεί
5η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2023: Η Philip Morris International επιδεικνύει σαφή πρόοδο προς την επίτευξη του σκοπού της
Universal Life: Στηρίζει τη νέα γενιά επιστημόνων και επιβραβεύει την αριστεία
Ετήσια αύξηση κύκλου εργασιών στις υπηρεσίες, μείωση στις μεταφορές το πρώτο τρίμηνο
Η Purpose Communications γιορτάζει την «Παγκόσμια Ημέρα Δημοσίων Σχέσεων 2024»
Πετρολίνα: Προσφορά ζωής μέσω αιμοδοσίας εις μνήμη Δημήτρη Λευκαρίτη
To Foody επεκτείνει την υπηρεσία Alphamega Express