Wiem Sabbagh: Η πρωτοπόρος του ΑΙ στο CITEA Digital Cyprus 2024

Στο φετινό 3ο CITEA Digital Cyprus Conference 2024, η Wiem Sabbagh, Διευθύντρια και Παγκόσμια Ηγέτιδα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Δεδομένων & Τεχνητής Νοημοσύνης της Kyndryl, θα βρεθεί στην Κύπρο για μια πρωτοποριακή παρουσίαση που αναμένεται να εντυπωσιάσει.

Το Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia, θα φέρει κοντά τα «κορυφαία μυαλά» του τομέα της τεχνολογίας από όλο τον κόσμο.

Η Wiem Sabbagh θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και την καινοτομία στις επιχειρήσεις της Κύπρου.

Με την εμπειρία της στην ψηφιακή και δεδομένη μεταμόρφωση, θα μοιραστεί με το κοινό real success stories που αναδεικνύουν τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών, της παραγωγικότητας των εργαζομένων και της επιχειρηματικής ευελιξίας.

Μην χάσετε την ευκαιρία να μάθετε πώς η γενετική τεχνητή νοημοσύνη μεταμορφώνει τον επιχειρηματικό κόσμο και πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις τεχνολογίες για να επιτύχετε κορυφαία αποτελέσματα. Το CITEA Digital Cyprus 2024 υπόσχεται να είναι μια εκδήλωση που θα αφήσει το στίγμα της στο μέλλον των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας στην Κύπρο.

Το μέλλον είναι ΑΙ

Από πρακτικές μέχρι απλές συμβουλές και ομιλίες, το φετινό Συνέδριο βάζει την ΤΝ στο προσκήνιο. Ειδικότερα, φέτος, το Συνέδριο θα εστιάσει σε τέσσερις βασικούς πυλώνες: Στην ΤΝ ως το πανταχού παρόν εργαλείο που επηρεάζει όλες τις πτυχές μιας επιχείρηση, στην η πελατειακή εμπειρία ως ο νέος μοχλός παροχής υπηρεσιών, στην ανάλυση δεδομένων ως βασική πηγή ενέργειας για στρατηγικό πλεονέκτημα και στην ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο με έμβαση στη σημασία της επένδυσης στην πρόληψη για την αποφυγή σοβαρών συνεπειών.

Το Συνέδριο περιλαμβάνει επίσης μια ενδιαφέρουσα έρευνα που θα αφορά στον Δείκτη CITEA και θα αξιολογεί πόσο έτοιμες είναι οι κυπριακές επιχειρήσεις σε θέματα τεχνολογίας στο τρέχον έτος.

Οι διακεκριμένοι ομιλητές από Κύπρο και εξωτερικό υπόσχονται ένα ταξίδι στο αύριο που θα εξοπλίσει με τα απαραίτητα εργαλεία τον κάθε Οργανισμό που θέλει να είναι ένα βήμα μπροστά.

Ποιους ενδιαφέρει

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 20 Ιουνίου στο Hilton Nicosia και απευθύνεται σε στελέχη του επιπέδου Γ κυπριακών εταιρειών από όλους τους τομείς της οικονομίας και σε φορείς λήψης αποφάσεων που επιθυμούν να διερευνήσουν και να αξιολογήσουν νέες τεχνολογίες και στρατηγικές προσεγγίσεις για την προώθηση της καινοτομίας και την προώθηση της ψηφιακής κουλτούρας στους οργανισμούς τους.

Πληροφορίες

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες συνεδρίου

  • Οργανωτής: CITEA
  • Συντονιστής: IMH
  • Κύριος Χορηγός: ECOMMBX
  • Stage Sponsors: Kyndryl, Odyssey
  • Χορηγοί: Cablenet, Capacitor Partners, GZG Law, GrantXpert Consulting, Hellenic Bank, Huawei, IMR/Πανεπιστήμιο ΛευκωσίαςΤΜ , MS Electronics - ZYXEL, NetU, SoftOne
  • Εκθέτες: Datatech, Powersoft, QSecure Ltd
  • Με την Στήριξη: Invest Cyprus, ISACA Cyprus Chapter, 1210 media
  • Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN portal, περιοδικό IN Business, OmegaTV, πόρταλ REPORTER, SUPER FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Χ. Προύντζος: Το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία το Inspire 2024 (video)
ΚΝΕ: Μηνιαία συνάντηση των μελών του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας
GrantXpert Consulting: Επιτυχημένο σεμινάριο για ανάπτυξη ανθεκτικών ηγετικών στελεχών σε Λάρνακα και Λευκωσία
DiscoverEU: Ευκαιρία σε νέους και νέες 18 ετών να εξερευνήσουν την πλούσια ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσω ταξιδιών
Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο