Powered by

GrandResort: Επέστρεψε ανανεωμένο μετά από ριζική ανακαίνιση €20 εκατ. (photos)

Την επαναλειτουργία του The GrandResort Limassol, έπειτα από εκτεταμένη ανακαίνιση, ανακοίνωσε η Leonardo Hotels and Resorts Mediterranean

Μετά από μια ριζική ανακαίνιση που κόστισε περίπου €20 εκατ., το πολυτελές ξενοδοχείο άνοιξε τις πύλες του την 1η Μαΐου αναβαθμισμένο και ανανεωμένο.

grandresort1000view2

Η νέα προσθήκη-ορόσημο για τη Leonardo Hotels
Ως το έβδομο ξενοδοχείο του ομίλου Leonardo Hotels and Resorts Mediterranean στην Κύπρο και το πρώτο πέντε αστέρων κατάλυμα, το The GrandResort Limassol αποτελεί τη νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου και ταυτόχρονα ένα ορόσημο στο ταξίδι του προς την αριστεία.

grandresort1000view

Με πλούσια ιστορία και ως ένα από τα πρώτα πεντάστερα ξενοδοχεία της Κύπρου, η Leonardo Hotels and Resorts Mediterranean καλωσορίζει αυτό το εμβληματικό ξενοδοχείο στην οικογένειά της.

Το The GrandResort Limassol ανήκει στη συλλογή Limited Edition των Leonardo Hotels, μια επιλεγμένη συλλογή ξενοδοχείων, από τις λίγες σε όλη την Ευρώπη που προσφέρουν ιδιαίτερα υψηλές υπηρεσίες εξυπηρέτησης.

grandresort1000swimupdomatio

Τοποθετημένο σε μια γραφική παραθαλάσσια τοποθεσία, το The GrandResort Limassol ένα κτήριο 5 ορόφων, το οποίο πλαισιώνεται από κήπους 4.500 τ.μ. με 363 φοίνικες δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό σκηνικό στην καρδιά της Λεμεσού.

grandresort1000kipoi

Διαθέτει 255 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, εκ των οποίων 21 νεόδμητες ευρύχωρες πολυτελείς σουίτες με πισίνα και θέα το γαλάζιο της Μεσόγειου.

grandresort1000deluxeseaview

grandresort1000signatureseaview

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες είναι εξαιρετικά σχεδιασμένα και υπέροχα επιπλωμένα για να προσφέρουν απόλυτη άνεση και πολυτέλεια. Διαθέτουν ευρύχωρα μπαλκόνια τα οποία προσφέρουν εκπληκτική θέα στο γαλάζιο της θάλασσας.

grandresort1000swimupdomatio3

grandresort1000executiveseaview

grandresort1000executiveseaview2

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, όπως η εσωτερική πισίνα, μεγάλη εξωτερική πισίνα, αναζωογονητικό SPA και σύγχρονο γυμναστήριο.

grandresort1000swimupdomatio2

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του the GrandResort Limassol είναι η εντυπωσιακή αμμώδης παραλία, που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο, πλαισιωμένη από φοίνικες δημιουργώντας ένα μαγικό σκηνικό χαλάρωσης.

Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να ασχοληθούν με μια σειρά δραστηριοτήτων θαλάσσιων σπορ.

Γαστρονομικές απολαύσεις υψηλής ποιότητας
Το The GrandResort Limassol προσφέρει μια πληθώρα γαστρονομικών επιλογών με τα 4 εστιατόριά του που καλύπτουν όλα τα γούστα.

grandresort1000thepalms

Εκτός από το πλούσιο μπουφέ και τα show cooking Stations στο The Palms Restaurant, ξεχωριστή νότα αποτελεί το a la carte ασιατικό εστιατόριο, Yashinoki Asian Restaurant. με ζωντανή μουσική να ενισχύει την εμπειρία σε επιλεγμένες μέρες.

grandresort1000yashinoki

grandresort1000yashinoki2

Το Açaí Seaview Restaurant προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα, όπως και το Ouzeria By the Sea με αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις και εκλεκτό μουσικό πρόγραμμα.

grandresort1000acai

grandresort1000ouzeria

Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο Sake Asian Bar, Neera Pool Bar ή Patanir Lobby Bar, ή να απολαύσουν γλυκά εδέσματα στο Jelly Palm Patisserie ή το Coconut Gellateria.

grandresort1000lobbybar

grandresort1000lobbybar2

grandresort1000lobbybar3

Σύγχρονες συνεδριακές εγκαταστάσεις
Σημειώνεται ότι το The GrandResort Limassol διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις συνεδρίων και εκδηλώσεων, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα συνεδριακά κέντρα στην Κύπρο. Με μεγάλους χώρους και άψογη εξυπηρέτηση, είναι ένα ιδανικό μέρος για συνέδρια, συναντήσεις, γάμους και άλλες ειδικές εκδηλώσεις.

grandresort1000lobby

Το απόλυτο οικογενειακό θέρετρο
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον σχεδιασμό εγκαταστάσεων που να εξυπηρετούν τις ανάγκες των επισκεπτών όλων των ηλικιών.

Το Pups Baby Club, το "Sago" Kids Club και το Batana Teens Club προσφέρουν διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για παιδιά και εφήβους, εξασφαλίζοντας ότι θα έχουν μια αξέχαστη διαμονή.

Επιπλέον, προσφέρονται πάρκο στον κήπο, πισίνα για παιδιά και SPA με θεραπείες ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά και οικογένειες. Ταυτόχρονα, ένα πλούσιο ψυχαγωγικό ειδικά για παιδιά, φιλοδοξεί να χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών.

grandresort1000lobby2

Θέτοντας νέα πρότυπα πολυτέλειας
Με μια μοντέρνα και κομψή εσωτερική διακόσμηση, με ανέσεις και εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης, την άψογη εξυπηρέτηση και την προσοχή στη λεπτομέρεια, το The GrandResort Limassol εκπροσωπεί επάξια την ουσία των Leonardo Hotels.

Συνδυάζοντας αρμονικά την φιλοξενία του brand με τη ζεστασιά της κυπριακής κουλτούρας, προσφέρει ένα καταφύγιο όπου η πολυτέλεια συνυπάρχει με την τοπική γοητεία και η γαλήνη εναρμονίζεται με την κυπριακή φιλοξενία.

Το the GrandResort Limassol εντάσσεται στην οικογένεια Leonardo Hotels and Resorts Mediterranean, επανασυστήνοντάς το και ενισχύοντας τη διαχρονική του δέσμευσή στην αριστεία, φιλοδοξώντας να θέσει νέα πρότυπα πολυτέλειας και φιλοξενίας στην πόλη της Λεμεσού.

Υπενθυμίζεται ότι κάτω από την ομπρέλα της Leonardo Hotels (Όμιλος Fattal Hotels) αναμένεται να λειτουργήσουν προσεχώς το Leonardo Latchi Family Resort (πρώην Elias Latsi Holiday Village Resort), καθώς και το νέο ξενοδοχείο NYX, στη λεωφόρο Μακαρίου, στη Λευκωσία.

Δειτε Επισης

Δήλωσε τη συμμετοχή σου στο 9ο Cyprus Professional Services Conference
Σε τροχιά υλοποίησης 30 παραθαλάσσιες επαύλεις αξίας €20 εκατ. στην Πέγεια
Έξι προτροπές προς τις κυπριακές Αρχές από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο
Οι μάρκες αυτοκινήτων που επέλεξαν οι αγοραστές-Σε ανοδική τροχιά η αγορά
Κόστος ηλεκτρισμού και καυσίμων: Πόσα ξόδεψαν οι εταιρείες το 2023
Οι μεταβλητές που καθορίζουν την στρατηγική των ξενοδοχείων στην Κύπρο-Γεωπολιτικά, οικονομία, περιβάλλον
Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για τουριστικές επιχειρήσεις-Μια πρωτοβουλία του ΚΕΒΕ σε συνεργασία με το I-STARS
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: The Shipping Forecast
Αντώνης Ρέμος-Ελένη Φουρέιρα: H συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol
Αυτή είναι η πρόταση του ΑΚΕΛ για επιβολή τέλους 5% επί των απροσδόκητων κερδών των τραπεζών