Altamira Real Estate: Νέα εβδομάδα με δελεαστικές επιλογές σε κατοικίες και διαμερίσματα

Μοναδικές ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα στη Λευκωσία και τη Λεμεσό, προτείνει η Altamira Real Estate.

Αυτή την εβδομάδα ξεχωρίσαμε επιλογές σε ετοιμοπαράδοτες κατοικίες και διαμερίσματα, σε δημοφιλείς περιοχές στους Δήμους Λατσιών, Λακατάμειας, Λευκωσίας, Αγλαντζιάς, καθώς επίσης στον Δήμο Αγίου Αθανασίου και στο Καλό Χωριό Λεμεσού.

Όλα τα ακίνητα αποτελούν ιδανικές επιλογές για ιδιοχρησία ή και για ενοικίαση με ψηλές αποδόσεις.

Κατοικίες σε Λευκωσία και Λεμεσό από €215,000

Σε δημοφιλή περιοχή του Δήμου Λατσιών, πωλείται κενή ανεξάρτητη διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων προς €710,000. Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο πολύ κοντά στο γήπεδο ΓΣΠ και σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων, ενώ απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και τους γειτονικούς δήμους. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων της κατοικίας ανέρχεται σε 320 τ.μ..

Αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό, κουζίνα γραφείο και αποχωρητήριο. Επιπλέον, διαθέτει πτυσσόμενη σκάλα που οδηγεί στη σοφίτα και υπόγειο με δύο καλυμμένους χώρους στάθμευσης, υπνοδωμάτιο με ντους/αποχωρητήριο, δωμάτιο θέρμανσης και χώρο ψυχαγωγίας. Εξωτερικά το ακίνητο διαθέτει αυλή με δέντρα και βεράντες. Η κατοικία αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιοχρησία ή και για ενοικίαση.

PR38198

Κενή διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων με αυλή και κήπο, εντοπίζεται σε ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία στον Δήμο Λακατάμειας, με τιμή πώλησης €250,000. Το ακίνητο βρίσκεται πλησίον της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα και είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων.

Επιπλέον, απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις στον αυτοκινητόδρομο και τις κεντρικές αρτηρίες της πόλης. Αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρια, κουζίνα, καθιστικό και δύο αποχωρητήρια. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 200 τ.μ. και 20 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Η κατοικία αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες και νεαρά ζευγάρια.

Ελκυστική επιλογή με κενή ανεξάρτητη ημιυπεριψωμένη (split level) κατοικία πέντε υπνοδωματίων, με αυλή και κήπο, πωλείται στο κέντρο της κοινότητας Παλιομετόχου, στην τιμή των €405,000. Η κατοικία διαθέτει σαλόνι/τραπεζαρία, καθιστικό, κουζίνα, πλυσταριό, υπνοδωμάτιο, γραφείο και δύο υπνοδωμάτια.

Επιπλέον, διαθέτει υπόστεγο με καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθηκευτικό χώρο. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 390 τ.μ., των καλυμμένων και ακάλυπτων βεραντών σε 80 τ.μ. και του υπόστεγου σε 50 τ.μ.. Η κατοικία είναι κατάλληλη τόσο για ιδιοχρησία όσο και για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Μοναδική ευκαιρία στην κοινότητα Καλού Χωριού Λεμεσού, με κενή κατοικία και εστιατόριο που πωλούνται στην τιμή των € 215,000. Το ακίνητο βρίσκεται επί του κύριου δρόμου Καλού Χωριού – Γεράσας, ενώ απολαμβάνει πολύ καλές προσβάσεις προς τις γειτονικές κοινότητες και τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις. Το ακίνητο διαθέτει ισόγεια κατοικία τριών υπνοδωματίων με πισίνα, η οποία αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας, κουζίνα, αποχωρητήριο και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 137 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 3 τ.μ..

Επιπλέον, εντός του ακινήτου υπάρχει κτήριο με εμβαδόν 110 τ.μ., που λειτουργούσε ως ταβέρνα και αποτελείται από ενιαίο χώρο εστιατορίου, κουζίνα, αποθήκη, ένα υπνοδωμάτιο και αποχωρητήρια. Εξωτερικά το ακίνητο διαθέτει πλακόστρωτη αυλή. Το ακίνητο εμπίπτει εντός της Οικιστικής Ζώνης Η4 με ανώτατο συντελεστή δόμησης 40% και εντός της Οικιστικής Ζώνης Η5 με ανώτατο συντελεστή δόμησης 30%.

PR35139

Στον Δήμο Αγίου Αθανασίου εντοπίζεται ελκυστική ευκαιρία, για διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων, πλησίον του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας. Ιδανικά τοποθετημένη, σε περιοχή με αυξημένη ζήτηση για οικιστικά ακίνητα, η κατοικία διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και το κέντρο της Λεμεσού. Διαθέτει εμβαδόν κλειστών χώρων 156 τ.μ, καλυμμένων βεραντών 5 τ.μ και ακάλυπτων βεραντών 14 τ.μ. Αποτελείται από ενιαίο χώρο με καθιστικό, τραπεζαρία και δύο αποχωρητήρια.

Ξεχωριστές επιλογές για διαμερίσματα στη Λευκωσία

Σε κεντρική τοποθεσία του Δήμου Λατσιών ξεχωρίζουν οι επιλογές για δύο κενά διαμερίσματα δύο και τριών υπνοδωματίων, τα οποία πωλούνται προς €290.000. Είναι ιδανικά τοποθετημένα κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων, ενώ απολαμβάνουν εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο και τις κύριες αρτηρίες.

Το διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων βρίσκεται στο ημιυπόγειο και διαθέτει εμβαδόν κλειστών χώρων 145 τ.μ.. Αποτελείται από κουζίνα, καθιστικό, τραπεζαρία, πλυσταριό και δύο αποχωρητήρια, ενώ εξωτερικά διαθέτει αυλή και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Το διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στο ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, καθιστικό, τραπεζαρία, και δύο αποχωρητήρια. Διαθέτει εμβαδόν κλειστών χώρων 132 τ.μ. και 6 τ.μ. καλυμμένη βεράντα.

Τα δύο διαμερίσματα αποτελούν ιδανική επιλογή για ιδιοχρησία ή για επένδυση με ψηλή απόδοση.

PR39842

Εξαιρετική επιλογή με μεγάλο οροφοδιαμέρισμα τριών υπνοδωματίων σε κεντρική τοποθεσία στην ενορία Παναγία του Δήμου Λευκωσίας, το οποίο πωλείται προς €195,000. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο μικρής πολυκατοικίας και απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της πόλης και τις κύριες οδικές αρτηρίες. Αποτελείται από κουζίνα, καθιστικό, τραπεζαρία, γραφείο και αποχωρητήριο. Το ακίνητο διαθέτει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 176 τ.μ., καλυμμένες βεράντες 13 τ.μ. και χώρο στάθμευσης στο ισόγειο. Το διαμέρισμα αποτελεί ιδανική επιλογή για μεγάλες οικογένειες και ενοικιάζεται προς €850/μήνα με απόδοση 5,2%.

Τέλος, σημαντική ευκαιρία ξεχωρίζει επί της λεωφόρου Λάρνακος στην Αγλαντζιά, πλησίον του πάρκου Ακαδημίας, με κενό διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην τιμή των €125.000. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο πολυκατοικίας, διαθέτει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 131 τ.μ. και καλυμμένες βεράντες 24 τ.μ., καθώς και χώρο στάθμευσης. Είναι κατάλληλο τόσο για ενοικίαση όσο και για ιδιοκατοίκηση.

PR38891

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Δειτε Επισης

Κωνσταντίνος Κωνσταντή: Επιτακτική η ανάγκη για τακτική επιθεώρηση των κτηρίων
Πολυτελή ακίνητα και άλλες επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
K. Iωάννου: Φοιτητικά δωμάτια στο κέντρο της Λευκωσίας-Παραδίδονται τα πρώτα 13 τον Νοέμβριο
Κ. Γιωρκάτζης: Προσέλκυση επιχειρήσεων με πράσινα και προσβάσιμα έργα στη Λευκωσία
Δέσποινα Χρυσοχού: Έδρα των διαχρονικών επενδύσεων το κέντρο της Λευκωσίας
Γιώργος Χρυσοχός: Πέραν των 246 εκατ. ευρώ η επένδυση της Cyfield στη Λευκωσία μέχρι το 2026
Κτήρια προς ενοικίαση στο κέντρο της Λεμεσού ζητά το ΤΕΠΑΚ
Εκτόξευση αδειών οικοδομής τον Ιούνιο λόγω... ΕΟΑ-Ετήσια αύξηση 150%
Επενδυτική ευκαιρία με μεγάλο γωνιακό οικόπεδο στον Δήμο Λεμεσού από την Altamira Real Estate
Οι τάσεις στην αγορά ακινήτων της Λευκωσίας...Ποιο όροφο επιλέγουν οι αγοραστές διαμερισμάτων