Ποιος θα είναι ο νέος αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς;

Άμεσα δουλειά έπιασαν οι νέοι εκτελεστικοί σύμβουλοι στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, Ευγενία Χριστοδούλου και Γιώργος Καρατζιάς.

Υπενθυμίζεται ότι στον διορισμό της κ. Χριστοδούλου και του κ. Καρατζιά προχώρησε χθες το Υπουργικό Συμβούλιο, κλείνοντας έτσι όλες τις εκκρεμότητες που υπήρχαν στην ηγετική δομή της Κεντρικής Τράπεζας.

Το ερώτημα τώρα βεβαίως έγκειται στο ποιος θα διαδεχθεί τον κ. Καρατζιά στην αντιπροεδρία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, θέση στην οποία βρίσκονταν μέχρι και χθες.

Την απάντηση καλείται να δώσει και πάλι το Υπουργικό Συμβούλιο κατόπιν φυσικά σχετικής εισήγησης του Υπουργού Οικονομικών.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Καρατζιάς είχε διοριστεί ως αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου τον Σεπτέμβριο του 2021.

Δειτε Επισης

Τα βαρυσήμαντα μηνύματα στην τελετή απονομής των 17ων IN Business Awards
Η έξυπνη και γεμάτη νόημα ανάρτηση της Ελληνικής για την Γιορτή της Μητέρας-«Αν η μαμά ήταν κάρτα…»
Μαξιμαλιστικές προσεγγίσεις από συντεχνίες και προς θερμό καλοκαίρι στα εργασιακά με καυτή πατάτα την ΑΤΑ
Τρικούβερτος καβγάς Κουμή-Καρούσου στα social media…Η κόντρα και η αφορμή για να διασταυρώσουν τα ξίφη τους
Παζαράκι PwC Foundation με πολλαπλασιαστικό όφελος
Η καθηλωτική εμπειρία του Μιχάλη Αντωνίου που δεν περιγράφεται με λόγια (pics)
«Ο επαγγελματικός καθαρισμός στα καλύτερά του» και τα εύσημα από Χριστόδουλο Αγκαστινιώτη
Σε δείπνο με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελεχών της διοίκησης της Eurobank ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Ελληνική-Eurobank: Ποιο θα είναι το… σπίτι της ενοποιημένης τράπεζας;
Η… συγχώνευση ξεκίνησε από τους εθελοντές