The Sovereign Art Foundation Students Prize Cyprus 2024: Bραβείο στη Sofia Mircheva

Το βραβείο κοινού «The Sovereign Art Foundation Students Prize Cyprus 2024» κέρδισε η Sofia Mircheva από το σχολείο The International School of Paphos με το έργο «Η Πορεία μου προς την Ισορροπία» στο πλαίσιο του διαγωνισμού από το Sovereign Art Foundation που φέτος γιορτάζει εικοσιπέντε χρόνια παρουσίας.

Ο βραβευθείσα έλαβε την τιμητική διάκριση, μέσα από τις ψήφους του κοινού, στην κατάμεστη αίθουσα της Δημοτικής Πανεπιστημιακής Βιβλιοθήκης στη Λεμεσό όπου πραγματοποιήθηκε η Τελετή Βράβευσης.

Στην Sofia Mircheva απονεμήθηκε χρηματικό βραβείο αξίας 1.000 ευρώ, το οποίο θα μοιραστεί μεταξύ της ίδιας και του σχολείου της.

Επιπλέον, η νικήτρια του διαγωνισμού εντάσσεται αυτόματα στα The Sovereign Art Foundation Global Students Prize.

Το βραβείο της Κριτικής Επιτροπής κέρδισε η Άννα Πηγασίου.

  • Εικοσιπέντε χρόνια παρουσίας

To Sovereign Group ιδρύθηκε το 1987, εργοδοτεί περισσότερους από 600 υπαλλήλους, βρίσκεται σε 20+ γραφεία παγκοσμίως σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία και Αφρική, έχει αποκτήσει περισσότερες από 30 άδειες από διεθνείς αναγνωρισμένες ρυθμιστικές αρχές και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους και ανεξάρτητους επαγγελματίες φορολογικούς φορείς, οργανισμούς Σχεδιασμού και Εταιρικών Υπηρεσιών στον κόσμο.

Αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί περισσότερους από 20.000 πελάτες, που περιλαμβάνουν εταιρείες, επιχειρηματίες, ιδιώτες επενδυτές ή άτομα υψηλής καθαρής αξίας και τις οικογένειές τους – και διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση που υπερβαίνουν τα 20 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Το τμήμα Εταιρικών Υπηρεσιών της Sovereign Group παρέχει τη σύσταση και τη διαχείριση εταιρείας σε όλες τις δικαιοδοσίες, καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη και στήριξη, βοηθώντας έτσι εταιρείες όλων των μεγεθών να εγκαταστήσουν και να διατηρήσουν με επιτυχία τις δραστηριότητές τους στις ξένες αγορές.

Το τμήμα Private Client Services της Sovereign Group παρέχει ασφαλή, αποτελεσματικό σχεδιασμό πλούτου και διαδοχής σε οικογένειες και επιχειρηματίες που κινούνται διεθνώς. Ειδικεύονται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση δομών, χρησιμοποιώντας καταπιστεύματα, εταιρείες και άλλα μέσα, για τη διατήρηση και προστασία περιουσιακών στοιχείων και επενδύσεων.

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας