Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: 10+ γυναίκες CEOs στέλνουν τα δικά τους μηνύματα

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας θεσπίστηκε τον προηγούμενο αιώνα από τον ΟΗΕ προς τιμή των γυναικών που έχασαν τη ζωή τους αγωνιζόμενες για τα δικαιώματά τους. Σήμερα, εν έτει 2024, αν και το φύλο δεν θα έπρεπε να αποτελεί παράγοντα που επηρεάζει την επιτυχία του ατόμου, αρκετές είναι οι φορές που οι γυναίκες καλούνται να απαιτήσουν τα αυτονόητα, σε μια υπο-εκπροσωπημένη για τις ίδιες κοινωνία, στην πολιτική, τις επιχειρήσεις και την επιστήμη.

Τρανταχτό παράδειγμα το μισθολογικό χάσμα που δεν λέει ακόμη να εξαλειφθεί. Στην Κύπρο, όπως δείχνουν οι τελευταίοι αριθμοί της Στατιστικής Υπηρεσίας, που αφορούν το 3ο τρίμηνο του 2023, οι άνδρες αμείβονται κατά μέσο όρο 375 ευρώ περισσότερα από τις γυναίκες.

Σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι αποδοχές των γυναικών είναι κατά 12.7% χαμηλότερες από αυτές των ανδρών ανά ώρα εργασίας (στοιχεία Eurostat, 2021). Σύμφωνα με την Eurostat, περίπου το 24% της συνολικής διαφοράς αμοιβών μεταξύ των δύο φύλων μπορεί να εξηγηθεί από την υπερεκπροσώπηση των γυναικών σε τομείς σχετικά χαμηλά αμειβόμενους, όπως η περίθαλψη, η υγεία ή η εκπαίδευση. Ακόμη, οι γυναίκες κατέχουν λιγότερες εκτελεστικές θέσεις, καθώς το 2020 αν και αντιπροσώπευαν σχεδόν το ήμισυ των εργαζομένων, αποτελούσαν μόνο το ένα τρίτο (34%) των διευθυντικών στελεχών στην Ε.Ε. (στοιχεία Eurostat).

Παρόλα αυτά, η ημέρα της γυναίκας αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για να αναδειχθούν οι επιτυχίες και η δύναμη των γυναικών σε διάφορους τομείς. Άλλωστε, δεν είναι λίγα τα παραδείγματα άξιων γυναικών που κατάφεραν τα ακατόρθωτα ακόμη και στους πιο ανδροκρατούμενους χώρους ή ακόμη και που άλλαξαν την ιστορία της ανθρωπότητας.

Από την Marie Skłodowska Curie, στη Rosalind Elsie Franklin, τη Rosa Parks, τη Malala Yousafzai έως την κάθε γυναίκα του σήμερα που καλείται να ανταποκριθεί στους πολλαπλούς ρόλους της κοινωνίας, το γυναικείο φύλο έχει αποδείξει πολλά και συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία.

Το InBusinessNews για να τιμήσει τη μέρα της γυναίκας, συγκέντρωσε τις σκέψεις 10+ γυναικών CEOs, που με την αξία τους κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να ανελιχθούν στον κυπριακό επιχειρηματικό στίβο.

Προερχόμενες από διάφορους κλάδους της οικονομίας, οι γυναίκες ηγέτιδες, στέλνουν το δικό τους ισχυρό μήνυμα για την σημαντική αυτή μέρα... την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

«Το ταλέντο και οι ικανότητες δεν γνωρίζουν φύλο»
Ελένη Καλογήρου, Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια, Hermes Airports Ltd

ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ 1

Η Μάγια Αγγέλου έγραψε κάποτε πως «Κάθε φορά που μια γυναίκα υπερασπίζεται τον εαυτό της, χωρίς να το ξέρει, χωρίς να το διεκδικεί, υπερασπίζεται όλες τις γυναίκες».

Αυτό έκαναν εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες για να εξαλείψουν προκαταλήψεις και αντιξοότητες. Γυναίκες που έσπασαν γυάλινα ταβάνια. Που διεκδίκησαν. Που έκαναν μικρά ή μεγάλα βήματα τα οποία οδήγησαν σε μεγάλες αλλαγές. Γυναίκες που ξερίζωσαν ριζωμένα στερεότυπα.

Χαίρομαι που είμαι μέλος μιας γενιάς γυναικών που με τη σειρά της εργάζεται μεθοδικά, προσφέρει στα κοινά και αποδεικνύει ότι οι γυναίκες μπορούν να επιτύχουν επαγγελματικά, χωρίς να αμελούν τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις. Όλο και περισσότερες γυναίκες εργάζονται και αναλαμβάνουν ηγετικές θέσεις στον τομέα των αερομεταφορών βοηθώντας έτσι να διαμορφωθεί ένα ισορροπημένο περιβάλλον με όλα τα πλεονεκτήματα που αυτό αποδεδειγμένα αποφέρει.

Είμαι περήφανη που ηγούμαι μιας εταιρείας όπου υπάρχει χώρος για όλους και παρέχει ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες ανέλιξης, υπογραμμίζοντας ξεκάθαρα ότι το ταλέντο και οι ικανότητες δεν γνωρίζουν φύλο.

«Καλώ όλους, άντρες και γυναίκες, να γίνουν φεμινιστές»
Δήμητρα Καραντώκη, Εκτελεστική Πρόεδρος, Όμιλος Καραντώκη

Δήμητρα Καραντώκη

Έχουν λεχθεί πολλά και έχουν γίνει πολλές διαπιστώσεις από ακαδημαϊκούς, επιχειρηματίες, ηγέτες και αναλυτές για τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία, στην πολιτική, στα κέντρα λήψης αποφάσεων στις επιχειρήσεις, στην οικογένεια.

Κάποια βελτίωση έχει σίγουρα επιτευχθεί αλλά δεν είναι αρκετή για να κάμει σημαντική διαφορά και να βελτιώσει τη ζωή όλων μας.

Σε τελική ανάλυση εκείνο που πρέπει να αλλάξει, είναι η κουλτούρα των λαών. Στην διαμόρφωση αυτής της νέας κουλτούρας μπορούν να συμβάλουν θετικά η εκπαίδευση και η θρησκεία. Η κουλτούρα και η θρησκεία των λαών προσφέρει κάλυψη στην ανισότητα.

Δεν είναι τυχαίο ότι 'οι Τρεις Σοφοι', ‘The three elders’ 'Nelson Mandela Arhebishop Desmond Tutu και Jimmy Carter’, πριν μερικά χρόνια έκαναν παρέμβαση στις εκκλησίες του κόσμου να αναλογιστούν και να διορθώσουν το πρόβλημα που δημιουργούν από μόνες τους με το να επιτρέπουν ερμηνείες που υποβοηθούν πολιτικές και πρακτικές διάκρισης οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις υπονομεύουν την φυσική και οικονομική επιβίωση της γυναίκας.

Τόσο η θρησκεία όσο και η κουλτούρα είναι μέρος του προβλήματος και σίγουρα μπορούν να είναι μέρος της λύσης.

Θα ήθελα να τελειώσω με κάτι απλό που είπε σε πρόσφατη ομιλία της η Helen Mirren, «‘Οταν δίνεις στην γυναίκα τον απαιτούμενο σεβασμό, εκτίμηση και ελευθερία στη ζωή της, οι ζωές όλων μας θα γίνουν καλύτερες. Καλώ όλους, άντρες και γυναίκες, να γίνουν Φεμινιστές».

«Να οικοδομήσουμε έναν κόσμο όπου κάθε γυναίκα μπορεί να πετύχει»
Farah Shammas, Managing Director, St Raphael Resort and Marina

FARAH SHAMMAS ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Για την Ημέρα της Γυναίκας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μια ημέρα γεμάτη θετικότητα, αγάπη, καλή υγεία και ειρήνη. Είμαι περήφανη που εμπνέομαι με πολλή δύναμη, ανθεκτικότητα, από τις γυναίκες που είναι γύρω μου αλλά και από όλο τον κόσμο.

Το μήνυμά μου προς κάθε γυναίκα είναι το εξής: Έχετε το δικαίωμα να ονειρεύεστε, η φωνή σας είναι ισχυρή και η παρουσία σας είναι απαραίτητη στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο.

Ως ξενοδόχος, έχω γίνει βιώσει την ισχυρή επίδραση του κλάδου της φιλοξενίας, όπου η καλοσύνη δεν έχει όρια και η αλληλεγγύη κυριαρχεί.

Ως vegan, υποστηρίζω τη συμπόνια προς όλα τα ζωντανά πλάσματα αλλά και τις βιώσιμες πρακτικές που θρέφουν τον πλανήτη μας.

Και ως business leader, αγκαλιάζω την ποικιλομορφία, την ισότητα και την ενσυναίσθηση σε κάθε απόφαση, γνωρίζοντας ότι η πραγματική επιτυχία δεν μετριέται μόνο στα κέρδη αλλά και στον θετικό αντίκτυπο που δημιουργούμε.

Σήμερα, ας γιορτάσουμε τα επιτεύγματα των απανταχού γυναικών και ας αναδιατυπώσουμε τη δέσμευσή μας να οικοδομήσουμε έναν κόσμο όπου κάθε γυναίκα μπορεί να πετύχει και να είναι ο εαυτός της χωρίς να πρέπει να απολογηθεί. Happy Women's Day!

«Θυμούμαστε με θαυμασμό τις γυναίκες που πρώτες αγωνίστηκαν για μια ισάξια θέση στην κοινωνία»
Αθηνά Σιηπιλλή Τσίγκη, Γενική Διευθύντρια Eurolife

ΑΘΗΝΑ EUROLIFE

Την ημέρα της γυναίκας, και κάθε ημέρα, τιμούμε τη δύναμη, την αξία και την αφοσίωση της γυναίκας. Ισότητα, δικαιοσύνη, φωνή είναι οι λέξεις που συντροφεύουν την 8η Μαρτίου.

Θυμούμαστε με θαυμασμό τις γυναίκες που πρώτες αγωνίστηκαν, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, ενάντια στο κατεστημένο για μια ισάξια θέση στην κοινωνία. Αν και οι αγώνες τους πέτυχαν πολλά, δυστυχώς, ακόμα και σήμερα, υπάρχουν γυναίκες χωρίς πλήρη δικαιώματα και το κίνημα για την εξάλειψη των διακρίσεων και την επίτευξη της ισότητας συνεχίζεται παγκοσμίως.

Προσωπικά, αισθάνομαι τυχερή που εργάζομαι σε ένα σύγχρονο οργανισμό που έχει την ισότητα των φύλων ψηλά στην ατζέντα του υιοθετώντας βέλτιστες πρακτικές. Στη Εurolife, διατηρούμε κουλτούρα δικαιοσύνης, ισότητας και διαρκούς μάθησης, όπου ο κόσμος μας μπορεί να αναπτυχθεί σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Θέλω να πω δυνατά σε όλες τις γυναίκες να γίνουν αυτό που ονειρεύτηκαν και να μην παρατούν τα όνειρά τους παρόλες τις δυσκολίες που θα συναντήσουν στο δρόμο τους. Με επιμονή, υπομονή και ήθος μπορούν να χαράξουν το δικό τους δρόμο.

Η προσωπική ανάπτυξη και ανέλιξη, σε συνδυασμό με την αρμονία και την σύμπνοια, θα δώσουν στη γυναίκα το υπόβαθρο να ανελιχθεί και επαγγελματικά.

«Το φύλο ενός ατόμου δεν δύναται να είναι παράγοντας για τον καθορισμό της αξίας του»
Ανθή Εξαδάκτυλου, CEO, Gordian Holdings Ltd

ΑΝΘΗ ΕΞ

Η μέρα αυτή είναι αφιερωμένη στον πολύπλευρο ρόλο του ανθρώπου γυναίκας, που παρόλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά, παραμένει θετική και παλεύει για κάτι καλύτερο.

Διαχρονικά, και μέχρι πρόσφατα, υπήρξαν μεγάλοι αγώνες από γυναίκες σε κάθε γωνιά του πλανήτη, διεκδικώντας κοινωνική και εργασιακή ισότητα.

Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι σήμερα βλέπουμε όλο και περισσότερες γυναίκες να διεκδικούν και να αναλαμβάνουν ηγετικές θέσεις με την αξία τους και να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, τόσο στην κοινωνία όσο και στο επιχειρείν.

Άλλωστε, το φύλο ενός ατόμου δεν δύναται να είναι παράγοντας για τον καθορισμό της αξίας, των ικανοτήτων και δεξιοτήτων του.

Πιστεύω και θαυμάζω τη γυναίκα που με σκληρή δουλειά, θέληση, πείσμα και θυσίες καταφέρνει καθημερινά να ανταπεξέρχεται στον απαιτητικό και πολύμορφο ρόλο της, και φιλοδοξεί να φτάσει όλο και ψηλότερα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

«Οι γυναίκες μπορούν να είναι η κινητήρια δύναμη για θετική αλλαγή σε όλους τους τομείς»
Δέσποινα Παναγιώτου – Θεοδοσίου, Co-CEO Tototheo Maritime

δεσποινα παναγιωτου θ

Ο κόσμος αλλάζει, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες που ποτέ δεν φανταζόμασταν προηγουμένως. Οι γυναίκες διαδραματίζουν έναν κρίσιμο ρόλο στη δημιουργία οικονομικής αξίας σε όλους τους κλάδους και βιομηχανίες.

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από ψηφιακή ανάπτυξη και αναδυόμενες τεχνολογίες, η συμπερίληψη παρέχει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Δεδομένου ότι η ποικιλομορφία είναι ουσιαστική για ένα πραγματικά βιώσιμο μέλλον, η προώθηση της συμπερίληψης, της ισότητας και της δικαιοσύνης είναι πιο κρίσιμη από ποτέ και είναι καθήκον μας να μεταφέρουμε αυτό το μήνυμα με σαφήνεια, προς πάσα κατεύθυνση.

Οι γυναίκες μπορούν να είναι η κινητήρια δύναμη για θετική αλλαγή σε όλους τους τομείς!

«Κοινωνική πληγή η υπο-εκπροσώπηση των γυναικών τόσο στην Κύπρο όσο και ανά το παγκόσμιο»
Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου, Δικηγόρος, Ιδρύτρια/Διευθύνουσα Συνέταιρος CONSTANTINOU PANAYIOTOU & CO LLC - GCPLAW

τζωρτζια κ π

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας αποτελεί ημέρα σεβασμού και τιμής για τις Γυναίκες.

Αποτελεί μια υπενθύμιση για το επάναγκες μιας Παιδείας που θα διαμορφώνει ανθρώπους με πηγαία και αυθεντική στάση σεβασμού προς τη Γυναίκα.

Και, εν τέλει, μιας κοινωνίας απαλλαγμένης από τα στερεότυπα και τις ανισότητες. Οι έμφυλες διακρίσεις, η υπο-εκπροσώπηση των γυναικών σε κέντρα λήψεως αποφάσεων, στις επιστήμες και στην έρευνα, η βία και η κακοποίηση, καθώς και το μισθολογικό χάσμα, αποτελούν κοινωνικές πληγές τόσο στην Κύπρο αλλά και ανά το παγκόσμιο, για τις οποίες απαιτείται έμπρακτη αφοσίωση από όλους μέχρι την τελική τους εξάλειψη.

Στο GCPLAW γιορτάζουμε την Ημέρα της Γυναίκας τιμώντας εμπράκτως και καθημερινά κάθε γυναίκα, και ειδικά τις ικανότατες, ευφυείς και χαρισματικές εργαζόμενες συναδέλφους και πελάτιδες μας: Ενθαρρύνουμε με κάθε τρόπο την υλοποίηση των στόχων τους και την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Είμαστε περήφανοι γιατί η πλειοψηφία των εργαζομένων μας είναι γυναίκες, στελεχώνοντας όλα τα τμήματα μας και αποτελώντας την ραχοκοκκαλιά του GCPLAW.

«Είναι εποχή να σταματήσουμε ως κοινωνία να συζητάμε και να αναδεικνύουμε το αυτονόητο»
Χριστιάννα Διογένους, CEO, Unicars Ltd

ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ ΔΙΟΓΕΝΟΥΣ

Κάθε χρόνο, έχει επιλεχθεί η συγκεκριμένη ημέρα για να τιμούμε τις απανταχού γυναίκες που προσπαθούν να συνδυάζουν με επιτυχία τους πολλαπλούς ρόλους που διαχειρίζονται!

Είναι μία μέρα που τιμούμε την καθοριστική συνεισφορά τους στην κοινωνία μας. Πιστεύω ωστόσο πως πλέον είναι εποχή να σταματήσουμε ως κοινωνία να συζητάμε και να αναδεικνύουμε το αυτονόητο!

Οι γυναίκες έχουν αποδείξει τον ρόλο τους στην κοινωνία μας και φαινόμενα βίας και διακρίσεων θα πρέπει να εξαλειφθούν με την ενεργοποίηση ενός ισχυρού νομοθετικού πλαισίου που θα διασφαλίζει πλήρως την ισότητα των φύλων. Μόνο έτσι θα δημιουργηθεί μία κοινωνία συμπερίληψης, ίσων ευκαιριών αλλά και συνοχής.

Είναι πλέον καιρός, να προχωρήσουμε μπροστά εγκαταλείποντας οριστικά στερεότυπα αλλά και προκαταλήψεις που αφενός κρατούν δέσμια την κοινωνία μας περιθωριοποιώντας συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού και αφετέρου περιορίζουν τις δυνατότητες εξέλιξη και ανάπτυξης της.

«Ως γυναίκες, έχουμε μια εσωτερική δύναμη και η ανθεκτικότητά μας δεν γνωρίζει όρια»
Χριστίνα Κοκκάλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, IMR/Univeristy of NicosiaTM

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟΥ

Αναπολώντας το ταξίδι μου στον επιχειρηματικό κόσμο για περισσότερες από δύο δεκαετίες, δεν αισθάνομαι παρά βαθιά ευγνωμοσύνη για τα μαθήματα που πήρα, τις προκλήσεις που ξεπέρασα και τις νίκες που γιόρτασα.

Δεν ήταν πάντα εύκολος ο δρόμος, αλλά κάθε εμπόδιο υπήρξε ένα ακόμη λιθαράκι στην επιτυχία μου.

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ό,τι μου έχει δώσει ώθηση να προχωρήσω: το πάθος, η ανθεκτικότητα, η αποφασιστικότητα και η προσήλωση μου στον στόχο.

Να θυμάστε ότι η επιτυχία δεν μετριέται μόνο από την οικονομική ευημερία, αλλά και από τον αντίκτυπο που ασκούμε στην επιτυχία της κάθε εταιρείας ή οργανισμού που αναλαμβάνουμε.

Σε έναν κόσμο γεμάτο αβεβαιότητα, τολμήστε να ονειρεύεστε, αγκαλιάστε την αποτυχία σας και μην ξεχνάτε ποτέ τον στόχο σας.

Ως γυναίκες, έχουμε μια εσωτερική δύναμη και η ανθεκτικότητά μας δεν γνωρίζει όρια. Ας σταθούμε ψηλά, ας αγκαλιάσουμε τις προκλήσεις, ας εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες και ας στρώσουμε τα δικά μας μονοπάτια προς την επιτυχία.

«Τα λάθη δεν πρέπει να μας πτοούν, από αυτά μαθαίνουμε και δυναμώνουμε»
Έλενα Γαλανού, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Όμιλος Εταιρειών Othon Ghalanos

ελενα γαλανου φωτο

Όταν το μέλλον αλλάζει έχουμε δύο επιλογές: Να μείνουμε ακίνητες, φοβούμενες για το χειρότερο ή να βρούμε το κουράγιο να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας προχωρώντας πάντα μπροστά με σθένος και επιμονή.

Όταν πέφτουμε ξανασηκωνόμαστε πιο αποφασισμένες. Τα λάθη δεν πρέπει να μας πτοούν – από αυτά μαθαίνουμε και δυναμώνουμε.

Δεν είμαστε ποτέ μόνες – έχουμε την ελπίδα, την καλοσύνη, την αγάπη, την οικογένεια, την φιλία και πάνω από όλα την εσωτερική μας δύναμη – όλα γένους θηλυκού.

Χρόνια Πολλά σε όλες μας!

«Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα θέλω μας και όλα αυτά που μας αξίζουν»
Τάσια Γιανναρά Γιαλλουρίδου, CEO Partners Connected Communications, pr:partners, Πρόεδρος BPWCyprus

ΤΑΣΙΑ ΓΙΑΝΝΑΡΑ

Γυναίκες στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Λιτά και ξεκάθαρα. Οι γυναίκες του σήμερα επαγγελματίες, επιχειρηματίες, πολιτικοί πρέπει να διαδραματίσουμε ένα πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στην Κυπριακή Ομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών BPW Cyprus εργαζόμαστε εστιασμένα και μεθοδικά στο να ενώσουμε δυνάμεις και να φέρουμε αξιοκρατικά τις γυναίκες στα κέντρα λήψης αποφάσεων, να συμμετέχουν ισότιμα στα συμβούλια εταιρειών και ημικρατικών οργανισμών, να τις στηρίξουμε στην πορεία τους να γίνουν πρωτοκλασάτα ονόματα στην πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου.

Υπάρχουν πολλά επίσημα στοιχεία και έρευνες που δείχνουν την ένταση της ανισότητας σε παγκόσμιο επίπεδο. Ακόμα και σήμερα υπάρχει άγνοια και αρκετός εφησυχασμός στα θέματα των ίσων ευκαιριών στον επαγγελματικό στίβο. Και ίσες ευκαιρίες πέρα από την θετική πρόθεση και τις δηλώσεις , σημαίνουν αποφάσεις και πράξεις. Σημαίνουν νέα μοντέλα εργασίας, σημαίνουν υποδομές που να υποστηρίζουν τις γυναίκες στην φροντίδα των παιδιών και των ηλικιωμένων συγγενών τους, σημαίνουν νέα κατανομή ευθυνών και εργασιών στο σπίτι.

Οι προκλήσεις που αφορούν στην ισότητα των φύλων εξακολουθούν να είναι πολλές όπως: οι ίσες ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο, η συμφιλίωση της επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής, η προώθηση της ισομισθίας, η εφαρμογή του έμφυλου προϋπολογισμού, όπως και η πρόληψη και η αποτροπή βίας στα κορίτσια και τις γυναίκες. Η μειωμένη εκπροσώπηση των γυναικών στα κέντρα λήψης αποφάσεων και στην πολιτική σκηνή ίσως να είναι η πιο σημαντική. Πως περιμένουμε να γίνουν πράγματα για εμάς χωρίς εμάς; Πως θα παρθούν οι σωστές αποφάσεις και να κινηθούμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς τη συμμετοχή γυναικών;

Με πρωταγωνιστές την πολιτεία, τους φορείς χάραξης πολιτικής, τους παράγοντες των οργανώσεων, τις ηγεσίες των διαφόρων φορέων και επιχειρήσεων, τους ανθρώπους των ΜΜΕ, τους εκπαιδευτές , τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης, άνδρες και γυναίκες θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο παραγωγικά και αποτελεσματικά μαζί.

Είμαστε όλες περήφανες γυναίκες με γεμάτα προγράμματα, με αμέτρητές υποχρεώσεις και ευθύνες αλλά και high achievers. Αξιοζήλευτες επιχειρηματίες και επαγγελματίες, ώριμες και νεαρές γυναίκες high performers, γυναίκες πρότυπα και μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα θέλω μας και όλα αυτά που μας αξίζουν και μας αναλογούν.

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας