Powered by

Στρατηγικές και προκλήσεις στο κυπριακό λιανικό εμπόριο FMCG

Υπό την πίεση των πληθωριστικών πιέσεων και της συνεχούς ανόδου των τιμών, οι λιανοπωλητές βρίσκονται σε μια νέα πραγματικότητα. Οι καταναλωτές αλλάζουν ως προς τη συμπεριφορά τους, ενώ η τεχνολογική εξέλιξη και η ανάγκη για βιωσιμότητα δημιουργούν νέες προκλήσεις και ευκαιρίες.

Για τους λιανοπωλητές που θα επιβιώσουν και θα ευδοκιμήσουν, η λύση βρίσκεται στη διαμόρφωση στρατηγικών που λαμβάνουν υπόψη τις νέες αυτές συνθήκες. Η επιτυχημένη προσαρμογή στο μεταβαλλόμενο τοπίο του λιανεμπορίου απαιτεί καινοτομία και δημιουργικότητα.

Παράλληλα, η διαμόρφωση μιας βιώσιμης και ανθεκτικής επιχειρηματικής πρακτικής είναι κρίσιμη. Αυτό περιλαμβάνει την εξερεύνηση εναλλακτικών μεθόδων παραγωγής και διανομής, καθώς και την ανάπτυξη στρατηγικών για τη μείωση των απωλειών και μέγιστη αξιοποίηση του αποθέματος.

Tα όσα απασχολούν τον Κλάδο στην Κύπρο, θα αναλυθούν διεξοδικά στο πλαίσιο του 21ου Συνεδρίου Λιανικού Εμπορίου που παρουσιάζουν οι υπεραγορές Αλφαμέγα με ημερομηνία διεξαγωγής την 3η Απριλίου στο Hilton Nicosia όπου ανάμεσα σε άλλα οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αναλύσεις, σκέψεις και ιδέες από πρόσωπα του επιχειρείν.

Στη συζήτηση με τίτλο «Στρατηγικές και Προκλήσεις στο Κυπριακό Λιανικό Εμπόριο FMCG», βασικοί πρωταγωνιστές της αγοράς θα παρουσιάσουν την τρέχουσα κατάσταση και θα εισηγηθούν στρατηγικές ανάπτυξης για λιανεμπόρους. Στο επίκεντρο θα βρεθούν εξάλλου οι προκλήσεις για τους προμηθευτές στην Κύπρο και ο ρόλος που διαδραματίζουν οι εφαρμογές καινοτόμων τεχνολογιών και η Βιωσιμότητα και Κοινωνική Ευθύνη. Οι συμμετέχοντες στο πάνελ είναι οι Βασίλης Ευγένιος, CEO FMCG Imports, Logistics and Distribution, CTC Argosy, Λουκάς Ζουρίδης, Γενικός Διευθυντής των Υπεραγορών MAS, Μάριος Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλος της Χαραλαμπίδης Κρίστης Λτδ, Βαγγέλης Μόσχος Country Sales Manager της Coca-Cola HBC Κύπρου και Χαράλαμπος Π. Παναγιώτου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΕΟ plc. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Μάριος Λουκαΐδης, Synpraxis Management Services.

Το Συνέδριο

Το Cyprus Grocery Retail Conference διοργανώνεται με στόχο να παρουσιάσει τις τάσεις οι οποίες συμβάλλουν στην επιτυχή μετάβαση του τομέα στη νέα εποχή υπεύθυνης, βιώσιμης, πράσινης και ψηφιακής ανάπτυξης. Με παγκοσμίου φήμης προσωπικότητες και ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν εις βάθος για όλες τις πτυχές και τα απαραίτητα συστατικά για επιτυχή λειτουργία των δραστηριοτήτων τους.

Δηλώστε συμμετοχή στην μεγαλύτερη σύναξη στελεχών που δραστηριοποιούνται μπροστά και πίσω από τα ράφια του λιανικού εμπορίου των FMCGs στην Κύπρο για να λάβετε ενεργά μέρος στη συναρπαστική αυτή συζήτηση για τις προκλήσεις και ευκαιρίες για το λιανικό εμπόριο στην Κύπρο .

11α IN Business Grocery Retail Awards

Σημειώνεται ότι πέραν των παρουσιάσεων και συζητήσεων από διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου, το Συνέδριο θα φιλοξενήσει η τελετή απονομής των 11ων IN Business Grocery Retail Awards, κατά την οποία θα βραβευθούν τα FMCGs brands που διέπρεψαν στην Κύπρο την χρονιά που μας πέρασε βάσει κριτηρίων.

Ανάμεσα στα κριτήρια περιλαμβάνεται η αύξηση των πωλήσεων, αύξηση του μεριδίου αγοράς, νέες κατηγορίες προϊόντων, αυξημένη κερδοφορία για τους λιανοπωλητές και τους προμηθευτές και καινοτομία στο μάρκετινγκ και τη διαφήμιση.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Συνέδριο απευθύνεται σε διευθύνοντες σύμβουλους, εμπορικούς διευθυντές, διευθυντές προμηθειών, brand managers και στελέχη από επιχειρήσεις που ασχολούνται με το χονδρικό και λιανικό εμπόριο προϊόντων ευρείας κατανάλωσης. Συγκεκριμένα, το περιεχόμενο καλύπτει τους τομείς ενδιαφέροντος στελεχών από:

  • Εμπορικές Εταιρείες: Παραγωγοί, Εισαγωγείς, Προμηθευτές Προϊόντων Ευρείας Κατανάλωσης (FMCGs)
  • Υπεραγορές
  • Αλυσίδες Διαρκούς Εξυπηρέτησης-Περίπτερα
  • Εταιρείες Logistics
  • Πολυκαταστήματα
  • Σύμβουλους Επιχειρήσεων
  • Εμπορικές Τράπεζες
  • Λογιστικά-Ελεγκτικά Γραφεία
  • Χρηματοοικονομικούς Οργανισμούς
  • Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων & Διαφήμισης

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: IMH
Κύριος Χορηγός: Υπεραγορές αλφαμέγα

Χορηγοί: Α/φοι Πέτρου Γαλακτοκομικά Προϊόντα Λτδ, Flexfin

Υποστηρικτές: Christoudias Logistics, JCC Payment Systems

Με τη στήριξη: Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου, Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών, Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Κύπρου, ECR Cyprus

Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, περιοδικό IN Βusiness, πόρταλ REPORTER, Cyprus Business News (CBN), Super FM

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMH:

Τηλέφωνο: 22505555 | Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Οι μεταβλητές που καθορίζουν την στρατηγική των ξενοδοχείων στην Κύπρο-Γεωπολιτικά, οικονομία, περιβάλλον
Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για τουριστικές επιχειρήσεις-Μια πρωτοβουλία του ΚΕΒΕ σε συνεργασία με το I-STARS
Ανοδικά οι αφίξεις τουριστών τους πρώτους τέσσερις μήνες του έτους-Κυριότερη πηγή το Ηνωμένο Βασίλειο
Κώστας Κουμής: Εντός στόχων παρά τις αντιξοότητες-Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα του πρώτου τετραμήνου
La Plage Nespresso στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 2024
Aegean Airlines: Σχεδιάζει νέους προορισμούς και προϊόντα-Οι κινήσεις το φετινό καλοκαίρι
Ανάσα σε ξενοδοχεία χωρίς άδεια λειτουργίας-Παράταση και δυνατότητα συμμόρφωσης μέχρι το τέλος του 2025
Ο χάρτης των ξενοδοχείων της Κύπρου-Η κατάταξη, η δυναμικότητα, η γεωγραφική κατανομή και η... αδειοδότηση
Άρχισε η διαδικασία ανανέωσης αδειών εγγραφής αυτοεξυπηρετούμενων καταλυμάτων-Όλες οι πληροφορίες
Μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία στη καρδιά της Λευκωσίας