Υλοποίηση «πράσινων» δράσεων από την Unilever Tseriotis Cyprus και τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Την υλοποίηση των δράσεων στο πλαίσιο της κοινής εκστρατείας τους «δάSOS: το περιβάλλον μάς ζητάει βοήθεια», ανακοίνωσαν η Unilever Tseriotis Cyprus και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Η πρωτοβουλία αυτή δίνει πολύτιμες «ενέσεις ζωής» στο περιβάλλον, μέσα από δενδροφυτεύσεις που εμπλουτίζουν το φυσικό θησαυρό του νησιού.

Με την πολύτιμη βοήθεια του Φιλοδασικού Συνδέσμου Κύπρου και των εθελοντών της Unilever Tseriotis Cyprus και των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, την Τετάρτη 6 Μαρτίου, ολοκληρώθηκαν οι δενδροφυτεύσεις πεντακοσίων συνολικά δενδρυλλίων στην περιοχή Κάβο Γκρέκο.

alphamegaunilever2

Μέσω της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, μέρος των εσόδων από κάθε αγορά προϊόντων Unilever που πραγματοποιήθηκε από τους καταναλωτές, αποκλειστικά από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και σε προκαθορισμένες περιόδους, προσφέρθηκαν στον Φιλοδασικό Σύνδεσμο Κύπρου για την υλοποίηση των δενδροφυτεύσεων και τη συντήρηση αυτών για τα επόμενα 3 έτη. Με το εμπνευσμένο slogan «δάSOS: Το περιβάλλον μάς ζητάει βοήθεια», η περιβαλλοντική δράση κατάφερε να μεταφέρει το μήνυμα ότι τα δάση -αυτοί οι «πνεύμονες» της φύσης- αποτελούν πολύτιμη πηγή ζωής και πρέπει να ενισχύονται συστηματικά.

alphamegaunilever3

Η Έλενα Ταταρίδου, Head of Shopper Marketing Unilever Tseriotis Cyprus, δήλωσε ότι πρόκειται για ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη δέσμευση της εταιρείας για την αειφορία, μέσα από συντονισμένες ενέργειες και εκτείνεται σε βάθος χρόνου για να αποφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Αντίστοιχα, η Νατάσα Κωνσταντινίδου, Chief Communications and CSR Officer των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, εξέφρασε τη χαρά της για τη συνεργασία των δύο εταιρειών, και επεσήμανε την αφοσίωση των ΑΛΦΑΜΕΓΑ σε δράσεις προσφοράς για την τοπική κοινωνία και την προστασία του περιβάλλοντος.

alphamegaunilever4

Τέλος, ο Τάκης Παπαχριστοφόρου, Γραμματέας και Ταμίας του Φιλοδασικού Συνδέσμου Κύπρου, ευχαρίστησε θερμά τους δύο εταίρους για την πρωτοβουλία τους, και αναφέρθηκε στην αρχέγονη και στενή σχέση του ανθρώπου με τη φύση. Κλείνοντας, υπογράμμισε τη σημασία αυτής της πράσινης δράσης για την περιοχή και τους επισκέπτες της, η οποία αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης και περιβαλλοντικής ευαισθησίας των δύο εταίρων.

Δειτε Επισης

Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα