Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Action Global Communications: Δύο πρωτιές και μία 3η θέση στα φετινά Cannes Young Lions Cyprus 2024

Η Action Global Communications απέσπασε 3 συνολικά βραβεία -δύο πρωτιές και μία 3η θέση- με τέσσερις από τους συνολικά οκτώ νικητές, στις τέσσερις κατηγορίες του διαγωνισμού, να ανήκουν στο δυναμικό της. Οι νικητές θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στον παγκόσμιο διαγωνισμό Young Lions, που διοργανώνεται κάθε Ιούνιο στις Κάννες. Επιπρόσθετα, η Action κατέλαβε και την τρίτη θέση στην κατηγορία Digital, ανεβάζοντας στις τρεις τις διακρίσεις της στο σημαντικό αυτό θεσμό επιβράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία.

Συγκεκριμένα, μέλη των ομάδων της Action Cyprus και της Action 360x απέσπασαν:

  • Την πρώτη θέση στην κατηγορία PR με τις Αναστασία Κρεμμαστού και Παναγιώτα Καραφύλλη για το project "Birdify".
  • Την πρώτη θέση στην κατηγορία Design με τους Κωνσταντίνα Ηλία και Ηλία Πύργου για το project "Empowering Mind, Embracing Difference".
actionvraveio3pyrgou
  • Την τρίτη θέση στην κατηγορία Digital με τις Άρτεμις Παπαζαχαρίου και Έλενα Abu Rumman για το project "Changing ADHD-TITUDE".
actionvraveio4thesi

Επένδυση στην ανάπτυξη και ανέλιξη της νέας γενιάς επαγγελματιών
Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις έρχονται ως επιστέγασμα της δέσμευσης της Action σε ότι αφορά την ανάπτυξη των ταλέντων της, με ιδιαίτερη έμφαση στη νέα γενιά που εισέρχεται με πάθος και όρεξη στον χώρο της επικοινωνίας, της διαφήμισης και των δημοσίων σχέσεων. Η εταιρεία επενδύει διαρκώς σε εκπαίδευση, mentoring και παροχή ευκαιριών στους νέους επαγγελματίες, ώστε να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να αφήσουν το δικό τους στίγμα στον κλάδο.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τις νίκες των ταλαντούχων μελών της ομάδας μας στα φετινά Young Lions Cyprus 2024. Η επιτυχία τους αποτελεί επιβράβευση της αφοσίωσής μας στην ανάπτυξη της νέας γενιάς και στην καλλιέργεια της δημιουργικότητας και της καινοτομίας. Κάτι που φαίνεται άλλωστε από τη φρεσκάδα, την ευρηματικότητα και την απήχηση κάθε καμπάνιας και project της Action, που όχι μόνο ξεχωρίζουν σε διαγωνισμούς του χώρου της διαφήμισης αλλά αγκαλιάζονται και από το κοινό, για τη δημιουργική τους προσέγγιση και την τόλμη τους. Συγχαίρουμε θερμά όλους τους νικητές και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον διεθνή διαγωνισμό Young Lions τον Ιούνιο στις Κάννες», δήλωσε η Country Manager της Action Cyprus, Νατάσα Περδίου.

«Η επιτυχία των μελών μας στα Young Lions Cyprus 2024, αποτελεί απόδειξη της ακλόνητης αφοσίωσης και του καινοτόμου πνεύματος που καθορίζει την εταιρεία μας. Διαχρονικά πιστεύαμε στην καλλιέργεια και στην ενδυνάμωση νέων ταλέντων, και αυτή η επιτυχία ενισχύει τη δέσμευσή μας να στηρίζουμε και να υποστηρίζουμε τα πιο λαμπρά μυαλά στον τομέα της διαφήμισης. Το μέλλον στον τομέα της επικοινωνίας είναι αναμφισβήτητα λαμπρό, με το Young Lions Cyprus 2024 να αναδεικνύει την απίστευτη δυναμική και την καινοτομία που θα διαμορφώσει τον τομέα τα επόμενα χρόνια», πρόσθεσε η Ρεβέκκα Θεοδώρου, Εκτελεστική Διευθύντρια της Action 360x.

Ο διαγωνισμός Young Lions Cyprus 2024 διοργανώθηκε την Παρασκευή 1η Μαρτίου από τον Σύνδεσμο Διαφήμισης – Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ) και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών με αριθμό συμμετοχών ρεκόρ - περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά. Τους νικητές σε κάθε κατηγορία (Design, Digital, Film και PR) ανέδειξε κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 22 καταξιωμένα στελέχη από τον χώρο της επικοινωνίας, πανεπιστήμια και τους χορηγούς της διοργάνωσης, όπως και εκπροσώπους των ΜΚΟ, που έδωσαν στους συμμετέχοντες το brief. Οι νικητές θα ταξιδέψουν στις Κάννες τον Ιούνιο για να διαγωνιστούν με τα καλύτερα νέα ταλέντα και εκείνους που θα ηγούνται της διαφήμισης του αύριο. Το Cannes Young Lions Competition, πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δημιουργικότητας Cannes Lions και δίνει σε κάθε συμμετέχοντα την ευκαιρία να αναδειχθεί, προβάλλοντας τη δουλειά και το ταλέντο του διεθνώς, προσφέροντάς του ταυτόχρονα μια μοναδική εμπειρία.

Δειτε Επισης

Γιώτα Ορφανίδου: H FortePR και πώς αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα της επικοινωνίας
49η Πορεία Χριστοδούλας: Σε όλες τις πόλεις συγκεντρώνοντας πολίτες όλων των ηλικιών-Το μήνυμα Π. Νικολάου
Κουμής για ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού: Τέτοιου είδους διοργανώσεις βάζουν την Κύπρο στον παγκόσμιο χάρτη
Νέες προκλήσεις στον τομέα της ενέργειας και του περιβάλλοντος για την επιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου
Ανδρέας Σπύρου: Η Κύπρος ιδανικός προορισμός για διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις
Βραβείο «Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας 2023» για τον αν. καθηγητή του ΤΕΠΑΚ Νίκο Μίτλεττον
TΕΠΑΚ: Σε έργο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ναυτιλιακής βιομηχανίας
Βιώσιμες κοινότητες: Σύνδεση με το μέλλον μέσω έξυπνων και πράσινων λύσεων
Επιβεβαίωση δυναμικής και ανάπτυξης... Σε σταθερά ανοδική πορεία το 2023 ο τομέας του στοιχήματος
Legal 500 EMEA 2024: «Top Tier Firm» σε τρεις τομείς πρακτικής η δικηγορική Pyrgou Vakis