powered by

Aphrodite Hills Resort και Όμιλος PERHA στηρίζουν το έργο του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στο Aphrodite Hills Resort παραδόθηκε στον πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» κ. Γιώργο Πενηνταέξ, επιταγή ύψους €20.421, που αφορούσε χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2023.

Καθώς η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί θεμελιώδη αρχή τόσο για το Aphrodite Hills Resort όσο και για τον Όμιλο PERHA, η συνεργασία αυτή είχε σκοπό τη στήριξη του Συνδέσμου και του έργου του.

Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια του Ετήσιου Σαββατοκύριακου ‘Love & Giving’ τον περασμένο Δεκέμβριο του 2023 που πραγματοποιήθηκε στο Aphrodite Hills Resort. Καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ένα μέρος των τελών κράτησης διατέθηκε στο Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Επιπλέον, το Σαββατοκύριακο περιλάμβανε διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες, όπως η καθιερωμένη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πλατείας του Village Square, υπαίθριες αγορές, escape rooms, αθλήματα, τέχνες & χειροτεχνία και άλλα πολλά.

perhaaphroditeena2

Η επιταγή των €20,421 παραδόθηκε επισήμως σήμερα 4 Μαρτίου 2024 από τον Γενικό Διευθυντή του Aphrodite Hills Resort, Ανδρέα Χρυσοστόμου και την Ιδρύτρια και Διευθύντρια της PERHA Group, Μαριάννα Χατζηαντωνίου.

Αυτή η πρωτοβουλία όχι μόνο παρείχε στις οικογένειες μια ευχάριστη διαμονή στο Aphrodite Hills Resort αλλά επίσης ήταν ένας τρόπος υποστήριξης τόσο των παιδιών όσο και των οικογενειών τους που αγωνίζονται καθημερινά. Η συνεργασία αυτή αποτελεί πλέον θεσμό αλλά και παράδειγμα της σημαντικότητας της φιλανθρωπίας και αποδεικνύει την δύναμη της ενότητας, αγάπης και συμπόνιας. Όπως είπε ο Winston Churchill, «Ζούμε με αυτά που παίρνουμε, αλλά φτιάχνουμε τη ζωή με αυτά που δίνουμε».

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού GOLD: Η Λεμεσός ως μια πόλη συνώνυμο της φιλοδοξίας και της δυναμικής εξέλιξης
Η CPO φέρνει την Korres στο Mall of Cyprus-Ποιο είναι το ελληνικό brand που κατέφθασε στο εμπορικό κέντρο
Όμιλος Λεπτός: Οι εξαιρετικές επιδόσεις της αγοράς ακινήτων και η Κύπρος ως ασφαλές λιμάνι εν μέσω αβεβαιότητας
Όλα τα αναγκαία μέτρα στα αεροδρόμια, διευθετήθηκε το θέμα της διαμονής για όλους...Η αξιολόγηση του ΣΕΑ
Αλ. Ιωσηφίδης: Ανήσυχη η ναυτιλιακή κοινότητα της Κύπρου-Τα στενά του Ορμούζ και τι θα δημιουργούσε μια πετρελαϊκή κρίση
Στρατηγική συμμαχία για την πολιτιστική κληρονομιά-Μνημόνιο συνεργασίας Ινστιτούτου Κύπρου και Εθνικής Επιτροπής UNESCO
Investor Day από το KPMG Startup Innovation Lab: Μια γιορτή καινοτομίας και τολμηρών ιδεών
Πρωτοπόρα η Deloitte Κύπρου... Δωμάτια θηλασμού στα γραφεία της πριν από την θέσπιση νόμου(pics)
Ελληνική και Eurobank Κύπρου γίνονται ένα και επαναδιαμορφώνουν τον τραπεζικό χάρτη-Τι αλλάζει για τους πελάτες
Βρίσκει κλειστές πόρτες από τις τράπεζες για δάνειο ο ΑΔΜΗΕ-Ζητά ανάκτηση €250 εκατ. για να συνεχiστει ο GSI