Ηχηρά ονόματα του επιχειρείν χαρτογραφούν το λιανικό εμπόριο

Παραδοσιακές και σύγχρονες προκλήσεις έχουν οδηγήσει το λιανικό εμπόριο σε κρίσιμο σημείο μετάβασης. Κορυφαία επιχειρηματικά στελέχη του κλάδου συμμετέχουν στο 21ο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου που παρουσιάζουν οι Υπεραγορές αλφαμέγα, αναλύουν τα δεδομένα και παραθέτουν τις θέσεις και απόψεις τους σε ό,τι αφορά τις στρατηγικές και προκλήσεις στο Κυπριακό Λιανικό Εμπόριο FMCG.

Επί τάπητος, η τρέχουσα κατάσταση κατάσταση της αγοράς η οποία είναι υπό συνεχή εξέλιξη με την τεχνολογική καινοτομία και την ψηφιακή μετάβαση να διαδραματίζουν κυρίαρχο ρόλο και τους καταναλωτές να ζητούν όλο και περισσότερο προϊόντα και υπηρεσίες που συνδυάζουν ποιότητα, βιωσιμότητα και άμεση διαθεσιμότητα.

Υπό το μικροσκόπιο της συζήτησης και οι στρατηγικές σνάπτυξης με επίκεντρο την καινοτομία, την ενσωμάτωση ψηφιακών λύσεων στην καθημερινή λειτουργία και ανάπτυξη βιώσιμων πρακτικών μπορούν να βοηθήσουν τους λιανεμπόρους να προσαρμοστούν στις νέες αγοραστικές συμπεριφορές και να ανταγωνιστούν κατά τρόπο αποτελεσματικό.

Συμμετέχοντες στη συζήτηση υψηλόβαθμα επιχειρηματικά στελέχη όπως ο Βασίλης Ευγένιος, ο Λουκάς Ζουρίδης, ο Μάριος Κωνσταντίνου, ο Βαγγέλης Μόσχος και ο Χαράλαμπος Π. Παναγιώτου, οι οποίοι θα προσφέρουν πλατιά γκάμα εμπειρογνωμοσύνης και προοπτικών, εμβαθύνοντας σε στρατηγικές και προκλήσεις που αφορούν τον κλάδο, από τη διαχείριση μεγάλων επιχειρήσεων FMCG μέχρι και τη διερεύνηση των προκλήσεων στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Με συντονιστή τον Μάριο Λουκαΐδη και να ηγείται της συζήτησης, το Συνέδριο θέτει τις βάσεις για συνεκτική κατανόηση του πώς οι επιχειρήσεις στον τομέα του λιανικού εμπορίου στην Κύπρο μπορούν να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της σύγχρονης αγοράς, να επιτύχουν βιώσιμη ανάπτυξη και να προσφέρουν αξία στους καταναλωτές με υπεύθυνο και καινοτόμο τρόπο.

  • Το Συνέδριο

Το Cyprus Grocery Retail Conference θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου στο Hilton Nicosia, με στόχο να παρουσιάσει τις τάσεις οι οποίες συμβάλλουν στην επιτυχή μετάβαση του τομέα στη νέα εποχή υπεύθυνης, βιώσιμης, πράσινης και ψηφιακής ανάπτυξης.

Με παγκοσμίου φήμης προσωπικότητες και ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν εις βάθος για όλες τις πτυχές και τα απαραίτητα συστατικά για επιτυχή λειτουργία των δραστηριοτήτων τους.

Δηλώστε συμμετοχή στην μεγαλύτερη σύναξη στελεχών που δραστηριοποιούνται μπροστά και πίσω από τα ράφια του λιανικού εμπορίου των FMCGs στην Κύπρο για να λάβετε ενεργά μέρος στη συναρπαστική αυτή συζήτηση για τις προκλήσεις και ευκαιρίες για το λιανικό εμπόριο στην Κύπρο .

  • 11α IN Business Grocery Retail Awards

Σημειώνεται ότι πέραν των παρουσιάσεων και συζητήσεων από διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου, το Συνέδριο θα φιλοξενήσει η τελετή απονομής των 11ων IN Business Grocery Retail Awards, κατά την οποία θα βραβευθούν τα FMCGs brands που διέπρεψαν στην Κύπρο την χρονιά που μας πέρασε βάσει κριτηρίων.

Ανάμεσα στα κριτήρια περιλαμβάνεται η αύξηση των πωλήσεων, αύξηση του μεριδίου αγοράς, νέες κατηγορίες προϊόντων, αυξημένη κερδοφορία για τους λιανοπωλητές και τους προμηθευτές και καινοτομία στο μάρκετινγκ και τη διαφήμιση.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

  • Οργανωτής: IMH
  • Κύριος Χορηγός: Υπεραγορές αλφαμέγα
  • Χορηγοί: Alambra Fresh Milk Ltd, Flexfin, G.A.P. Vassilopoulos
  • Υποστηρικτές: Christoudias Logistics, JCC Payment Systems
  • Με τη στήριξη: Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου, Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών, Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Κύπρου, ECR Cyprus
  • Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, περιοδικό IN Βusiness, πόρταλ REPORTER, Cyprus Business News (CBN), Super FM

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMH:

  • Τηλέφωνο: 22505555 | Φαξ: 22679820
  • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
  • Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Φιλελεύθερο ανά την Ευρώπη το ωράριο των καταστημάτων-Τι κατέδειξε έρευνα της Βουλής
Κερδίζουν από τους ενοικιαστές τους Mall of Cyprus και Mall of Engomi
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Μ. Παναγιώτου: Μεγάλη η ψαλίδα μεταξύ παραγωγού και τελικών τιμών στον καταναλωτή
Η Σκλαβενίτης Κύπρου δίπλα στο προσωπικό της με ωφελήματα και παροχές
Τι... βγάζει το «e-κοφίνι»-Οι τιμές των οπωροκηπτευτικών στα σημεία λιανικής πώλησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές
Ζεσταίνεται η αγορά ενόψει Πάσχα-Η μάχη των προσφορών και το αδιαχώρητο στις υπεραγορές
Στοχευμένοι έλεγχοι Προστασίας Καταναλωτή σε καταστήματα πώλησης επίπλων