Emirates: Βραβείο «Best Inflight Entertainment Award» στα Airline Excellence Awards 2024

Η Emirates αναδείχθηκε η νικήτρια αεροπορική εταιρία παγκοσμίως στην κατηγορία βραβείων «Best Inflight Entertainment Award» στα Airline Excellence Awards 2024.

Η Emirates διακρίθηκε ως κορυφαία αεροπορική εταιρεία για τη ψυχαγωγία που παρέχει εν πτήσει ανάμεσα από μια εκτενή λίστα παγκόσμιων αεροπορικών εταιρειών. Συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρία αναδείχτηκε νικήτρια στην κατηγορία βραβείων «Best Inflight Entertainment», για τα 6.500 κανάλια, το αναγνωρισμένο περιεχόμενο και τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη του συστήματος ψυχαγωγίας που διατίθενται εν πτήσει.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με την Emirates έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την πλούσια «βιβλιοθήκη» του συστήματος ψυχαγωγίας, η οποία περιλαμβάνει 6.500 κανάλια, καθώς και:

  • Περισσότερες από 2.000 διεθνώς αναγνωρισμένες ταινίες και ταινίες του Χόλιγουντ, συμπεριλαμβανομένων των ταινιών που βραβεύτηκαν με Όσκαρ® το 2024.
  • Εκατοντάδες τηλεοπτικές σειρές και πλήρη box sets, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων εκπομπών από κορυφαίες πλατφόρμες streaming και Μέσα ενημέρωσης, όπως HBO Max, Discovery+, BBC, Bloomberg Originals και Shahid.
  • Πάνω από 200 ντοκιμαντέρ (αυτοτελή και σειρές).
  • Περισσότερες από 150 αραβικές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, συμπεριλαμβανομένης μιας ειδικής συλλογής ταινιών από τα Εμιράτα.
  • Περισσότερες από 300 ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές του Bollywood και της Νότιας Ασίας, σε 13 γλώσσες.
  • Παγκόσμιο κινηματογράφο σε περισσότερες από 50 γλώσσες, με περισσότερες από 600 ταινίες από την Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία και τη Λατινική Αμερική.
  • Πάνω από 300 ταινίες με κρυφούς υπότιτλους (closed captions) και 140 ταινίες με ακουστική περιγραφή (audio description), για τους επιβάτες με προβλήματα όρασης.
  • Ακουστικά παρέχονται σε όλους τους επιβάτες της Emirates, σε όλες τις κατηγορίες θέσης, συμπεριλαμβανομένων των premium ακουστικών Bowers & Wilkins E1 που διατίθενται στην Πρώτη Θέση και τα οποία δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για την Emirates από τους διάσημους Βρετανούς, ειδικούς σε θέματα ήχου, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία εξάλειψης εξωτερικών θορύβων (noise‑cancelling).
  • Ειδικά σχεδιασμένα ακουστικά για τα παιδιά.
  • Τα ακουστικά της Emirates είναι επίσης συμβατά με ακουστικά βαρηκοΐας όταν είναι ρυθμισμένα στη θέση «T».
  • Μουσική βιβλιοθήκη με πάνω από 3.500 άλμπουμ και επιμελημένες playlist.
  • 5 τηλεοπτικά κανάλια που μεταδίδονται ζωντανά, συμπεριλαμβανομένων 3 ειδησεογραφικών καναλιών και δύο καναλιών με ζωντανή αθλητική κάλυψη.
  • Πάνω από 250 παιδικά και οικογενειακά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων δεκάδων προγραμμάτων για παιδιά προσχολικής ηλικίας.
  • Περιεχόμενο σχετικό με την ευτυχία, την ευημερία και την αυτοβελτίωση, συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων του LinkedIn Learning και του Mindvalley.
  • Podcasts και audiobooks, συμπεριλαμβανομένου του Emirates World, το οποίο εστιάζει στην ανάδειξη του Ντουμπάι ως προορισμού και τη διάδραση με παγκόσμιας φήμης thought leaders.
  • Η δυνατότητα εμφάνισης πτήσης στον αέρα που επιτρέπει στους επιβάτες να παρακολουθήσουν την πορεία της πτήσης τους στον κινούμενο χάρτη και να δουν τον κόσμο από τα 40.000 πόδια μέσω εξωτερικών καμερών.
  • Τα μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από το ασύρματο δίκτυο που διατίθεται εν πτήσει.

Η Emirates ανανεώνει συνεχώς το περιεχόμενο του συστήματος ψυχαγωγίας εν πτήσει, προσθέτοντας κάθε μήνα εκατοντάδες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, podcasts και μουσικά κανάλια στην εκτεταμένη βιβλιοθήκη και εξασφαλίζοντας αποκλειστικές συνεργασίες με τους καλύτερους παρόχους περιεχομένου. Επιπλέον, οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην εφαρμογή της Emirates πριν την πτήση τους και να επιλέξουν εκ των προτέρων τις ταινίες ή τις τηλεοπτικές εκπομπές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της πτήσης τους, με το ice να συγχρονίζεται τη στιγμή τη επιβίβασης, μεγιστοποιώντας την απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία.

Η Emirates ξεκίνησε να παρέχει υπηρεσίες ψυχαγωγίας εν πτήσει πριν από περίπου 30 χρόνια, αποτελώντας μία από τις πρώτες αεροπορικές εταιρείες που εισήγαγαν την προβολή βίντεο σε οθόνες στην πλάτη των καθισμάτων για τους επιβάτες της οικονομικής θέσης. ‘Έχοντας δεσμευτεί να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να θέτει νέα πρότυπα στον κλάδο παρέχοντας απαράμιλλη προσβασιμότητα, η Emirates αποτέλεσε την πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που εισήγαγε την ακουστική περιγραφή (audio description) και τους κρυφούς υπότιτλους σε ταινίες στο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει.

Ο Geoffrey Thomas, αρχισυντάκτης του Airlineratings.com, δήλωσε σχετικά με το βραβείο: «Υπήρξε ομόφωνη συμφωνία μεταξύ των συντακτών μας για την βράβευση του συστήματος ψυχαγωγίας ice της Emirates. Αυτή η διαχρονική επένδυση στην ψυχαγωγία εν πτήσει αποδίδει καρπούς στην Emirates. Και εκεί που κάποιος θεωρεί ότι δεν υπάρχει άλλο περιθώριο βελτίωσης, η αεροπορική εταιρεία ανεβάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά».

Οι υποψηφιότητες για βραβεία Airline Excellence Awards της AirineRatings.com αξιολογούνται από μια συντακτική ομάδα με πολυετή εμπειρία, βάσει προκαθορισμένων κριτηρίων που περιλαμβάνουν την αξιολόγηση των προϊόντων και της ασφάλειας, τις αξιολογήσεις των επιβατών στο AirlineRatings.com και το Trip Advisor, καθώς και τη συνολική κερδοφορία.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, ice.

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ