Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου: Η ατζέντα των επιχειρήσεων και οι προοπτικές του κλάδου

Η αύξηση του πληθωρισμού, η ταχεία άνοδος του ηλεκτρονικού εμπορίου και η πράσινη μετάβαση έχουν προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στον τομέα του λιανικού εμπορίου της Κύπρου. Πιο ενημερωμένοι και απαιτητικοί από ποτέ, οι καταναλωτές επικεντρώνονται και στη χώρα μας, σε προϊόντα και υπηρεσίες που είναι πιο βιώσιμα και που ανταποκρίνονται άψογα στις προτιμήσεις τους. Γεγονός, που οδήγησε τους πρωταγωνιστές του τομέα να σκεφτούν εκ νέου τη στρατηγική τους και να επικεντρωθούν στην καινοτομία και την προσαρμογή στις καινούριες αγοραστικές τάσεις.

Στην ατζέντα των προμηθευτών έχουν ενσωματωθεί και άλλα σημαντικά ζητήματα. Οι συνεργασίες, οι εξαγορές και οι συγχωνεύσεις είναι καθημερινά θέματα που απασχολούν τους CEO πίσω από τις κλειστές πόρτες, με τους προμηθευτές να είναι πιο επιλεκτικοί σε ό,τι αφορά τους λιανεμπόρες: Επικεντρώνονται στη δημιουργία μακροπρόθεσμων σχέσεων και στην ανάπτυξη αμοιβαίων επωφελών συνεργασιών. Επιπλέον, τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας κερδίζουν έδαφος, προσφέροντας μεγαλύτερη ποικιλία στους καταναλωτές κάτι που επίσης συχνά καθορίζει τις συνέργειες του Κλάδου.

Με θέμα τις τάσεις, την ατζέντα των επιχειρήσεων, τις προοπτικές και τα προβλήματα, συζήτηση στρογγυλής τραπέζης θα αναλύσει το νέο και διαρκώς μεταλλασσόμενο τοπίο ψάχνοντας λύσεις και εισηγήσεις.

Η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Cyprus Grocery Retail Conference και αποτελείται από την Στεφανία Μιτσίδη, Sales Manager της Mitsides Public Company, Μιχάλη Πέτρου Εμπορικού Διευθυντή της Α/φοι Πέτρου Γαλακτοκομικά Προϊόντα Ltd, Αριάνα Πετρίδου, Financial Controller της Laiko Cosmos Trading και Χρίστο Φωτιάδη, Strategic Development & Retail Operations της ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd.

Οι πιο πάνω ομιλητές, με την τεράστια εμπειρία τους θα εκφράσουν απόψεις για αντιμετώπιση των προκλήσεων του πληθωρισμού, για προσαρμογή στις αλλαγές σε, ό,τι αφορά τη συμπεριφορά των καταναλωτών και για μία ισορροπία μεταξύ προσφορών και χαμηλών τιμών.

Το Συνέδριο

Το Cyprus Grocery Retail Conference θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου στο Hilton Nicosia, με στόχο να παρουσιάσει τις τάσεις οι οποίες συμβάλλουν στην επιτυχή μετάβαση του τομέα στη νέα εποχή υπεύθυνης, βιώσιμης, πράσινης και ψηφιακής ανάπτυξης. Με παγκοσμίου φήμης προσωπικότητες και ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν εις βάθος για όλες τις πτυχές και τα απαραίτητα συστατικά για επιτυχή λειτουργία των δραστηριοτήτων τους.

Δηλώστε συμμετοχή στην μεγαλύτερη σύναξη στελεχών που δραστηριοποιούνται μπροστά και πίσω από τα ράφια του λιανικού εμπορίου των FMCGs στην Κύπρο για να λάβετε ενεργά μέρος στη συναρπαστική αυτή συζήτηση για τις προκλήσεις και ευκαιρίες για το λιανικό εμπόριο στην Κύπρο .

11α IN Business Grocery Retail Awards

Πέραν των παρουσιάσεων και συζητήσεων από διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου, το Συνέδριο θα φιλοξενήσει η τελετή απονομής των 11ων IN Business Grocery Retail Awards, κατά την οποία θα βραβευθούν τα FMCGs brands που διέπρεψαν στην Κύπρο την χρονιά που μας πέρασε βάσει κριτηρίων.

Ανάμεσα στα κριτήρια περιλαμβάνεται η αύξηση των πωλήσεων, αύξηση του μεριδίου αγοράς, νέες κατηγορίες προϊόντων, αυξημένη κερδοφορία για τους λιανοπωλητές και τους προμηθευτές και καινοτομία στο μάρκετινγκ και τη διαφήμιση.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Συνέδριο απευθύνεται σε διευθύνοντες σύμβουλους, εμπορικούς διευθυντές, διευθυντές προμηθειών, brand managers και στελέχη από επιχειρήσεις που ασχολούνται με το χονδρικό και λιανικό εμπόριο προϊόντων ευρείας κατανάλωσης. Συγκεκριμένα, το περιεχόμενο καλύπτει τους τομείς ενδιαφέροντος στελεχών από:

  • Εμπορικές Εταιρείες: Παραγωγοί, Εισαγωγείς, Προμηθευτές Προϊόντων Ευρείας Κατανάλωσης (FMCGs)
  • Υπεραγορές
  • Αλυσίδες Διαρκούς Εξυπηρέτησης-Περίπτερα
  • Εταιρείες Logistics
  • Πολυκαταστήματα
  • Σύμβουλους Επιχειρήσεων
  • Εμπορικές Τράπεζες
  • Λογιστικά-Ελεγκτικά Γραφεία
  • Χρηματοοικονομικούς Οργανισμούς
  • Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων & Διαφήμισης

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: IMH
Κύριος Χορηγός: Υπεραγορές αλφαμέγα

Χορηγοί: Alambra Fresh Milk Ltd, Flexfin, G.A.P. Vassilopoulos

Υποστηρικτές: Christoudias Logistics, JCC Payment Systems

Με τη στήριξη: Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου, Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών, Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Κύπρου, ECR Cyprus

Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, περιοδικό IN Βusiness, πόρταλ REPORTER, Cyprus Business News (CBN), Super FM

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMH:

Τηλέφωνο: 22505555 | Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών