Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Βάσσος Ηλιάδης Λτδ στηρίζουν τη συνεχή μάθηση και επαγγελματική ανάπτυξη

Η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ, με γνώμονα την ανάπτυξη και υποστήριξη των ανθρώπων της, ανακοινώνει την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της συνεχούς μάθησης και επαγγελματικής ανάπτυξης για την επίτευξη των στόχων ανέλιξης των ανθρώπων της, τα δύο μέρη υπέγραψαν το μνημόνιο με σκοπό την παραχώρηση υποτροφιών στους εργαζομένους της εταιρείας για εισαγωγή και φοίτηση σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του μνημονίου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας παραχωρεί στους υπαλλήλους της εταιρείας υποτροφίες ύψους 25% στα δίδακτρα για όλα τα συμβατικά προπτυχιακά προγράμματα σπουδών και υποτροφίες ύψους 20% στα δίδακτρα για όλα τα συμβατικά μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (όπως καθορίζονται στη συμφωνία). Επιπλέον, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει 3 υποτροφίες ύψους 15% στα δίδακτρα σε υφιστάμενους φοιτητές που εργάζονται στην εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης.

Η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ αναγνωρίζει τη σημαντικότητα της συνεργασίας με πανεπιστημιακά ιδρύματα και τη δημιουργία γέφυρας μεταξύ της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης και του κόσμου της επιχειρηματικότητας. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία θα προσφέρει επίσης ευκαιρίες εργοδότησης σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και του Intercollege.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε πραγματικά επαγγελματικά περιβάλλοντα. Η εταιρεία θα παρέχει πρακτική άσκηση, εργασιακές εμπειρίες και ευκαιρίες απασχόλησης σε διάφορους τομείς, προσφέροντας έτσι μια πλούσια και πολυδιάστατη εμπειρία στους φοιτητές.

Επιπλέον, θα δοθεί έμφαση στη στήριξη και την ανάπτυξη των φοιτητών κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να εργαστούν με επαγγελματίες του κλάδου και να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις που θα τους βοηθήσουν στη μελλοντική τους καριέρα.

Με την ευκαιρία της υπογραφής του μνημονίου συνεργασίας, η κ. Doreen Demirdjian, HR Manager της εταιρείας Βάσσος Ηλιάδης, δήλωσε: «Επιδιώκουμε να προωθήσουμε την ανάπτυξη του προσωπικού μας όχι μόνο μέσω εσωτερικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων αλλά και μέσω εξωτερικών συνεργασιών με αξιόλογους εκπαιδευτικούς φορείς. Με τη συμφωνία αυτή, δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων των εργαζομένων μας και στην ενίσχυση της γνώσης τους σε συγκεκριμένους τομείς που αφορούν τη δραστηριότητά μας. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων σπουδών που καλύπτουν τις ανάγκες διαφόρων επιστημονικών και επαγγελματικών πεδίων.’

Με τη σειρά του, ο κ. Τάσος Δημητρίου, Διευθυντής του Τμήματος Εισδοχής Φοιτητών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, σχολίασε: «Η συνεργασία μας αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας να παρέχει ευκαιρίες στο προσωπικό της εταιρείας Βάσσος Ηλιάδης, αλλά και στο εργατικό δυναμικό της χώρας ευρύτερα, για να διευρύνει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες του, προωθώντας έτσι τόσο την προσωπική, όσο και την επαγγελματική του ανάπτυξη».-

Δειτε Επισης

Συναντήσεις Χατζημανώλη στην Κίνα με στελέχη ναυτιλιακών, ναυλομεσιτικών γραφείων και τραπεζών
Επίσημη παρουσίαση του Δείκτη Χρηματοοικονομικής Ευημερίας
Professional Services: Η νέα γενιά καταθέτει οράματα, φιλοδοξίες και προβληματισμούς
Σοφία Βορκά: Αποτέλεσμα καθημερινής εργασίας για μια βιώσιμη ζωή στο σπίτι η βράβευση της IKEA (vid)
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)
Προς πώληση έργα του Sovereign Art Foundation Student Prize Cyprus 2024
Διάκριση Δήμου Αγλαντζιάς για το πρόγραμμα της Coca-Cola στην Κύπρο «Zero Drop-Aποστολή Νερό»
Παρέμβαση από Κομισιόν για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Η Κύπρος ως ιδανικός προορισμός για να ζει, να εργάζεται και να δραστηριοποιεί κανείς τις επιχειρήσεις του
ΥΠΕΣ: Τα έργα που προγραμματίζονται-Αναθεώρηση στεγαστικών, «Ιππόδαμος» και «Ανακαινίζω-Ενοικιάζω»