Θράσος Τσαγγαρίδης: Αναπόσπαστο μέρος του κυπριακού επιχειρείν η παροχή ναυτιλιακών υπηρεσιών

Η σειρά "VISION 2035" κατακτά την οθόνη του InBusiness TV, φέρνοντας μπροστά στο φως τις προοπτικές και τα οράματα των CEOs διακεκριμένων οργανισμών για το 2035.

Με εστίαση στην ειδική έκδοση "Vision 2035", οι επικεφαλής απαντούν σε δύο καίριες ερωτήσεις, ανακοινώνοντας τη δική τους προοπτική για την ανάπτυξη της εταιρείας τους και τον ρόλο που επιθυμούν να διαδραματίσει το κράτος σε αυτήν την πορεία.

  • Η όραση του 2035: Αποκαλύπτοντας τα σχέδια και τις στρατηγικές ανάπτυξης
    Σε αυτήν την ενότητα, οι CEOs αποκαλύπτουν την όρασή τους για την εταιρεία τους έως το 2035. Αναλύουν το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της κυβέρνησης και προβλέπουν το μέλλον των υπηρεσιών και προϊόντων τους στο ευρύ πλαίσιο της κυπριακής επιχειρηματικότητας.
  • Ο ρόλος του κράτους: Συνεργασία για τη διαμόρφωση του μέλλοντος
    Στο δεύτερο μέρος, εξετάζεται ο ρόλος που οι CEOs θέλουν το κράτος να διαδραματίσει στην υλοποίηση των οραμάτων τους. Ανοίγουν τη συζήτηση για τη συνεργασία με την κυβέρνηση και τη σημασία της δημιουργικής συνεργασίας προς την κοινή τους επιτυχία.

Το VISION 2035 αναδεικνύει όχι μόνο τις μεμονωμένες επιχειρηματικές προοπτικές αλλά και τον συλλογικό σχεδιασμό για ένα δυναμικό και βιώσιμο μέλλον του Κυπριακού επιχειρείν.