Στο τελικό του UEFA Champions League με κάρτες Mastercard® της Ελληνικής Τράπεζας

Για ακόμα μια χρονιά η Ελληνική Τράπεζα και η Mastercard δίνουν την ευκαιρία στους κατόχους καρτών Mastercard να ζήσουν από κοντά τη μαγεία του τελικού του UEFA Champions League!

Πώς μπορείτε να διεκδικήσετε ένα από τα 2 διπλά ταξιδιωτικά πακέτα με εισιτήρια για τον Τελικό; Κάνοντας αυτό που κάνετε πάντα. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την κάρτα σας Mastercard της Ελληνικής Τράπεζας για τις καθημερινές σας συναλλαγές, από 04/03/24 έως 24/03/24, διεκδικείτε 1 από τα 2 διπλά ταξιδιωτικά πακέτα για να παρακολουθήσετε από κοντά τον Τελικό του UEFA Champions League στο στάδιο Wembley στο Λονδίνο, το Σάββατο 1η Ιουνίου 2024 και να ζήσετε από κοντά τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Οι δύο τυχεροί θα κερδίσουν διπλά εισιτήρια για τον αγώνα του Τελικού, αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή για να βιώσουν το πάθος, την αγωνία, την ένταση και τις ανατροπές που προσφέρει η μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Κάθε συναλλαγή αποφέρει και μία συμμετοχή στην κλήρωση. Επομένως, όσο περισσότερες συναλλαγές πραγματοποιείτε, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να είστε ανάμεσα στους τυχερούς που θα κερδίσουν.

Τα εισιτήρια είναι προσφορά της Mastercard, επίσημου χορηγού του UEFA Champions League. Η Ελληνική Τράπεζα μέσω των καρτών της Mastercard, έχει ταυτιστεί με τον θεσμό του UEFA Champions League αφού πρόκειται για μια συνεργασία που μετρά χρόνια.

Και για όσους δεν έχουν τη δική τους κάρτα Mastercard, μπορούν να επιλέξουν εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Για πιστωτική κάρτα Mastercard, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση και μέσω του Hellenic Bank Mobile App.

Δειτε Επισης

Πρωτοποριακή επενδυτική επιλογή με το AstroBank Target Maturity Fund 2027
Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Νέα αύξηση τόσο στις καταθέσεις όσο και στα δάνεια τον Μάρτιο
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»