Kyriakides Mushrooms: Μια So Mush Better υποψηφιότητα στα In Business Awards

Ήταν μια αρχή βγαλμένη από παραμύθι, όταν ο ιδρυτής της εταιρείας, Ρήσος Κυριακίδης, βρισκόταν σε ένα βιβλιοπωλείο στο Λονδίνο και το μάτι του έπεσε τυχαία σε ένα βιβλίο για την καλλιέργεια μανιταριών. Από τότε μέχρι σήμερα, 45 χρόνια μετά, η οικογενειακή παράδοση περνά από γενιά σε γενιά και η αφοσίωση στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων και στην εξυπηρέτηση παραμένει πρωταρχικός στόχος.

Από το ταπεινό εκείνο ξεκίνημα το 1979, 45 χρόνια μετά η εταιρεία εξελίσσεται συνεχώς και σήμερα βρίσκεται στην πολύ τιμητική θέση να είναι υποψήφια υποψήφια στον απόλυτο θεσμό αναγνώρισης και επιβράβευσης της κυπριακής επιχειρηματικότητας, τα ΙΝ Business Awards στην κατηγορία Εμπόριο - Βιομηχανία!

kyriakidesmush2

Η ποικιλία των μανιταριών που καλλιεργεί και συσκευάζει η Kyriakides Mushrooms, ανταποκρίνεται σε κάθε είδους διατροφικές και γευστικές απαιτήσεις. Από τα αξιόπιστα λευκά μανιτάρια μέχρι τα αρωματικά Shiitake και τα γευστικά Portobello, η εταιρεία παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που ικανοποιούν και τους πλέον απαιτητικούς ουρανίσκους.

Στο σύνολο παράγονται 11 διαφορετικά είδη μανιταριών, 7 εκ των οποίων έχουν πετύχει πιστοποίηση ως βιολογικά προϊόντα! Κι όλα αυτά τα είδη προσφέρονται φρέσκα και γευστικά στο τραπέζι των καταναλωτών! Τα μανιταρο-οχήματα της εταιρείας καλύπτουν ολόκληρη την Κύπρο καθημερινά και παραδίδουν τα μανιτάρια εντός 36 ωρών από τη στιγμή της συγκομιδής τους!

kyriakidesmush3

Στα 45 χρόνια εμπειρίας της στον τομέα, η Kyriakides Mushrooms έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών της. Η αφοσίωσή της στην υψηλή ποιότητα και την ανωτερότητα των προϊόντων έχει κερδίσει επίσης την προτίμηση σε σούπερ μάρκετ, εστιατόρια και καταναλωτές σε όλη την Κύπρο.

Για την Kyriakides Mushrooms, η έννοια της αξιοπιστίας είναι αδιαπραγμάτευτη. Με αυστηρό έλεγχο ποιότητας καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, διασφαλίζεται ότι κάθε παρτίδα μανιταριών που φτάνει στα χέρια και στο τραπέζι του καταναλωτή, ανταποκρίνεται στα υψηλά πρότυπα της εταιρείας.

Σήμερα, η Kyriakides Mushrooms παρουσιάζει με υπερηφάνεια την υποψηφιότητά της στα βραβεία που αναγνωρίζουν την αριστεία και την καινοτομία στον χώρο της επιχειρηματικότητας, τα IN Business Awards στην κατηγορία “Εμπόριο-Βιομηχανία”.

kyriakidesmush4

Σας προσκαλούμε λοιπόν όλους να στηρίξετε την υποψηφιότητα για να συνεχίσουμε να φέρνουμε αυτή τη so mush better γευστική επανάσταση στο τραπέζι σας!

Ψηφίστε μανιτάρι … δαγκωτό!

Στηρίξτε με τη ψήφο σας στο ακόλουθο link την Kyriakides Mushrooms στην κατηγορία ΕΜΠΟΡΙΟ-BIOMHXANIA https://www.inbawards.com/psifoforia/

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή να μας βρείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

https://www.kyriakides.com.cy/

https://www.facebook.com/KyriakidesMushrooms/

https://www.instagram.com/kyriakidesmushrooms/

Δειτε Επισης

Ρεκόρ παραγγελιών λουλουδιών μέσω Wolt για την Ημέρα της Μητέρας
Το Hope For Children τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Γραμμών Βοηθείας για Παιδιά
ΙδΕΚ: Κουπόνια καινοτομίας - €10.000 ανά επιχείρηση
Σε εξέλιξη το live link στην Αθηένου… Cyta και Super FM γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών (pics)
Τo Andrey & Julia Dashin’s Foundation παρουσιάζει το έργο «Reclaimed Waters: A Reflection on Sea Pollution»
Τέλος στο σίριαλ γενικού διευθυντή στον ΟΑΥ-Διόρισε Ανδρέα Παπακωνσταντίνου το Δ.Σ. του οργανισμού
3η διάλεξη για την ασφάλεια και υγεία στην εργασία-«Αδειοδοτήσεις και βασικές απαιτήσεις για τη λειτουργία υποστατικών»
V. Aharonson: Οι μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των ασθενών μετασχηματίζουν την υγεία
Cyta και Super FM γιορτάζουν με ολοήμερο live link στην Αθηένου την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών
Έρευνα: Αυτές είναι οι αντιλήψεις των πολιτών για το ΓεΣΥ-Θετικό πρόσημο, βελτίωσε τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας