Το Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο υποψήφιο στα IN Business Awards

Στο πλαίσιο της διαρκούς προόδου στον τομέα της υγείας, το Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο αποτελεί ένα πρωτοπόρο νοσοκομείο που δίνει έμφαση στην ανθρώπινη υγεία και τη ζωή.

Φέτος, διεκδικεί μία σημαντική διάκριση, καθώς είναι υποψήφιο στην κατηγορία «Υπηρεσίες» των IN Business Awards, που αποτελούν κορυφαίο θεσμό αναγνώρισης και επιβράβευσης της κυπριακής επιχειρηματικότητας και διεξάγονται φέτος για 16η χρονιά.

Η διάκριση αυτή αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας για υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και επιχειρηματική αριστεία, ενώ αποτελεί και τιμητική αναγνώριση της αφοσίωσης και της προσπάθειας της ομάδας του Απολλώνειου Ιδιωτικού Νοσοκομείου.

Σας καλούμε να μας στηρίξετε με την ψήφο σας!

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Απριλίου 2024 στο ακόλουθο link: https://www.inbawards.com/

Το Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο

Ιδρύθηκε το 1991 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να καθιερωθεί ως ηγετικός φορέας στον τομέα της ιδιωτικής υγείας στην Κύπρο.

Από τον Ιούνιο του 2020, το Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο εντάχθηκε στο ΓεΣΥ, εξυπηρετώντας ένα σημαντικό αριθμό ανθρώπων που εμπιστεύονται το νοσοκομείο για την παροχή ιατρικής φροντίδας. Συνεργάζεται με περισσότερους από 150 ιατρούς, πλείστων ειδικοτήτων και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ιατρικών υπηρεσιών.

Από το 2021 αποτελεί μέλος του Hellenic Healthcare Group, του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα.

Από τον Οκτώβριο 2023 το ΤΕΠ του εντάχθηκε στο ΓεΣΥ. Λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως, προσφέροντας βέλτιστη και άμεση φροντίδα των επειγόντων περιστατικών, σε συνεργασία με ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

apollonion2

Πρωτοποριακές Υπηρεσίες

Οι πρωτοποριακές υπηρεσίες που προσφέρει το Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο αποδεικνύουν τη σταθερή δέσμευσή του στην παροχή υψηλού επιπέδου φροντίδας υγείας και την εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών στον τομέα της ιατρικής.

Cardiac Innovation Center του Απολλώνειου Ιδιωτικού Νοσοκομείου:

Το Cardiac Innovation Center του Απολλώνειου Ιδιωτικού Νοσοκομείου επαναπροσδιορίζει συνεχώς την καρδιοχειρουργική φροντίδα στην Κύπρο παρέχοντας ολοκληρωμένη καρδιοχειρουργική περίθαλψη σε ασθενείς όλων των ηλικιών με επίκτητες και συγγενείς καρδιοπάθειες. Το τρίπτυχο καινοτομία, ασφάλεια και ανθρωπιά αποτελεί τη βάση του κέντρου.

apollonion3

Χειρουργικές Επεμβάσεις:

  • Χειρουργική αντιμετώπιση βαλβιδοπαθειών με ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους
  • Επεμβάσεις Bypass με ή χωρίς την χρήση εξωσωματικής κυκλοφορίας
  • Χειρουργική αντιμετώπιση ανευρυσμάτων της θωρακικής αορτής
  • Χειρουργική αντιμετώπιση όγκων της καρδιάς
  • Χειρουργική αντιμετώπιση αρρυθμιών
  • Επανεγχειρησεις καρδιάς
  • Μοναδικό κέντρο στην Κύπρο που παρέχει χειρουργική αντιμετώπιση Συγγενών Καρδιοπαθειών σε παιδιά και ενήλικες

Αιμοδυναμικό Εργαστήριο:

  • Τμήμα Καρδιολογικής & Αγγειοπαθολογίας Καθετηριασμός/ Παρέμβαση
  • Τμήμα Ηλεκτροφυσιολογίας & Εμφύτευση συσκευής
apollonion4

Το Αιμοδυναμικό Τμήμα ως αναπόσπαστο και οργανικό τμήμα της καρδιολογικής κλινικής αποτελεί σημείο αναφοράς στην προσφορά ολοκληρωμένων ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Το κέντρο προσφέρει Διαγνωστικές, Παρεμβατικές και Θεραπευτικές Υπηρεσίες.

Ρομποτικό Συστήμα Da Vinci® Xi:

Το πρωτοποριακό Σύστημα Ρομποτικής Χειρουργικής Da Vinci® Xi αποτελεί το πιο εξελιγμένο τεχνολογικό επίτευγμα στη ρομποτική χειρουργική παγκοσμίως και προσφέρει τη δυνατότητα αναίμακτων επεμβάσεων, με μικρότερες τομές, μείωση χρόνου νοσηλείας, ταχεία ανάρρωση και άμεση επιστροφή στην καθημερινή δραστηριότητα. Αξιοποιείται από πολλές ειδικότητες της χειρουργικής, όπως είναι η Ουρολογία, η Γυναικολογία, η Θωρακοχειρουργική, η Καρδιοχειρουργική και η Γενική Χειρουργική.

apollonion5

Stroke Unit του Απολλώνειου Ιδιωτικού Νοσοκομείου

H πρώτη ιδιωτική μονάδα Εγκεφαλικών Επεισοδίων της Κύπρου λειτουργεί στο Απολλώνειο από τις αρχές Δεκεμβρίου, 2023.

"Ο Χρόνος είναι Εγκέφαλος", "Time is Brain". Η άμεση αναγνώριση των συμπτωμάτων και η κλήση για επείγουσα βοήθεια και νοσοκομειακή περίθαλψη, συνιστούν τα δύο βασικά στοιχεία που ορίζονται ως «πολύτιμος χρόνος» για να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή, καθώς κάθε λεπτό μετράει.

apollonion6

Σκοπός της μονάδας είναι η παροχή συνολικής και εξειδικευμένης φροντίδας για τους ασθενείς με οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο, με την υποστήριξη ομάδας από ολόκληρη την ιατρική ομάδα του νοσοκομείου με νευροχειρουργική, αγγειοχειρουργική, εντατικολογική και καρδιολογική υποστήριξη.

Ελάχιστα Επεμβατική Νευροχειρουργική

Η Νευροχειρουργική ομάδα Brain & Spine Surgery συστάθηκε το 2019 και εφαρμόζει τεχνικές και πρωτόκολλα fast track πρωτοποριακά για την Κύπρο.

apollonion7

Έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα πληθώρα περιστατικών όγκων υπόφυσης και λοιπών όγκων εγκεφάλου χωρίς εξωτερικές τομές, δια μέσου της ρινός του ασθενούς, με την χρήση πάντοτε ρομποτικής νευροπλοήγησης και νευροφυσιολογικού ελέγχου. Πρόσφατα, αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία σύνθετα περιστατικά χειρουργικής εγκεφάλου και σπονδυλικής στήλης με την χρήση 3D ρομποτικού μικροσκοπίου και της διεγχειρητικής νευροπλοήγησης.

Η νευροχειρουργική ομάδα συμμετέχει ενεργά και στη Μονάδα Εγκεφαλικών Επεισοδίων (Stroke Unit). Στην περίπτωση ανευρυσμάτων εγκεφάλου προσφέρονται τόσο οι χειρουργικές επιλογές (clipping) όσο και οι ενδοαγγειακές (εμβολισμός).

Η Υγεία σας, προτεραιότητα μας!

Λεωφόρος Λευκοθέου 20, 2054 Στρόβολος,

Λευκωσία, Κύπρος

Μέλος του HHG

Τηλ: +357 22 469 000

www.apollonion.com

Δειτε Επισης

Κύπρος Νικολαΐδης: Αυτό το βραβείο είναι σημαντικό για μένα, προέρχεται από την πατρίδα μου (vid)
Ηλίας Κόκκινος: Σημαντική αναγνώριση για την οικογένεια του Smoothie Factory το IN Business Award (vid)
Γιώργος Κοσιής & Σάββας Κοσιής: Επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας, δεν σταματάμε εδώ (vid)
ΚΕΒΕ: Επιταγή αξίας 14.000 ευρώ στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Τοξότης»
Γιώργος Μούντης: Επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς των συναδέλφων και συνεργατών μας το IN Business Award (vid)
Grant Johnson: Το μέλλον του τουρισμού στην Κύπρο προμηνύεται λαμπρό (vid)
Κατιάνα Μούσα: Η ECOMMBX βλέπει μπροστά, τα καλύτερα έρχονται (vid)
Οι μαθητές φέρνουν την αλλαγή με το Net Zero for Youth (NZ4Y)
Δημήτρης Κωνσταντινίδης: Είναι μεγάλη τιμή για εμάς το βραβείο που πήραμε στα IN Business Awards (vid)
Paradox Museum Limassol & CP Foodlab: Ένα παράδοξο Φεστιβάλ Επιστήμης γεμάτο μάθηση και διασκέδαση