45th Cyprus Hotel Summit & Exhibition: Bραβεύσεις πρωτοπόρων και σπουδαίες ομιλίες

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 45ο Cyprus Hotel Summit & Exhibition, που διοργάνωσε ο ΠΑΣΥΞΕ. Αυτό το σημαντικό γεγονός, που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια για τους επαγγελματίες του τομέα στην Κύπρο, εξέτασε τις βασικές τάσεις και τους κρίσιμους παράγοντες επιτυχίας που απαιτούνται για την επιβίωση και την ευημερία των ξενοδοχείων σε ένα περιβάλλον που αλλάζει ραγδαία.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο City of Dreams Mediterranean, στη Λεμεσό. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ομιλητές από τον κλάδο και να επισκεφτούν τον εκθεσιακό χώρο.

Συγκεντρώνοντας ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, στελέχη και επαγγελματίες του κλάδου από την Κύπρο και το εξωτερικό, το Συνέδριο περιελάβανε επίσης έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να δικτυωθούν με πάνω από 35 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα της φιλοξενίας.

Leaders in Hospitality Awards
Οι συμμετέχοντες είχαν εξάλλου τη δυνατότητα να παραστούν και στην πρώτη τελετή απονομής βραβείων, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Cyprus Hotel Summit & Exhibition τίμησε βασικούς παράγοντες της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, οι οποίοι έχουν διακριθεί σε διάφορους τομείς της. Οι διακριθέντες ήταν οι ακόλουθοι:

  • Κωστάκης Λοΐζου, Executive Chairman του Louis Group. Στον κ. Λοΐζου απονεμήθηκε το βραβείο Leader in Hospitality-Lifetime Achievement Award.
  • Lawrence Ho, Chairman και CEO της Melco Resorts & Entertainment. Στον κ. Ho απονεμήθηκε το βραβείο Leader in Hospitality-International Hospitality Leader.
  • Μενέλαος Σιακόλας, CEO του CNS Group. Στον κ. Σιακόλα απονεμήθηκε το βραβείο Leader in Hospitality-International Hospitality Leader.
  • Μαρίνα Λεμεσού, βραβείο Leader in Hospitality - Hospitality Leading Entrepreneur

Δείτε πιο κάτω όλα όσα δήλωσαν στην κάμερα του InBusiness TV οι ομιλητές, οι χορηγοί & οι διακριθέντες του 45ου Cyprus Hotel Summit & Exhibition:

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ