Mallouppas & Papacostas: Πράσινο άναψε η Κεφαλαιαγορά για το Squeeze Out

Το αίτημα των προτεινόντων για εξάσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (Squeeze Out) για την απόκτηση του 100% των μετοχών της Mallouppas & Papacostas Public Co Limited, το οποίο υπεβλήθη από τους Πόλυ Μαλλούππα, Λίζας Μαλλούππα, Ανδρέα Μαλλούππα, Μαρίας Μαλλούππα, Κώστα Παπακώστα και Χρυστάλλας Παπακώστα, ενέκρινε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου.

Το σχετικό αίτημα είχε υποβληθεί από τους προτείνοντες στις 12 Φεβρουαρίου 2024.

Οι Προτείνοντες κατέχουν άμεσα 40.676.097 μετοχές που αντιπροσωπεύουν το 94,134% του συνολικού εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου της Mallouppas & Papacostas. Η εξάσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (Squeeze Out) αφορά τις εναπομείναντες 2.534.770 μετοχές της Mallouppas & Papacostas (5,866%).

Το αντάλλαγμα που θα προσφερθεί στους κατόχους μετοχών της Mallouppas & Papacostas με τη διαδικασία του δικαιώματος εξαγοράς (Squeeze Out) θα είναι €0,25 ανά μετοχή πληρωτέο σε μετρητά, το οποίο ήταν και η προσφερόμενη αντιπαροχή κατά τη διαδικασία της δημόσιας πρότασης.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 36(5) του Νόμου, οι Προτείνοντες θα ενημερώσουν γραπτώς τους επηρεαζόμενους μετόχους της υπό εξαγορά εταιρείας, θα καταβάλουν άμεσα στους εν λόγω μετόχους το συνολικό ποσό του προσφερόμενου ανταλλάγματος και θα προβούν στις σχετικές ενέργειες για τη μεταβίβαση των μετοχών της υπό εξαγορά εταιρείας επ’ ονόματί τους.

Δειτε Επισης

«Όπλα» στους αιγοπροβατοτρόφους για αύξηση παραγωγής γάλακτος-Ανεβαίνει στο 20% η ποσόστωση για ΠΟΠ
EMBIO Diagnostics και Χαραλαμπίδης Κρίστης ενώνουν δυνάμεις για προώθηση βιώσιμης γαλακτοκομικής παραγωγής
Nicosia Mall: Στήριξη στην κοινωνία και το περιβάλλον
Έσπασε κάθε ρεκόρ το παγκόσμιο εμπόριο το 2024-Άγγιξε τα 33 τρις δολάρια
Η DeLeMa McCann υπογράφει την επετειακή καμπάνια των 80χρονων της Χαραλαμπίδης Κρίστης
So-Easy Stores... Αέρας άνοιξης στα βολικά και γρήγορα ψώνια
Φάνος Ν. Επιφανίου και ALUMINCO ενώνουν δυνάμεις και ενισχύσουν την παρουσία τους στην αγορά των συστημάτων αλουμινίου
Εδραιώνουν τη δυναμική τους τα υβριδικά αυτοκίνητα με μερίδιο αγοράς 44%-Ποιες μάρκες προτιμούν οι αγοραστές
Κωτσόβολος: Ενώνει δυνάμεις και καλεί τους καταναλωτές να κάνουν react σε μια μεγάλη δράση ανακύκλωσης
Μικρή άνοδος στο χονδρικό εμπόριο το δ’ τρίμηνο του 2024, μεγαλύτερη αύξηση στα οχήματα