powered by

Στο ίδιο μήκος κύματος εργαζόμενοι και Δ.Σ. της ΑΗΚ-Δίνουν πίστωση χρόνου οι συντεχνίες

Ικανοποίηση εκφράζουν οι συντεχνίες των εργαζομένων στην ΑΗΚ για την ταύτιση απόψεων που διαφάνηκε σε χθεσινή συνάντηση με τον νέο ΔΣ του Οργανισμού, σε ό,τι αφορά την υλοποίηση των ειλημμένων στρατηγικών αποφάσεων που έχουν ήδη παρθεί.

Σε σχετική ανακοίνωση προς τα μέλη τους, οι συντεχνίες αναφέρουν ότι στην συνάντηση είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν σε έκταση τα θέματα που απασχολούν τον Οργανισμό, τον τομέα ενέργειας και τους εργαζομένους.

Η Αρχή Ηλεκτρισμού ανέλαβε την υποχρέωση να δραστηριοποιηθεί άμεσα με στόχο την υλοποίηση των αποφάσεων το συντομότερο δυνατό, προστίθεται.

«Με σεβασμό στα εργασιακά θέσμια είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε την κατ’ ελάχιστη πίστωση χρόνου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο». Καταλήγουν δε αναφέροντας ότι θα επανέλθουν σύντομα.

Οι συντεχνίες είναι οι ΕΠΟΠΑΗ, ΣΗΔΗΚΕΚ, Συντεχνία Επιστημονικού Προσωπικού ΣΕΠΑΗΚ, Συντεχνία Υπαλλήλων Βάρδιας ΣΥΒΑΗΚ.

Δειτε Επισης

Μια μοναδική βραδιά και εντυπωσιακή συμμετοχή στην δεξίωση του Τζον Χριστοδούλου στο Μονακό για τα 60ά του γενέθλια(pics)
Brain gain... Στο μικροσκόπιο της Βουλής τα φορολογικά κίνητρα για επαναπατρισμό ταλέντων
Pame Express: Επεκτείνεται προς Βουλή και Δικαστήρια η νέα διαδρομή από Ταμασσό προς Πανεπιστήμιο Κύπρου
Πόλυς Καλλής: Τι σημαίνει να είσαι διευθυντής ξενοδοχείου-Ένας στρατηγικός και πολυσύνθετος ρόλος
Η Κύπρος αναλαμβάνει τη φιλοξενία της Ευρωπαϊκής Ημέρας για τη Θάλασσα 2026
Το μήνυμα Νίκου Χριστοδουλίδη για την αξιολόγηση Fitch-«Συνεχίζουμε με σοβαρότητα…»
Ικανοποίηση Υπουργείου Οικονομικών για αξιολόγηση Fitch-Αναγνώριση της σταθερής δημοσιονομικής πορείας
Επιβεβαίωσε την αξιολόγηση της Κύπρου σε Α- με σταθερή προοπτική ο Fitch… Οι κύριοι παράγοντες στους οποίους βασίστηκε
Η Cablenet σε μια εκδήλωση αποκλειστικά για τους real estate επαγγελματίες
Αναβαθμίζεται το αλιευτικό καταφύγιο Κάτω Πύργου-Βελτιωτικά έργα για την ομαλή λειτουργία και τη διευκόλυνση σκαφών