Μάθε πώς να έχεις άψε-σβήσε επιστροφή χρημάτων με το Μπλε

Τα οφέλη που προκύπτουν από το πρωτοποριακό πρόγραμμα Μπλε της Ελληνικής Τράπεζας είναι πολλά και σημαντικά, διότι δεν μιλάμε απλά για συγκέντρωση βαθμών, αλλά για επιστροφή χρημάτων και μάλιστα άψε-σβήσε κατά τις αγορές από ένα τεράστιο αριθμό μεγάλων αλλά και μικρότερων επιχειρήσεων του τόπου που συμμετέχουν σε αυτό.

Το εν λόγω Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών, χρησιμοποιείται πλέον από τη συντριπτική πλειοψηφία των πελατών της Τράπεζας. Το ζητούμενο φυσικά είναι να αξιοποιούνται οι δυνατότητες που προσφέρει στο μέγιστο. Ιδιαίτερα στην εποχή μας όπου οι διογκωμένοι λογαριασμοί και τα αυξημένα έξοδα δεν επιτρέπουν διολίσθηση από το πλάνο κάθε νοικοκυριού και επομένως κάθε επιστροφή είναι πέρα για πέρα ευλογία.

mple photo 2

Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα στην ουσία, δεν κάνει τίποτα περισσότερο από αυτό που οι άνθρωποι της Ελληνικής θεωρούν αυτονόητο, την ανταπόδοση της εμπιστοσύνης στους πελάτες, οι οποίοι χρησιμοποιούν κάρτες της Τράπεζας. Αρκεί να ενεργοποιήσουν στο κινητό τους την εφαρμογή Mple Rewards, μια διαδικασία που είναι εντελώς δωρεάν, γίνεται με ιδιαίτερα ευκολία και διαρκεί μόλις μερικά δευτερόλεπτα.

Και φυσικά αν οι κάτοχοι καρτών της Ελληνικής, επιλέξουν εξαργύρωση στο μίνιμουμ ποσό των 2 ευρώ στις ρυθμίσεις, τότε θα μπορούν να εκμεταλλεύονται κάθε ποσό το οποίο επιστρέφεται μέσω του ιδιαίτερα επωφελούς αυτού προγράμματος.

mple photo 3

Πώς να εξαργυρώνω το cashback μου;

Η ελάχιστη εξαργύρωση χρημάτων ορίζεται στο €1. Αν έχετε μαζέψει €10 στο Μπλε και αγοράσετε προϊόντα αξίας €15 από έναν συμμετέχοντα έμπορο τότε μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας, τα €10 θα μεταφερθούν στην κάρτα σας. Το ποσό της εξαργύρωσης μπορεί να είναι ίσο ή μικρότερο του ποσού της αγοράς σας.

Ποιοι συμμετέχουν

Συνοδοιπόροι σε αυτό το πρόγραμμα, που μόνο καλά έχει να προσφέρει στους πελάτες της Ελληνικής, είναι ένας μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων του τόπου σε παγκύπρια κλίμακα. Πρόκειται για 170 και πλέον επιχειρήσεις.

Συμμετέχουν, εταιρείες πετρελαιοειδών, υπεραγορές, καταστήματα ειδών ένδυσης και υπόδησης, παιχνιδιών, accessories, αρτοποιία, ζαχαροπλαστεία, beauty & spa, βιβλιοπωλεία, καφετέριες, καταστήματα DIY, χώροι εστίασης και ψυχαγωγίας, καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, ανθοπωλεία, healthy living, καταστήματα ειδών σπιτιού και γραφείου, ξενοδοχεία, χρυσοχοΐα, οπτικοί οίκοι, pet shops, εταιρείες ασφάλειας, ταξιδιωτικά γραφεία, επιχειρήσεις πώλησης οινοπνευματωδών ποτών και κρασιού κ.α..

Δείτε τη λίστα με όλες τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα στο link www.hellenicbank.com/mple

mple photo 4

Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε έχουν όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών της Ελληνικής Τράπεζας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος, είναι να κατεβάσει και να ενεργοποιήσει την εφαρμογή Mple Rewards κάνοντας εγγραφή. Η εφαρμογή Mple Rewards είναι διαθέσιμη από το App Store, το Google Play και το Huawei App Gallery.

Μέσω της εφαρμογής Mple Rewards, οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν επίσης να ενημερωθούν για τις προσφορές, να δουν πόσα χρήματα έχουν συλλέξει και ποιο είναι το υπόλοιπό τους.

Δειτε Επισης

Στη Δέσποινα Παναγιώτου-Θεοδοσίου το βραβείο Ισότητας Φύλων στη Ναυτιλία από IMO
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: The Shipping Forecast
Αντώνης Ρέμος-Ελένη Φουρέιρα: H συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol
Πάνος Πέτρου: Αυτοί είναι οι στρατηγικοί στόχοι για διασφάλιση της ποιότητας στο ΓεΣΥ
Peter Moll: Οι υπηρεσίες cloud αλλάζουν τον τομέα της υγείας
Ξεκινά ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Ο αντιπρόεδρος του ΠΔΣ Νικόλας Τσαρδελλής μέλος της επιτροπής οικονομικών θεμάτων του CCBE
Εννέα καταξιωμένες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής κυπριακής ενδυμασίας
Ρεκόρ παραγγελιών λουλουδιών μέσω Wolt για την Ημέρα της Μητέρας
Το Hope For Children τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Γραμμών Βοηθείας για Παιδιά