Αναπτύσσουν τις σχέσεις τους με πολυεπίπεδη συνεργασία Δημοσιονομικό Συμβούλιο και ΤΕΠΑΚ

Πρωτόκολλο Συνεργασίας, με σκοπό την ανάπτυξη των μεταξύ τους σχέσεων προς αμοιβαίο όφελος και προς όφελος της κοινωνίας, έχουν υπογράψει το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) και το Δημοσιονομικό Συμβούλιο.

Η υπογραφή του Πρωτοκόλλου έγινε σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024, στην αίθουσα της Συγκλήτου, στο κτήριο της Πρυτανείας του ΤΕΠΑΚ.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ΤΕΠΑΚ, το Πρωτόκολλο προβλέπει την προώθηση μιας πολυεπίπεδης συνεργασίας στους τομείς της επιστήμης και της εκπαίδευσης, ενώ περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την τοποθέτηση φοιτητών/ριών του ΤΕΠΑΚ στο Δημοσιονομικό Συμβούλιο για πρακτική άσκηση, τη διοργάνωση κοινών επιστημονικών, επιμορφωτικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, την παροχή και τη διενέργεια συμβουλευτικών και επιστημονικών υπηρεσιών και μελετών, την κοινή συμμετοχή σε ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα και την ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Το Πρωτόκολλο Συνεργασίας, πενταετούς διάρκειας, υπέγραψε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, Καθηγητής Παναγιώτης Ζαφείρης και εκ μέρους του Δημοσιονομικού Συμβουλίου, ο Μιχάλης Περσιάνης.

Δειτε Επισης

ΣΟΑΚ: Έμφαση στην ενθάρρυνση των εξαγορών και των συγχωνεύσεων-Οι εισηγήσεις του Συμβουλίου
Η BLegal (Panayiotou Shamma LLC) γιορτάζει τα εγκαίνια του νέου γραφείου στη Λεμεσό
Παράταση στα μη προσαρτημένα καπάκια στα πλαστικά-Χρόνος στις υπεραγορές για πώληση αποθεμάτων
Πραγματοποιήθηκε η 36η ετήσια γενική συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων
Νίκος Χριστοδουλίδης: Προσηλωμένη στη διαρκή στήριξη των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων η Κυβέρνηση
Inspire 2024: Ηχηρά ονόματα στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ Επιχειρηματικότητας
Το έγγραφο της δημόσιας πρότασης και τα στρατηγικά σχέδια της Eurobank για την Ελληνική
Τα Carob Awards δίνουν παράταση μέχρι 10 Ιουλίου
Μια άλλη πτυχή της βιωσιμότητας από την Αλίκη Δράκου
Το τμήμα Μαθηματικών και Στατιστικής του Πανεπιστημίου Κύπρου ενισχύει την συνεργασία του με την Wargaming Group Limited