Powered by

Secret Forest: Το ιδιαίτερο εγχείρημα του Ισραηλινού επιχειρηματία Yoni Kahana στα βουνά της Πάφου

Ένα μοναδικό καταφύγιο αναζωογόνησης και ευεξίας στα βουνά της Πάφου δημιούργησε ο Ισραηλινός επιχειρηματίας, Yoni Kahana.

Το Secret Forest στη Μηλιού αποτελεί μία όαση χαλάρωσης και ηρεμίας, ένα σπίτι μέσα στη φύση.

secretforest

Εξηγώντας τι τον ώθησε να δημιουργήσει ένα τέτοιο ιδιαίτερο εγχείρημα στην Πάφο, ο Ισραηλινός επενδυτής, Yoni Kahana αναφέρει: «Πριν από αρκετά χρόνια είδα αυτό το μοναδικό μέρος.

Το διαφορετικό vibe που ένιωσα, μαζί με την ιστορία του ιατρικού τουρισμού που έχει λάβει χώρα εδώ και εκατοντάδες χρόνια, κέρδισε την καρδιά μου.

Συνειδητοποίησα ότι έχω μια αποστολή στη ζωή μου να δημιουργήσω έναν χώρο εδώ που αποτελεί ένα ΄σπίτι μέσα στη φύση΄, που επιτρέπει στον καθένα να κάνει ένα διάλειμμα, να συγκινηθεί από τη μαγεία της φύσης σε όλες τις εποχές του έτους, να περάσει από ένα είδος επανεκκίνησης στη ζωή, να συνδεθεί εσωτερικά και να βιώσει μια αληθινή ανανέωση του σώματος και της ψυχής του».

secretyoh

Έπειτα από μία πολυετή πορεία στον κόσμο του τουρισμού και των ξενοδοχείων, ο Kahana τονίζει ότι το όνειρό του σήμερα είναι να βοηθήσει ακόμη και εκείνους που δεν πιστεύουν στη δύναμή τους να γίνουν καλά και να αναγεννηθούν, να καλλιεργήσουν κουλτούρα υγιεινής ζωής, να αναγεννηθούν και να ερωτευτούν τη ζωή.

«Μόλις μπείτε στο Secret Forest μπορείτε να νιώσετε την μοναδική ενέργεια του τόπου», εξηγεί σχετικά.

secretforest1

secretforest2

Όαση χαλάρωσης σε πολυτελείς εγκαταστάσεις
Το Secret Forest βρίσκεται ανάμεσα σε περιοχές της φύσης και παρέχει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να χαλαρώσουν τους ρυθμούς τους, να αναπνεύσουν καθαρό ορεινό αέρα, να απολαύσουν υγιεινή μεσογειακή κουζίνα και να αποτελέσουν μέρος ενός μοναδικού προγράμματος ευεξίας που λειτουργεί όλη την ημέρα, όλες τις εποχές του χρόνου.

secretforest5

secretforest3

Οι φυσικές ορυκτές πηγές επίσης ρέουν απευθείας στο Secret Forest, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως πιθανώς το μεγαλύτερο πολυτελές σπα του νησιού.

secretforestspa

Οι επισκέπτες θα βρουν επίσης πολλά να κάνουν καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, από πεζοπορία στο δάσος, μέχρι γιόγκα και διαλογισμό, εξατομικευμένες θεραπείες υγείας, και εργαστήρια ευσυνειδητότητας.

secretforest4

secretforestkouz

Η εμπειρία αναζωογόνησης περιλαμβάνει: ένα καθημερινό πρόγραμμα ευεξίας, βόλτες με καθοδήγηση στο δάσος, σε βάθος εργαστήρια με κορυφαίους συντονιστές, συζητήσεις και κύκλους ανταλλαγής, θεραπευτικά λουτρά στο μεγαλύτερο συγκρότημα σπα της Μεσογείου, και όλα αυτά συνοδεύονται από μια γαστρονομική εμπειρία βασισμένη σε ένα υγιεινό και πολύχρωμο μενού, πλούσιο σε φρέσκα τοπικά συστατικά με έμφαση σε μια εμπειρία «Farm to Table».

secretforestkouz2

secretforestsuite

secretforestsuite2

Το Secret Forest βρίσκεται στα βουνά, πάνω από την πόλη της Πάφου, σε απόσταση 40 λεπτών με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο.

Δειτε Επισης

Μπουκάρουν σε ξενοδοχεία για αδήλωτη εργασία και σκορπούν τον τρόμο-Ενοχλημένοι οι επιχειρηματίες
Goody’s Burger House: Έρχονται στη Λευκωσία-Ετοιμάζουν άνοιγμα στο Mall of Cyprus
Θ. Μιχαηλίδης: Χαμηλότερες του περσινού καλοκαιριού οι πληρότητες, αλλά αυτό μπορεί να ανατραπεί
Επαφές Κώστα Κουμή με αεροπορικές και τουριστικούς φορείς στο Ντουμπάι
Μειωμένη κατά περίπου 50% η κίνηση στα κέντρα αναψυχής το Πάσχα
Minthis Resort: Πασχαλινή πολυτέλεια σε έναν παράδεισο εκλεπτυσμένης απόλαυσης
Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022