Η Revolut λανσάρει και τηλεφωνικές υπηρεσίες με εικονική SIM για κινητά

Η βρετανική εταιρεία χρηματοοικονομικής τεχνολογίας Revolut λανσάρει τηλεφωνικά πακέτα στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως ανακοίνωσε αποκλειστικά στο CNBC, καθιστώντας την την πρώτη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στη χώρα που προσφέρει προγράμματα τηλεπικοινωνιών – και μία από τις πρώτες παγκοσμίως.

Ο μονόκερος της ψηφιακής τραπεζικής και των πληρωμών δήλωσε ότι θα αρχίσει να προσφέρει eSIMs – κάρτες SIM που μπορούν να αποθηκευτούν εικονικά και όχι σε φυσική μορφή στη συσκευή – αυτή την εβδομάδα.

Οι πελάτες της βασικής έκδοσης της εφαρμογής της Revolut χωρίς καμία συνδρομή μπορούν να αποκτήσουν ένα τυπικό σχέδιο eSIM που τους επιτρέπει να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή Revolut, ώστε να μπορούν να ανανεώνουν τις υπηρεσίες του τηλεφώνου τους όποτε χρειάζεται. Για παράδειγμα, εάν ένας χρήστης της Revolut φτάσει σε ένα αεροδρόμιο και του τελειώσουν τα δεδομένα του τρέχοντος παρόχου SIM, μπορεί να έχει πρόσβαση στις λειτουργίες της εφαρμογής Revolut χωρίς χρέωση και να ανανεώσει τα δεδομένα του ως συνήθως.

Οι πελάτες της Revolut στο premium πακέτο Ultra της εταιρείας, αξίας £55 το μήνα, θα λαμβάνουν 3GB δεδομένα προς χρήση σε παγκόσμιο επίπεδο, με κυλιόμενη ανανέωση κάθε μήνα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να ανησυχούν για απροσδόκητες χρεώσεις περιαγωγής όταν εισέρχονται σε άλλη χώρα.

Δειτε Επισης

Βρετανία: Τι «βλέπει» το ΔΝΤ για φόρους και δαπάνες
Ρυθμός ανάπτυξης 0,4% για τη βρετανική οικονομία-Διπλάσιος της πρόβλεψης των περισσότερων οικονομολόγων
Πάουελ: Η Fed δεν έχει ακόμα αρκετή αυτοπεποίθηση για να μειώσει τα επιτόκια
Γαλλία: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες «απογειώνουν» τα ιπτάμενα ταξί στο Παρίσι
Saudi Aramco: Εισέπραξε $12,35 δισ. από πώληση μετοχών
Winkworth: Μείωση ζήτησης ακριβών ακινήτων από φορολόγηση πλουσίων στο Ηνωμένο Βασίλειο
Κίνα: Συρρίκνωση του πληθωρισμού τον Ιούνιο
Νέο καμπανάκι για τη γερμανική οικονομία-Ρεκόρ δεκαετίας στις πτωχεύσεις
Η Τουρκία βγαίνει στις αγορές με 8ετές ομόλογο σε δολάριο
Economist: Οι πλουσιότερες χώρες του κόσμου για το 2024