powered by

Βραβείο εθελοντικής προσφοράς για την Eurobank Κύπρου

Με το βραβείο Εθελοντικής Προσφοράς τιμήθηκε η Eurobank Κύπρου κατά την καθιερωμένη εκδήλωση και δεξίωση που παραθέτει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και η Πρώτη Κυρία για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντών, που τιμάται στις 5 Δεκεμβρίου.

O θεσμός των βραβείων διεξάγεται στο πλαίσιο του διαγωνισμού που διοργανώνει το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), με στόχο τη βράβευση των εθελοντών και των οργανισμών για την διαχρονική κοινωνική προσφορά τους και την ενδυνάμωση της αξίας του εθελοντισμού.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2024 και το βραβείο παρέδωσε η Α.Ε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού, κ. Ηλίας Δημητρίου, στην κ. Βάλια Τσιακαλά, Head of Marketing της Eurobank Κύπρου.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο Εθελοντικής Προσφοράς η Head of Marketing της Eurobank Kύπρου, κ. Βάλια Τσιακαλά, ανέφερε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, αλλά και περήφανοι για την τιμητική διάκρισή μας με το βραβείο Εθελοντικής Προσφοράς γιατί επιβεβαιώνεται η δέσμευση, οι αξίες και η αφοσίωση της Eurobank Κύπρου και του προσωπικού της για ενεργό συμμετοχή σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς.

Ως οργανισμός εφαρμόζουμε διαχρονικά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης συνδυάζοντας την επιχειρηματική δραστηριότητα με τη στήριξη της οικονομίας και τη δημιουργία πρόσθετης αξίας στην κυπριακή κοινωνία».

Αναγνωρίζοντας τις σημαντικές κοινωνικές προκλήσεις και την ανάγκη για βιώσιμη ανάπτυξη η Eurobank Kύπρου έχει προχωρήσει στη σύσταση της εθελοντικής ομάδας εργαζομένων της Τράπεζας με την ονομασία ΤeamUp, η οποία για το 2024 έχει αφιερώσει 928 ώρες εθελοντικής εργασίας σε ποικίλες δράσεις με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και τη στήριξη του πάσχοντα συνάνθρωπου.

Δειτε Επισης

Μείωση καταθετικών επιτοκίων για νοικοκυριά/επιχειρήσεις, αύξηση στα στεγαστικά
Σε νέα εποχή με ΕΜΕΚ η εφαρμογή των κυρώσεων-Βήμα περαιτέρω βελτίωσης της εικόνας της Κύπρου
Όλο και πιο κοντά στην ένταξη στη ζώνη Σένγκεν η Κύπρος-Πράσινο Βουλής για λειτουργία του εθνικού VIS
Δυναμιτίζουν το κλίμα για την ΑΤΑ οι συντεχνίες...Επιμένουν σε πλήρη αποκατάσταση και απειλούν με απεργίες
Martin Brandenburger: Καινοτομία στην πράξη-H Lidl επαναπροσδιορίζει την αγοραστική εμπειρία
13α Invest Cyprus International Investment Awards: Οι βραβευθείσες εταιρείες και όσα δήλωσαν οι εκπρόσωποί τους(video)
Cryos IVF Clinic: Η νέα κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Κύπρο-Ορόσημο για την Cryos International
Επιστρέφει και χαρίζει μοναδικές εμπειρίες κάθε μήνα το Alpha Spend & Win της Alpha Bank Κύπρου
«Οπλίζει» τις κυπριακές εταιρείες αμυντικής βιομηχανίας η Κυπριακή Δημοκρατία-Τι αποφασίστηκε σε υπουργική σύσκεψη
Έγινε ήδη σημείο αναφοράς το νέο Bean Bar στο Ζακάκι-Ενισχύει την παρουσία της στην κυπριακή αγορά η αλυσίδα