Ο Μιχάλης Πέτρου βραβεύθηκε στην κατηγορία Trading & Manufacturing των CBN Young Dragon Awards

Ο Μιχάλης Πέτρου, Commercial Manager της Alambra - Petrou Bros Dairy Products, διακρίθηκε ως Young Dragon στην κατηγορία Trading & Manufacturing στα πρώτα CBN Young Dragon Awards.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, στις 2 Δεκεμβρίου.

Ο Μιχάλης Πέτρου είναι Εμπορικός Διευθυντής της οικογενειακής εταιρείας Petrou Bros Dairy Products, όπου, μεταξύ άλλων, εστιάζει στη διατήρηση της ηγετικής θέσης της εταιρείας ως παραγωγού παραδοσιακών κυπριακών προϊόντων, όπως το χαλούμι, το οποίο εξάγει σε 40 χώρες.

Χάρη στην προνοητικότητα και την τεχνογνωσία του, οι εξαγωγές χαλουμιού έχουν αυξηθεί σημαντικά, ενώ έχει διευκολύνει επίσης την ανάπτυξη και την εισαγωγή νέων προϊόντων, επεκτείνοντας τον κατάλογο προϊόντων της εταιρείας σε περισσότερα από 300 είδη.

Η συμβολή του στο λανσάρισμα του Φρέσκου Κυπριακού Γάλακτος Alambra, των φυσικών χυμών, των εναλλακτικών γάλακτος και μιας μεγάλης γκάμα τυριών υπήρξε καθοριστική και έπαιξε σημαντικό ρόλο στη δημιουργία και καθοδήγηση της ομάδας πωλήσεων, η οποία έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της εταιρείας και είναι στενά ευθυγραμμισμένη με την κουλτούρα και τους στόχους της.

Την φετινή τελετή απονομής των βραβείων παρουσιάζει η Cyta Business. Χρυσός Χορηγός των Βραβείων είναι η Punin Group, Χορηγός Young Dragon Champion είναι η Ecommbx, ενώ η Nespresso είναι Χορηγός των Βραβείων, αναδεικνύοντας με υπερηφάνεια την αξία και τη σημασία του θεσμού.

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Αλλάζοντας το παιχνίδι: Εκείνοι που καινοτομούν-Εκείνοι που εμπνέουν
Αλλάζοντας οπτική: Με το βλέμμα στραμμένο προς ανατολάς η Κύπρος
Η λειτουργία, οι στόχοι του ΟΚΥπΥ και το μεγάλο ερώτημα της αυτονόμησης
Δυναμική είσοδος της Anytime στην αγορά της Ρουμανίας
Ανησυχούν για την ασφάλεια οι επιχειρηματίες της Λάρνακας-Συνάντηση ΕΒΕΛ με τον νέο αστυνομικό διευθυντή
Συμβούλιο «ΦΩΝΗ»: Η εθνική στρατηγική κατά της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών
Χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα στις εποχές
Αλίκη Δράκου: Η βιωσιμότητα ως διαχρονική στάση για την Cyta και ο στόχος εξάλειψης της ψηφιακής ανισότητας
Νίκη Ξενοφώντος: Παραμένει και θα συνεχίσει να είναι ελκυστική δικαιοδοσία για trusts η Κύπρος-Η αυξανόμενη ζήτηση
Από τα σκαλοπάτια της καριέρας, στο τιμόνι 14 χωρών