powered by

Ανακοίνωσε κι επίσημα Φιλόκυπρο Ρουσουνίδη για γενικό γραμματέα το ΚΕΒΕ

Το ΚΕΒΕ ανακοινώνει το διορισμό του Φιλόκυπρου Ρουσουνίδη στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Επιμελητηρίου.

Ο κ. Ρουσουνίδης αναλαμβάνει καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου, αντικαθιστώντας τον σημερινό Γενικό Γραμματέα του ΚΕΒΕ κ. Μάριο Τσιακκή, ο οποίος αφυπηρετεί.

Ο κ. Ρουσουνίδης κατέχει τίτλο σπουδών MBA in International Business και εμπειρία σε ανώτερες Διευθυντικές θέσεις σε μεγάλους Οργανισμούς και Επιχειρήσεις της Κύπρου και του εξωτερικού. Η εμπειρία του κ. Ρουσουνίδη θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του Επιμελητηριακού θεσμού.

Η Εκτελεστική Επιτροπή και το ΔΣ του ΚΕΒΕ καλωσορίζουν τον κ. Ρουσουνίδη στις τάξεις του ΚΕΒΕ και του εύχονται κάθε επιτυχία στο απαιτητικό έργο που αναλαμβάνει.

Δειτε Επισης

Το μέλλον του ψηφιακού μάρκετινγκ...Tο περιεχόμενο, τα social media και η στρατηγική σύνδεση με το κοινό
Ψηφίστηκε εναρμονιστικό νομοσχέδιο για ευρωπαϊκό ενιαίο σημείο πρόσβασης επιχειρήσεων της Ε.Ε.
Το Andrey & Julia Dashin’s Foundation στήριξε την πρώτη πλήρως προσβάσιμη κατασκήνωση νέων ως χρυσός χορηγός
IC Foundation από τον Andrew Budzinski...Ο λόγος ίδρυσης μη κερδοσκοπικού οργανισμού από τον ιδιοκτήτη της IC Markets
Θλίψη Χριστοδουλίδη για τον θάνατο του Νίκου Ιωάννου-«Δήλωνε πάντα παρών στα καλέσματα της πατρίδας»
Δρ. Πέτρος Αγαθαγγέλου: Από τους πιο φωτεινούς φάρους της κυπριακής ιατρικής κοινότητας ο Νίκος Ιωάννου
Laure Jolibois: Πώς είναι το διαφημιστικό γραφείο του μέλλοντος
Σταυριάνα Ναθανήλ: Γιατί η μάχη για την ανάπτυξη δεν κερδίζεται με μεγαλύτερους προϋπολογισμούς
Περικλής Έλληνας: Το ΑΙ αλλάζει ριζικά τον τρόπο που σχεδιάζουμε, αναλύουμε και υλοποιούμε
Ορέστης Μιχαήλ: Η νέα τάξη πραγμάτων στο… χάος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης