Δωρεά Ford Tourneo Custom και Μαραθώνιος εις μνήμην της Βάσως Μιχαήλ

Στο πλαίσιο του Μαραθωνίου που πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα στις 17 Νοεμβρίου, η ομάδα «WE RUN IN MEMORY OF VASO» συμμετείχε προς τιμήν της Βάσως Μιχαήλ, πρώην ιδιοκτήτριας και διευθύνουσας συμβούλου της Michaels Automotive Ltd – Ford Cyprus.

Με περισσότερες από 150 συμμετοχές, συγκεντρώθηκαν €4.025 για το Ίδρυμα Δικαίωμα Ελπίδας, υποστηρίζοντας τον σημαντικό σκοπό του.

Ο Μαραθώνιος είχε ιδιαίτερη σημασία για την οικογένεια Μιχαήλ, καθώς αποτέλεσε φόρο τιμής στη μνήμη της Βάσως Μιχαήλ και του έργου της, που είχε πάντα ως κεντρικό άξονα την προσφορά και τη στήριξη της κοινότητας.

AC-1

Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες της Ford Κύπρου ανακοίνωσαν με χαρά τη δωρεά ενός Ford Tourneo Custom στον ΠΑΣΥΚΑΦ προς τιμήν της Βάσως Μιχαήλ.

Το όχημα θα χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά ασθενών σε ιατρικά κέντρα, διευκολύνοντας την πρόσβασή τους σε απαραίτητες υπηρεσίες υγείας. Η δωρεά αυτή αποτελεί μια έμπρακτη αναγνώριση της παρακαταθήκης της, μιας γυναίκας που αφιέρωσε τη ζωή της στην προσφορά και τη στήριξη των συνανθρώπων της.

AC-7

«Με αυτή τη δωρεά και τη συμμετοχή στο Μαραθωνίο, θέλουμε να τιμήσουμε τη μνήμη της μητέρας μας, που πίστευε ακράδαντα στη δύναμη της κοινότητας και στη σημασία της αλληλοϋποστήριξης», δήλωσε η κα. Κρυστάλ Μιχαήλ.

Ο Δρ. Χρίστος Μιχαήλ πρόσθεσε: «Ελπίζουμε ότι το Ford Tourneo Custom θα διευκολύνει τη ζωή πολλών ασθενών, και ότι ο Μαραθώνιος θα ευαισθητοποιήσει ακόμη περισσότερους για την ανάγκη υποστήριξης αυτής της μάχης».

AC-6

AC-9

Ένα μήνυμα ανθρωπιάς
Ας θυμόμαστε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες έχουν στόχο να ενισχύσουν τους συνανθρώπους μας και να προσφέρουν ελπίδα εκεί που υπάρχει ανάγκη.

Η πραγματική νίκη δεν βρίσκεται στη θέση του τερματισμού, αλλά στη συμμετοχή για έναν ανώτερο σκοπό, αφήνοντας ένα θετικό αποτύπωμα στον κόσμο και συμβάλλοντας σε μια αλλαγή προς το καλύτερο.

AC-4

AC-2

AC-3

Δειτε Επισης

Η Lidl φέρνει το Lidl Youth Camp στο UEFA Women’s EURO 2025™
«Μπλε Διαδρομή»: Ισχυρά μηνύματα στην πρωτοβουλία Europa Uomo Κύπρου και Ογκολογικού Κέντρου Τρ. Κύπρου
Η Kawacom’s Κύπρου πραγματοποιεί την ευχή και το όνειρο ενός παιδιού να παρακολουθήσει τη Formula 1 στη Βουδαπέστη
Φιλανθρωπικό gala-συναυλία με τον διεθνή αστέρα της όπερας Alessandro Safina
Η Coca-Cola σκοράρει στη συμπερίληψη και την αποδοχή για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς
Νέο βιβλίο: «Η ΜΕΘΟΔΟΣ: Γίνε Αυτός που Πραγματικά Είσαι»
Έναρξη παγκύπριου εράνου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού με την στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου
Ημερίδα Γνωριμίας της 12ης θητείας της κυπριακής Παιδοβουλής με το Συμβούλιο «ΦΩΝΗ»
Συναυλία TELETHON αφιερωμένη στον Στέλιο Πισή-«Για εκείνους που αγαπούν και για εκείνους που ελπίζουν»
«Ποδηλασία Αγάπης» για τα πρόωρα παιδιά από το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου-Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία