Τρέχουν με χίλια οι εργασίες για το «The Landmark Nicosia»-Drone timelapse με την εξέλιξη του έργου(video)

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για το μεγαλεπήβολο αναπτυξιακό έργο του Ομίλου MHV Mediterranean Hospitality Venture, «The Landmark Nicosia», το οποίο αναμένεται να αποτελέσει ορόσημο για τη Λευκωσία.

Το εμβληματικό έργο, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2025, βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας, που σηματοδοτεί την είσοδο στο κέντρο της πόλης.

Περιλαμβάνει την ανακαίνιση του ξενοδοχείου Landmark και τη μετατροπή του σε υπερπολυτελές branded ξενοδοχείο πέντε αστέρων, μέλος της Μarriott International- Autograph Collection καθώς και την κατασκευή και λειτουργία δύο πύργων, ενός εντυπωσιακού οικιστικού κτηρίου 17 ορόφων, που θα αποτελείται από 54 διαμερίσματα και ενός κτηρίου 16 ορόφων με υπερσύγχρονες γραφειακές εγκαταστάσεις.

Τόσο το οικιστικό όσο και το γραφειακό κτίριο θα περιλαμβάνουν υπόγειους και οργανωμένους χώρους στάθμευσης δύο επιπέδων.

Ο όμιλος MHV μοιράζεται την εξέλιξη του εντυπωσιακού έργου, παρουσιάζοντας ένα drone timelapse που δείχνει την αξιοσημείωτη πρόοδο μέχρι σήμερα, ένα οπτικό ταξίδι στη γρήγορη μεταμόρφωση του έργου.

Καθώς το έργο προχωρά, με φόντο μια από τις πιο ιστορικές περιοχές της πρωτεύουσας, η μεγαλειώδης αυτή ανάπτυξη γίνεται σύμβολο πολυτέλειας και κομψότητας διαμορφώνοντας την ποιότητα της αστικής και επιχειρηματικής ζωής στην Κύπρο.

MixCollage-07-Oct-2024-10-30-AM-6677

Ο σύγχρονος και καινοτόμος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός έχει ως βάση την προσήλωση στην ποιοτική εξυπηρέτηση, την παροχή state of the art υπηρεσιών και την υλοποίηση έργων υψηλών προδιαγραφών, που θα αντανακλούν την ταυτότητα και την εμβέλεια του έργου, καθιστώντας το πραγματικό «landmark» για την πόλη.

MixCollage-07-Oct-2024-10-29-AM-3903

Πρόκειται για μια μεγάλη επένδυση του Ομίλου MHV, η οποία θα αλλάξει την όψη της Λευκωσίας, προσθέτοντας αξία στην εικόνα του αστικού τοπίου.

Η επένδυση θα δημιουργήσει εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας, προσελκύοντας γνωστές εμπορικές επωνυμίες με διεθνή παρουσία και ενισχύοντας σημαντικά την ανάπτυξη της πρωτεύουσας, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη.

MixCollage-07-Oct-2024-10-30-AM-45

Το “The Landmark Nicosia”, παραμένει στην καρδιά της πόλης και αναμένεται να γίνει ο απόλυτος προορισμός είτε για να ζήσει κάποιος, είτε για να εργαστεί, είτε για να απολαύσει μοναδικές στιγμές.

MixCollage-07-Oct-2024-10-30-AM-6697

Το Landmark Nicosia αποτελεί φάρο πολυτέλειας, καινοτομίας και διαχρονικής κομψότητας που αναμένεται να αλλάξει τις ζωές των κατοίκων, επισκεπτών καθώς και της πόλης γενικότερα.

Δειτε Επισης

Πώς επιτυγχάνεται η δημιουργία ενός ασφαλέστερου οικοσυστήματος τυχερών παιχνιδιών για όλους
Γ. Παναγιώτου: Πριν τα τέλη του 2025 στη Βουλή τα νομοσχέδια για μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού
«Απλώς για να επιβαρύνει τον τραπεζικό τομέα με μια επιπρόσθετη φορολογία η πρόταση νόμου του ΑΚΕΛ»
Οι 4+1 επενδυτές για τον GSI-Ποιοι θα συμμετάσχουν στο έργο και με ποιο ποσοστό
Η Δρ. Λίντα Παπαδοπούλου στο Inspire 2024-«Έχουμε ένα ιδιαίτερο πνεύμα ως Κύπριοι, είμαστε επιχειρηματίες»
Όχι σε οριζόντια παραχώρηση αυξήσεων στο δημόσιο-Τι εισηγείται ο επιχειρηματικός κόσμος
Αυτοκίνητα: Ανεβαίνουν οι πωλήσεις και το κόστος του σέρβις-Σε ανοδική πορεία το χονδρεμπόριο
Τα έσοδα του κράτους από φόρους και οι τέσσερις δράσεις για ενίσχυση των επιπέδων είσπραξης από το Τμ. Φορολογίας
Οι δύο καινοτόμες πλωτές κατασκευές σίτισης ψαριών της Levantina Fish στη θαλάσσια περιοχή Βασιλικού (pics)
Άρχισαν οι ακυρώσεις κρατήσεων σε ξενοδοχεία λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ-Ανησυχούν οι ξενοδόχοι