Aυτή είναι η πλατφόρμα που σου επιστρέφει λεφτά όταν ενοικιάσεις online

Μέσω της προηγμένης τεχνολογίας πλατφόρμας της, η RentOnline έρχεται στην ουσία να ψηφιοποιήσει τον συνηθισμένο τρόπο ενοικίων ακινήτων στην Κύπρο, προσδίδοντας περισσότερη διαφάνεια και αποδοτικότητα στην όλη διαδικασία.

H ψηφιακή πλατφόρμα η οποία έχει αναπτυχθεί από την εταιρία M.Residence προσφέρει τη δυνατότητα ολοκλήρωσης όλων των διαδικασιών online, ελαχιστοποιώντας τη φυσική παρουσία.

Με τη μεταφορά της διαδικασίας ενοικίασης στο διαδίκτυο, την αυτοματοποίηση πολλών ρουτινών εργασιών και την προσθήκη πρωτοποριακών ψηφιακών λειτουργιών όπως άμεσες ερωτήσεις, βίντεο περιηγήσεις, διαδικτυακές πληρωμές, ψηφιακές συμφωνίες, ψηφιακές αιτήσεις και ελέγχους επαλήθευσης, η πλατφόρμα προσφέρει σε όλες τις πλευρές έναν καινοτόμο τρόπο απλοποίησης της διαδικασίας ενοικίασης από την αρχή μέχρι το τέλος, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα όλα διαδικτυακά και σε πραγματικό χρόνο.

Οι νέοι ενοικιαστές παίρνουν έκπτωση το 30% του πρώτου μηνιαίου ενοικίου τους, όταν νοικιάζουν μέσω της πλατφόρμας και έχουν τη δυνατότητα να υπογράψουν ένα νέο συμβόλαιο ενοικίασης 4 μήνες νωρίτερα, αποφεύγοντας το άγχος της εύρεσης νέου διαμερίσματος.

Η RentOnline, που προσφέρει μια υπηρεσία ενοικίασης "από την αρχή μέχρι το τέλος" και έχει συγκεντρώσει αρκετό ενδιαφέρον για χρηματοδότηση και επέκταση σε πιο μεγάλες αγορές.

Η RentOnline ψηφιοποιεί σχεδόν το "100%" της διαδικασίας ενοικίασης, αν και κάποια ανθρώπινη αλληλεπίδραση είναι, και ίσως πάντα θα είναι, απαραίτητη.
Η RentOnline δίνει κίνητρα στους νέους ενοικιαστές προσφέροντάς τους έκπτωση 30% του πρώτου μηνιαίου ενοικίου και οι Ιδιοκτήτες ακίνητων εξοικονομούν έως και 40% σε σχέση με την παραδοσιακή χρέωση.

«Η τεχνολογία επιτέλους αλλάζει την εμπειρία ενοικίασης διαμερισμάτων μειώνοντας τον χρόνο που ξοδεύουν οι ενοικιαστές για να έρθουν σε επαφή με τρίτους, εξασφαλίζοντας ότι η πόρτα του διαμερίσματος θα είναι ανοιχτή όποτε τους βολεύει περισσότερο», δήλωσε ο Νικόλας Μιχαλίας.

«Ένα οικοσύστημα που ωφελεί όλους: Είμαστε μια κοινότητα που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την αφοσίωση και την αμοιβαία υποστήριξη, κρατώντας ιδιοκτήτες και ενοικιαστές ενήμερους και συνδεδεμένους. Συνεργαζόμαστε για να αναδιαμορφώσουμε την εμπειρία ενοικίασης, ένα διαμέρισμα τη φορά με λίγα μόνο κλικ».

Μια αγορά peer-to-peer που σας επιτρέπει να αναζητάτε, κάνετε αίτηση, κρατάτε, υπογράφετε και πληρώνετε για ένα διαμέρισμα σε όλη την Κύπρο, τόσο εύκολα όσο η κράτηση ενός ξενοδοχείου.

Ως ενοικιαστές και επιχειρηματίες, δημιουργήσαμε τη RentOnline για να διορθώσουμε ό,τι ήταν προβληματικό. Την πρώτη πλατφόρμα που ανταμείβει τους νέους ενοικιαστές και εξοικονομεί χρόνο και χρήματα στους ιδιοκτήτες. Μια ασφαλής κοινότητα για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές, με έναν επαληθευμένο μηχανισμό που αντιμετωπίζει ζητήματα εμπιστοσύνης.

Επανασχεδιάζουμε την εμπειρία ενοικίασης για να είναι πιο ανθρώπινη και δίκαιη προς όφελος όλων. Οι ιδιοκτήτες επωφελούνται από τη μείωση των κενών περιόδων και την απαλλαγή από τον πονοκέφαλο της εύρεσης νέου ενοικιαστή για να αντικαταστήσουν τον παλιό. Ο επόμενος ενοικιαστής βρίσκει διαμέρισμα μέχρι και 4 μήνες νωρίτερα και λαμβάνει έκπτωση 30% του πρώτου μηνιαίου ενοικίου. Η αποστολή μας είναι να κάνουμε την αγορά ενοικίασης ακινήτων έναν καλύτερο χώρο. Να απαλλαγούμε από τον πόνο και την πολυπλοκότητα, να την κάνουμε πιο προσωπική, ευέλικτη, διαφανή και άμεσα διαθέσιμη.

Ανατρέπουμε το status quo και στον χώρο των ενοικιάσεων για τη νέα γενιά ενοικιαστών, επανασχεδιάζοντάς το από το μηδέν.

Καλωσορίστε τη νέα ψηφιακή εμπειρία ενοικίασης!

Δειτε Επισης

«Στιγμές στο Μουσείο ’24»-Νέα σειρά εκδηλώσεων στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου
Γ. Παντελή: Στο 4% του ΑΕΠ τα έσοδα του τομέα τυχερών παιχνιδιών-Σπουδαίο το έργο της ΕΑΣ
Χ. Χριστοφόρου: Καθολική, επικεντρωμένη και στοχευμένη πρόληψη από ΕΑΣ
Αντίστροφη μέτρηση για το 6ο ετήσιο «Τουρνουά φούτσαλ TELETHON 2024»
Συνάντηση ιδρυτή «Hope For Childrer» και υψηλόβαθμων Ινδών αξιωματούχων
«Απλώς για να επιβαρύνει τον τραπεζικό τομέα με μια επιπρόσθετη φορολογία η πρόταση νόμου του ΑΚΕΛ»
Aυτή είναι η πλατφόρμα που σου επιστρέφει λεφτά όταν ενοικιάσεις online
Οι 4+1 επενδυτές για τον GSI-Ποιοι θα συμμετάσχουν στο έργο και με ποιο ποσοστό
GrantXpert Consulting: Σεμινάριο για τα προγράμματα επιχορηγήσεων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Η Δρ. Λίντα Παπαδοπούλου στο Inspire 2024-«Έχουμε ένα ιδιαίτερο πνεύμα ως Κύπριοι, είμαστε επιχειρηματίες»