Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)

Στις 22 Οκτωβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής των υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc., για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας στη Λεμεσό.

Η Safe Bulkers, Inc και ο Διευθύνων Σύμβουλός της, κ. Πόλυς Β. Χατζηωάννου, συνεχίζουν με συνέπεια για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το ετήσιο πρόγραμμα υποτροφιών για Κύπριους πολίτες ή Έλληνες πολίτες εγκατεστημένους στην Κύπρο, που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στον κλάδο της ναυτιλίας.

GEO_7671

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν συνολικά 10 υποτροφίες σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές με βάση τις ακαδημαϊκές επιδόσεις τους και κοινωνικά κριτήρια για σπουδές σε κορυφαία Πανεπιστήμια του εξωτερικού, ύψους 10,000 Ευρώ έκαστη.

GEO_7681

Από τις 10 υποτροφίες εκ των οποίων οι 4 από αυτές απονεμήθηκαν σε 4 φοιτήτριες και οι υπόλοιπες 6 σε φοιτητές, οι 8 αφορούν σε Προπτυχιακές σπουδές στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στα Πανεπιστήμια του Cambridge, Newcastle, Πολυτεχνείου του Αϊντχόφεν καθώς και στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ), ενώ περιλαμβάνονται και 2 υποτροφίες για Μεταπτυχιακή φοίτηση στα Πανεπιστήμια του Southampton και στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο Μονάχου.

GEO_7686

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η κα. Μαρίνα Χατζημανώλη, Υφυπουργός Ναυτιλίας, η κα. Ζωή Πολυδώρου, εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και Πρώτη Λειτουργός Μέσης Εκπαίδευσης Λεμεσού, ο κος Γιάννης Αρμεύτης, Δήμαρχος Λεμεσού και ο κος Θανάσης Αθανασίου, Διευθυντής Εμπορικής Σχολής Μιτσή - Λεμύθου.

GEO_7688

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Safe Bulkers, Inc., κος Πόλυς Β. Χατζηωάννου, δήλωσε:

«Φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύουμε την αριστεία και σκληρή δουλειά της νέας γενιάς, στηρίζοντας έμπρακτα τους νέους και νέες της πατρίδας μας που ονειρεύονται μια καριέρα στο χώρο της ναυτιλίας. Είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι που μεταξύ των διακριθέντων νέων βραβεύουμε σήμερα τέσσερις (4) αριστούχες φοιτήτριες θετικών επιστημών που ακολουθούν το όραμά τους και διεκδικούν μία θέση στον κλάδο της ναυτιλίας.

GEO_7691

GEO_7692

Οι νέοι αυτοί είναι το μέλλον της κυπριακής ναυτιλίας κι εμείς είμαστε δίπλα τους. Για εμάς η μεγάλη πρόκληση είναι η καλλιέργεια της ναυτιλιακής κουλτούρας στη νέα γενιά και η προσέλκυση υψηλής ποιότητας ταλαντούχων νέων στελεχών στην κυπριακή ναυτιλία.

GEO_7694

GEO_7695

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε το ανθρώπινο δυναμικό των επόμενων δεκαετιών της κυπριακής ναυτιλίας και να ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή περισσότερων γυναικών σε αυτή, αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα του να δραστηριοποιείται κάποιος στο κλάδο αυτό συμπεριλαμβανομένων των προσοδοφόρων προοπτικών ανέλιξης και καταξίωσης».

Δειτε Επισης

Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Φεύγουν με εφάπαξ έως και €113.000 έκαστος 936 δημόσιοι υπάλληλοι το 2025-Πέραν των €430 εκ. για συντάξεις
Οι 19 περιβαλλοντικοί όροι για να προχωρήσει η ανάπτυξη στο Παττίχειο Πάρκο Λάρνακας
Νέος γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών ο Ανδρέας Ζαχαριάδης-Πού πάει ο Γιώργος Παντελή
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Πώς προχωρά η υλοποίηση του κυβερνητικού προγραμματισμού για το 2024-Ανασκόπησε την πορεία το Υπουργικό(πίνακες)