Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν

Εκπρόσωποι από κάθε κλάδο της επιχειρηματικής κοινότητας, τίμησαν με την παρουσία τους την εταιρική εκδήλωση της Primetel, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στη Λεμεσό.

Εκδήλωση, αφιερωμένη στους επιχειρηματικούς πελάτες της Primetel, που την τιμούν καθημερινά με την εμπιστοσύνη τους.

Στους συμμετέχοντες απευθύνθηκε ο CEO της Primetel, Θεοδόσης Θεοδοσίου, ο οποίος αφού τους ευχαρίστησε για την πολυετή συνεργασία, αναφέρθηκε στην περαιτέρω ενίσχυση του τομέα Business Solutions, τονίζοντας ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να επενδύει στις πιο σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες της θα έχουν πάντα τις πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

press-release-4 1

Ο κ. Θεοδοσίου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η εκδήλωση αυτή είναι μια μικρή ένδειξη της εκτίμησής μας προς τους χιλιάδες εταιρικούς πελάτες που μας εμπιστεύονται. Στόχος μας είναι να παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες και σταθερή υποστήριξη. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους συνεργάτες μας, προσφέροντάς τους λύσεις που προάγουν την επιχειρηματική τους επιτυχία».

Ο Διευθυντής Επιχειρηματικών Λύσεων της Primetel, Πέτρος Σολωμού, δήλωσε: «Διαθέτουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, προσαρμοσμένες στις πραγματικές ανάγκες των επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου. Είμαστε δίπλα στους πελάτες μας, μαζί μεγαλώνουμε, μαζί εξελισσόμαστε και μαζί σχεδιάζουμε τις λύσεις για τις ανάγκες και τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Με τη δύναμη της τεχνολογίας και την τεχνογνωσία μας, είμαστε πάντα μαζί τους, σε όποια φάση ανάπτυξης κι αν βρίσκονται.».

press-release-6

H Primetel, πρωταγωνιστεί στην εταιρική αγορά, εξυπηρετώντας περισσότερες από 4.000 μεγάλες και μεσαίες επιχειρήσεις, από όλους τους κλάδους της οικονομίας. Το πελατολόγιο της Primetel περιλαμβάνει μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα στο κυπριακό επιχειρείν και μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Forex, ναυτιλιακές, τράπεζες και ένα πλήθος μεγάλων οργανισμών, οι οποίοι, χρόνια τώρα, εμπιστεύονται την Primetel ως τεχνολογικό συνεργάτη, αναγνωρίζοντας την ποιότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών που προσφέρει.

Η εταιρεία διακρίνεται για τον υψηλό βαθμό πιστότητας των πελατών της σε όλο το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών, από internet υψηλών ταχυτήτων και υπηρεσίες συνδεσιμότητας, μέχρι ολοκληρωμένες λύσεις cloud και ασφάλειας δικτύου.

Δειτε Επισης

Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Φεύγουν με εφάπαξ έως και €113.000 έκαστος 936 δημόσιοι υπάλληλοι το 2025-Πέραν των €430 εκ. για συντάξεις
Οι 19 περιβαλλοντικοί όροι για να προχωρήσει η ανάπτυξη στο Παττίχειο Πάρκο Λάρνακας
Νέος γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών ο Ανδρέας Ζαχαριάδης-Πού πάει ο Γιώργος Παντελή
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Πώς προχωρά η υλοποίηση του κυβερνητικού προγραμματισμού για το 2024-Ανασκόπησε την πορεία το Υπουργικό(πίνακες)