Powered by

Άνοιξε εντός του Sunset Gardens το Nomad Bread & Coffee-Μοντέρνες και ευρύχωρες εγκαταστάσεις(pics)

Τις μοναδικές γεύσεις των αγαπημένων εδεσμάτων του Nomad Bread & Coffee απολαμβάνουν εδώ και λίγες ημέρες οι ένοικοι και επισκέπτες του έργου της Imperio, Sunset Gardens, οι εργασίες κατασκευής του οποίου ολοκληρώθηκαν πρόσφατα.

Sunset Gardens

Το δημοφιλές αρτοζαχαροπλαστείο άνοιξε, εντός του Sunset Gardens, δίνοντας την ευκαιρία στους κατοίκους του πρώτου gated community της Λεμεσού αλλά και σε επισκέπτες, να απολαύσουν επί τόπου ποιοτικό καφέ και οργανικό τσάι, μοναδικά κρουασάν και αλμυρά καθώς και τα ιδιαίτερα ψωμιά και ξεχωριστά γλυκά, τα οποία ήδη βρίσκονται στις πρώτες προτιμήσεις των καταναλωτών.

Στο Sunset Gardens θα λειτουργήσει επίσης και το πρώτο a la carte μενού του Nomad Bread & Coffee, αποκλειστικά για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της ανάπτυξης.

Sunset October 24-2

Οι μοντέρνες, ευρύχωρες και γεμάτες φως εγκαταστάσεις του νέου εντυπωσιακού Nomad Bread & Coffee υπόσχονται ξεχωριστές στιγμές, γεμάτες μυρωδιές και γεύσεις που δίνουν μια διαφορετική νότα στην καθημερινότητα.

Sunset October 24-4

Η προσθήκη του Nomad Bread & Coffee αποτελεί μια ακόμη υπηρεσία, η οποία ενισχύει περαιτέρω το εύρος των πλεονεκτημάτων που προσφέρει στους ενοίκους του το Sunset Gardens.

sunset

Η ανάπτυξη Sunset Gardens της Imperio, η οποία βρίσκεται στην ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή της δυτικής Λεμεσού, αποτελεί ένα από τα πιο καινοτόμα, οικολογικά βιώσιμα και ολοκληρωμένα οικιστικά project στην Κύπρο.

Αποτελείται από 330 κατοικίες, κατανεμημένες σε μοντέρνου σχεδιασμού κτήρια τριών και τεσσάρων ορόφων, τα οποία περιβάλλονται από ένα ειδυλλιακό περιβάλλον πλημμυρισμένο από 40,000 φυτά και δέντρα, με πολυάριθμες εγκαταστάσεις και ανέσεις, όπως πισίνες, γυμναστήριο, co-working area, ποδηλατόδρομο, γήπεδα padel,τένις και μπάσκετ κ.α.

Μετά την ολοκλήρωση και της δυτικής πλευράς του έργου, ένοικοι και επισκέπτες απολαμβάνουν στο έπακρον τις σύγχρονες ανέσεις και την πολυτέλεια που πλαισιώνει τη γνωστή αυτή ανάπτυξη.

Δειτε Επισης

Ρίχνουν δίκτυα στην πολωνική αγορά-Συνάντηση ΕΤΑΠ Αμμοχώστου με ταξιδιωτικούς πράκτορες από την χώρα
Άνοιξε εντός του Sunset Gardens το Nomad Bread & Coffee-Μοντέρνες και ευρύχωρες εγκαταστάσεις(pics)
Lordos Hotels: Αναδιοργάνωση θυγατρικής και σε νέα βάση η λειτουργία του Golden Coast Hotel
Στην Αγία Νάπα για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος η Υφ. Ναυτιλίας-Συναντήθηκε με το Δήμαρχο
ΕΤΑΠ Πάφου: Χρηματοδότηση έως €25.000 για μικρομεσαίες επιχειρήσεις-100% χρηματοδότηση
Aphrodite Hills Resort και όμιλος PERHA συνεργάζονται για το ετήσιο Σαββατοκύριακο αγάπης και συνεισφοράς
Παραμένει αισιόδοξος και ρίχνει το γάντι στις συντεχνίες για την συλλογική σύμβαση στα ξενοδοχεία ο Παναγιώτου
Βάζουν σε μπελάδες την ξενοδοχειακή βιομηχανία οι συντεχνίες-«Όχι» ΠΕΟ και επιφυλάξεις ΣΕΚ για την μεσολαβητική
Ελληνικός τουρισμός: Κάτω τα έσοδα, πάνω οι αφίξεις και τον Αύγουστο-Οι επτά λόγοι
Μήνυμα Παναγιώτου στις συντεχνίες για την συλλογική σύμβαση στα ξενοδοχεία-«Απαραίτητη η εκατέρωθεν υπευθυνότητα»