Ο Michael Biemann της PIMCO αναλύει στρατηγικές σταθερού εισοδήματος

Η Λεμεσός ετοιμάζεται να υποδεχθεί το 10th Cyprus Funds Summit: Global Yield 2025 – Forecasting Financial Markets στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2024, ένα συνέδριο που έχει καταστεί σημείο αναφοράς για τη διεθνή επενδυτική κοινότητα.

Το συνέδριο συγκεντρώνει κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου από την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, προσφέροντας ένα μοναδικό περιβάλλον για τη δικτύωση και τη διεξαγωγή στοχευμένων συζητήσεων για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες των επόμενων ετών.

Ο Michael Biemann, Senior Vice President και Fixed Income Strategist στην PIMCO, θα συμμετάσχει ως βασικός ομιλητής στο συνέδριο.

Ο Biemann διαθέτει σημαντική εμπειρία στον τομέα των επενδύσεων και της στρατηγικής σταθερού εισοδήματος, ενώ στο παρελθόν έχει υπηρετήσει σε ηγετικούς ρόλους όπως CEO της Selina Finance και σύμβουλος στρατηγικής στην Boston Consulting Group.

Έχει επίσης εργαστεί στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ και έχει διατελέσει ακαδημαϊκός συνεργάτης στη Χάρβαρντ, διδάσκοντας χρηματοοικονομικά. Ο Biemann κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στις οικονομικές πολιτικές από το Χάρβαρντ και MBA από το Wharton School του Πανεπιστημίου της Πενσυλβανίας.

Στην παρουσίασή του, ο Michael Biemann θα εξετάσει σε βάθος τη διαχείριση χαρτοφυλακίων σταθερού εισοδήματος σε συνθήκες μεταβαλλόμενων αγορών. Οι στρατηγικές που θα αναλύσει εστιάζουν στην εκτέλεση επενδυτικών κινήσεων σε περιόδους αβεβαιότητας και κατακερματισμένων αγορών, με στόχο τη βελτιστοποίηση της απόδοσης και τη διατήρηση της σταθερότητας των χαρτοφυλακίων.

Η PIMCO, ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης επενδύσεων παγκοσμίως, κατέχει ηγετική θέση στη διαμόρφωση στρατηγικών που προσφέρουν ευελιξία και αποτελεσματικότητα στις επενδυτικές αποφάσεις.

Το Global Yield 2025 έχει σχεδιαστεί για να καλύψει μια πληθώρα θεμάτων που θα καθορίσουν το επενδυτικό τοπίο το 2025. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει στρατηγικές επενδύσεων σε μετοχές και ομόλογα, με έμφαση στην ανάπτυξη λύσεων που ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες των αγορών.

Παράλληλα, θα εξεταστούν οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των εναλλακτικών επενδύσεων, οι τρόποι αξιοποίησης της τεχνητής νοημοσύνης και των έξυπνων αναλύσεων δεδομένων για τη βελτίωση των επενδυτικών αποφάσεων, καθώς και οι νέες κανονιστικές αλλαγές που επηρεάζουν τον κλάδο.

Σημαντική έμφαση θα δοθεί, επίσης, στις αυξανόμενες ευκαιρίες και υποχρεώσεις που συνδέονται με τις επενδύσεις ESG (Περιβαλλοντική, Κοινωνική και Εταιρική Διακυβέρνηση), καθώς και στις στρατηγικές ηγεσίας που απαιτούνται για την ανάπτυξη σε προκλητικές εποχές.

To Summit θα πραγματοποιηθεί στο πολυτελές City of Dreams Mediterranean στη Λεμεσό, το οποίο προσφέρει ένα εντυπωσιακό περιβάλλον για δικτύωση και ανταλλαγή απόψεων με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συζητήσεις με κορυφαίους διεθνείς ομιλητές και να αποκτήσουν πολύτιμες πληροφορίες για τις επενδυτικές προκλήσεις και ευκαιρίες του 2025.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες συνεδρίου

  • Οργανωτές: Κυπριακός Οργανισμός Επενδυτικών Ταμείων (CIFA), και Invest Cyprus
  • Συντονιστής: IMH
  • Πλατινένιοι Χορηγοί: ECOMMBX, Freedom24
  • Χρυσοί Χορηγοί: Athlos Capital, Bank of Cyprus, Eurobank Cyprus, KPMG Cyprus, PwC Cyprus, RSM Cyprus
  • Αργυροί Χορηγοί: cdb bank, EFFECT
  • Technology & Innovation Conference Partner: ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙδΕΚ)
  • Υπό την Αιγίδα: του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου
  • Υποστηρικτές: Association of Cyprus Banks (ACB), Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), Association of Certified Fraud Examiners (ACFE), Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW), CFA Society Cyprus), Cyprus Fiduciary Association (CYFA), Cyprus Integrity Forum, The Institute of Certified Public Accountants of Cyprus (ICPAC), The Institute of Internal Auditors Cyprus
  • Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business, CBN πόρταλ, περιοδικό GOLD

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

  • Τηλέφωνο: 22505555
  • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
  • Ιστοσελίδα: www.cyprusfundssummit.com

Δειτε Επισης

Πλησιάζουν οι ανακοινώσεις για Visa Waiver Program των ΗΠΑ-«Είμαστε πάρα πολύ κοντά»
Ξεκινά το CoRES-Ένα καινοτόμο, διεπιστημονικό ευρωπαϊκό έργο, με την τέχνη και την αειφορία να δημιουργούν το μέλλον
Οι αργυροί νικητές των Carob Awards 2024-Η κατάταξη των γραφείων
Tαλέντο, δεξιότητες και μοντέλα εργασίας: Οι ηγετικές γνώσεις που χρειάζεστε
Roadshow CIFA στην Αθήνα-Aναδείχθηκαν οι ευκαιρίες που προσφέρει η Κύπρος στον τομέα των επενδυτικών ταμείων
Ο Michael Biemann της PIMCO αναλύει στρατηγικές σταθερού εισοδήματος
Oι χρυσοί νικητές των Carob Awards 2024
Προς πλήρωση η θέση του CFO της Cyta-Ποιος φέρεται να την αναλαμβάνει
Τι ώθησε προς τα πάνω τον κύκλο εργασιών της CTC και γιατί περιμένει βελτιωμένα αποτελέσματα το 2024
Χαλλούμι: Δεν βγαίνουν οι αριθμοί για την ποσόστωση με αιγοπρόβειο-Διατάγματα που οδηγούν σε μείωση παραγωγής