Οι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις της Altius Insurance στο κέντρο της Λευκωσίας(pics)

Την Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, η ασφαλιστική εταιρεία Altius Insurance πραγματοποίησε τα εγκαίνια του νέου και εντυπωσιακού ιδιόκτητου κτιρίου της, το οποίο αποτυπώνει τη δυναμική παρουσία της και τις υψηλές της επιδόσεις της στη βιομηχανία των ασφαλιστικών εταιρειών.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ.κ. Γεώργιος, ενώ της επίσημης τελετής προηγήθηκε αγιασμός.

L1540210s

Στη συνέχεια, ακολούθησε ο χαιρετισμός του Προέδρου της ασφαλιστικής εταιρείας κ. Δούκα Παλαιόλογου, ο οποίος εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίηση του για την ανοδική πορεία της Altius Insurance και αναφέρθηκε στους νέους και μελλοντικούς στόχους της εταιρείας.

Μεταξύ άλλων, την επίσημη τελετή τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του προσωπικού, του δικτύου πωλήσεων και στενοί συνεργάτες της Altius Insurance, εκπρόσωποι του ιατρικού, νομικού χώρου και παράγοντες της επιχειρηματικής ζωής του τόπου.

L1540338s

Η Altius Insurance δραστηριοποιείται στον τομέα των ασφαλίσεων τα τελευταία 31 χρόνια, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένα ασφαλιστικά και επενδυτικά προϊόντα που καλύπτουν όλο το φάσμα των ατομικών, οικογενειακών και επιχειρηματικών αναγκών.

Ταυτόχρονα, καινοτομεί προσφέροντας στους ασφαλισμένους υπηρεσίες νέας γενιάς που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εποχής.

Διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες με σημαντικούς φορείς της χώρας, και έχει παρουσία σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, με 9 καταστήματα, και άρτια καταρτισμένο δίκτυο ασφαλιστικών συμβούλων και πρακτόρων.

Παράλληλα με την επιτυχημένη επιχειρηματική της δράση, η Altius Insurance αποδεικνύει καθημερινά το κοινωνικό της πρόσωπο με το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που πραγματοποιεί, εξασφαλίζοντας το αίσθημα της ασφάλειας σε ευρύτερο κοινό.

Δειτε Επισης

Η Λεμεσός σε ρυθμούς…Ferrari-Η εκδήλωση «Drive for a purpose with Ferrari» που διοργάνωσε η MotoTrend
Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Ignite Foundation, ΕΟΑΑ, Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας και Δήμου Αγίας Νάπας
Οι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις της Altius Insurance στο κέντρο της Λευκωσίας(pics)
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος και SIROC Labs: Νέα στρατηγική συνεργασία για τεχνολογική καινοτομία
Carob Awards 2024: Εντυπωσιακές επικοινωνιακές καμπάνιες, συναρπαστικές ιστορίες και πλήθος κόσμου (pics)
Συνεργάζονται στον τομέα της ζαχαροπλαστικής American College και ANGEO-Το μνημόνιο που υπέγραψαν
Έτοιμο για…επενδυτικά πολεμικά παιχνίδια το 15ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ
Winds of Change: Φιναλίστ για το Βραβείο Βιωσιμότητας της 11th Hour Racing στα World Sailing Awards 2024
Ξεκίνησαν οι δράσεις του φετινού Ραδιομαραθωνίου-Συνδιοργανωτής ο όμιλος CNP Κύπρου
Εκπαιδευτική ξενάγηση για σχολεία στην έκθεση «Κύπρος Νήσος: Ιστορία-Μνήμη-Πραγματικότητα»