Πρώτος εταιρικός και πλέον ένας από τους σημαντικούς δωρητές του TechIsland η PwC Κύπρου

Ο TechIsland, ο μεγαλύτερος σύνδεσμος εταιρειών τεχνολογίας στην Κύπρο, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι η PwC Κύπρου αποτελεί πλέον έναν από τους σημαντικούς δωρητές του.

Αυτή η συνεργασία αντικατοπτρίζει το κοινό όραμα των δύο οργανισμών για μια ευημερούσα και τεχνολογικά ανεπτυγμένη Κύπρο, καθώς και την καθιέρωσή της ως κέντρο τεχνολογίας και καινοτομίας.

Η PwC Κύπρου, ο κορυφαίος οργανισμός παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών, είναι ο πρώτος Εταιρικός Δωρητής του TechIsland.

Η υποστήριξη αυτή παρέχεται στο πλαίσιο της δέσμευσής του οργανισμού για να συμβάλει στην εξέλιξη της Κύπρου μέσω της τεχνολογίας, της εκπαίδευσης και της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης.

Μέσω της συνεργασίας με τον TechIsland, η PwC Κύπρου επιδιώκει να συμβάλει στη διαμόρφωση μιας τεχνοκεντρικής οικονομίας και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Κύπρου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Γενική Διευθύντρια του TechIsland, Tanya Romanyukha, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την PwC Κύπρου στο αναπτυσσόμενο δίκτυο των δωρητών μας. Η δέσμευσή τους στο όραμά μας είναι πηγή έμπνευσης και, μαζί, στοχεύουμε να επιταχύνουμε τη μετατροπή της Κύπρου σε ένα δυναμικό κέντρο τεχνολογίας».

Σε έναν κόσμο που συνεχώς εξελίσσεται, η PwC Κύπρου επικεντρώνεται στην εξεύρεση καινοτόμων λύσεων σε σύνθετα προβλήματα, δίνοντας έμφαση στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και στη δημιουργία εμπιστοσύνης και αξίας στους πελάτες, στους συνεργάτες και στην κοινωνία.

Ακολουθώντας την παγκόσμια στρατηγική της PwC, «The New Equation», η PwC Κύπρου υιοθετεί μια πολυδιάστατη προσέγγιση για την αντιμετώπιση των προκλήσεων, προσφέροντας λύσεις που οδηγούν σε βιώσιμα αποτελέσματα. Με περισσότερους από 1100 επαγγελματίες στην Κύπρο και ένα διεθνές δίκτυο που αποτελείται από 364.000 ειδικούς σε 151 χώρες, η PwC συνδυάζει εμπειρία και τεχνολογική καινοτομία για να επιφέρει ουσιαστική αλλαγή.

Ο Χαράλαμπος Σεργίου, Συνέταιρος στο Tax Advisory της PwC Κύπρου, δήλωσε: «Συμβαδίζοντας με το “Όραμα Κύπρος 2035”, το οποίο έχει ως στόχο να καταστήσει την Κύπρο ως έναν από τους καλύτερους προορισμούς για να ζεις, να εργάζεσαι και να δραστηριοποιείσαι επιχειρηματικά, η PwC Κύπρου δεσμεύεται να βρίσκει καινοτόμες λύσεις σε σύνθετα προβλήματα, να χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης και να δημιουργεί διαρκή αξία.

Μέσω της συνεργασίας μας με τον TechIsland, αξιοποιούμε τη δύναμη της τεχνολογίας για να προωθήσουμε την οικονομική ανάπτυξη, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής, μετατρέποντας την Κύπρο σε ένα κορυφαίο κέντρο τεχνολογίας και καινοτομίας».

Ως Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, το φιλόδοξο όραμα του TechIsland υποστηρίζεται από τις γενναιόδωρες συνεισφορές των δωρητών του, οι οποίοι ενισχύουν τις προσπάθειες και τη λειτουργία του οργανισμού. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα δωρητών, παρακαλούμε επισκεφθείτε: https://thetechisland.org/our-donors

Δειτε Επισης

Πρώτος εταιρικός και πλέον ένας από τους σημαντικούς δωρητές του TechIsland η PwC Κύπρου
Τα αποτελέσματα της έρευνας CITEA και η ανάλυση του Δείκτη CITEA-Τα σημαντικά ευρήματα
Το λογισμικό FRCS της Prognosys Solutions επαναπιστοποιήθηκε με το XBRL
Η IBM παρουσιάζει τα Granite 3.0: Υψηλής απόδοσης μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης για επιχειρήσεις
Δυναμική παρουσία κυπριακών επιχειρήσεων πληροφορικής στην Έκθεση GITEX στο Ντουμπάι
Το cloud ERP ακολουθεί την ανάπτυξη της επιχείρησής σας-To σύστημα της Softone
Καλώδιο οπτικών ινών συνολικού μήκους 521.020 χιλιομέτρων για να συνδέσει Κύπρο, Ελλάδα, Ισραήλ, Γαλλία και Ιταλία
Samsung: Αναπτύσσει την πρώτη DRAM 24Gb GDDR7 για AI Computing επόμενης γενιάς-Tαχύτητα άνω των 40Gbps
Βραβεύσεις Robotex και MRC Cyprus 2024 στην Τράπεζα Κύπρου
Η Infocredit Group κερδίζει τις εντυπώσεις στο GITEX Global 2024-Με απολυτή επιτυχία η πρώτη μέρα