Lexus Cycling Dream Team: Με επιτυχία ο «αγώνας αγάπης» για υποστήριξη του ιδρύματος «Ελπίδα»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, ο φιλανθρωπικός «Αγώνας Αγάπης» της Lexus Cycling Dream Team, με στόχο την υποστήριξη του Ιδρύματος «ΕΛΠΙΔΑ» για Παιδιά με Καρκίνο και Λευχαιμία.

Η ομάδα διάνυσε συνολικά 160 χιλιόμετρα, προσφέροντας μια ισχυρή αίσθηση αλληλεγγύης και προσφοράς.

Το απόγευμα της Κυριακής, οι ποδηλάτες κατέφθασαν στη Λευκωσία και επισκέφθηκαν τον παιδο-ογκολογικό θάλαμο του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, όπου μοίρασαν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται.

Image (a)

Στη συνέχεια, τερμάτισαν στο κτίριο που στεγάζει το Ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ» στον Στρόβολο, όπου πραγματοποιήθηκε μια θερμή εκδήλωση υποδοχής από εθελοντές του Ιδρύματος και τον Πρόεδρο, Δρ. Λοΐζο Λοΐζου.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τους ποδηλάτες, αναφέροντας ότι η προσφορά τους ήταν πολύτιμη και σημαντική για το έργο του Ιδρύματος.

Ο κ. Δικράν Ουζουνιάν, εκπροσωπώντας την ομάδα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Δρ. Λοΐζου και ανέφερε: «Η τιμή είναι δική μας. Η δύναμη και το κουράγιο που αντλούμε από αυτά τα παιδιά μας εμπνέουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε με την καρδιά μας».

Image (b)

Σχετικά με τη διαδρομή

  • 1η ημέρα: Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, η ομάδα ξεκίνησε από την Πλατεία Τροόδους, περνώντας από τα χωριά Αμίαντος, Κυπερούντα, Δύμες, Ποταμίτισσα, Άγιος Θεόδωρος, Άγιος Κωνσταντίνος, Αρακαπάς, Επταγώνια, Ακαπνού, Λάγεια και Λεύκαρα. Η πρώτη μέρα έκλεισε με εκδηλώσεις στα Λεύκαρα, όπου τιμήθηκαν οι ποδηλάτες και οι εθελοντές.
  • 2η ημέρα: Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, η διαδρομή συνεχίστηκε από τα Λεύκαρα μέσω των χωριών Κάτω Δρυς, Κοφίνου, Σταυροβούνι, Πύργα, Ψευδάς, Δάλι και Νήσου, με τερματισμό στη Λευκωσία και τελετή λήξης στο Ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ».
Image (c)

Τα μέλη της Lexus Cycling Dream Team

Οι ποδηλάτες που συμμετείχαν σε αυτήν τη φιλανθρωπική προσπάθεια ήταν:
Δικράν Ουζουνιάν, Μάριος Σκανδάλης, Νίκος Θεοδούλου, Μάικλ Τζόνσον, Κώστας Χριστοδούλου και Σεβάγκ Σεροπιάν.

Η πρωτοβουλία αυτή υποστηρίχθηκε από το SupportCY της Τράπεζας Κύπρου, ενώ η Marketway Publicis Ltd συνέβαλε καθοριστικά στην προώθηση της εκδήλωσης.

Image (d)

Στήριξη της προσπάθειας

Οι εισφορές παραμένουν ανοιχτές. Μπορείτε να συνεισφέρετε στην προσπάθεια της Lexus Cycling Dream Team μέσω της ιστοσελίδας του Ιδρύματος «ΕΛΠΙΔΑ»: https://www.elpida-cy.org.

Image (e)

Δειτε Επισης

Ηγεσία με πυξίδα την ακεραιότητα και τη στρατηγική
Cyta: Μέτρα στήριξης για κατοίκους και επιχειρήσεις στις πληγείσες κοινότητες από την πυρκαγιά
Πρόσκληση προς έφηβες στην Κύπρο-Πάρε μέρος δωρεάν στο FEM Online Program και ανακάλυψε τη δύναμή σου ως ηγέτιδα
Τρ. Κύπρου: Άμεση κινητοποίηση και ουσιαστική συνδρομή στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς-Το SupportCY κοντά στις πληγείσες περιοχές
Βαρύ τίμημα και για την κτηνοτροφία από τις πυρκαγιές, επηρεάστηκε και η μελισσοκομία-Αξιολογείται η κατάσταση
Υπεραγορές Αλφαμέγα: Κουπόνια συνολικής αξίας €1000 για ψώνια σε κάθε οικογένεια που έχασε τη μόνιμη κατοικία της
Στο πλευρό των πληγέντων το My Mall Limassol-Αρχίζει τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης
Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε κλάδους σχετικούς με τους υδρογονάνθρακες από το υπουργείο Ενέργειας
Μάρκος Ζαμπάρτας: Το μέγεθος του πλήγματος για τους οινοποιούς και το οινοποιείο που σώθηκε παρά...τρίχα
Στάχτη περίπου 15.000 δεκάρια οινοποιήσιμων καλλιεργειών...Στήνεται μηχανισμός και αρχίζει άμεσα η καταγραφή ζημιών