7ο Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) διοργανώνει το 7ο Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 7 Οκτωβρίου 2024, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia. Το Συνέδριο, που αποτελεί τον έναυσμα της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού 2024, θα διαρκέσει από τις 8:30 μέχρι τις 13:30, φιλοξενώντας διακεκριμένους ομιλητές και αρμόδιους φορείς στον τομέα του στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών.

Το συνέδριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού, η οποία στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση τόσο των παικτών όσο και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου σχετικά με την ασφαλή συμμετοχή στο στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια. Στόχος του Εβδομάδας που έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός είναι να προσφέρει ένα πλαίσιο γνώσης και κατανόησης που θα ενισχύσει την ασφαλή ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια, προάγοντας ταυτόχρονα την προστασία των παικτών από επιβλαβείς συνέπειες.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει παρουσιάσεις από καταξιωμένους εμπειρογνώμονες, οι οποίοι θα ανταλλάξουν απόψεις και πρακτικές σχετικά με την ασφαλή ενασχόληση με το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια, ενώ παράλληλα θα συζητηθούν οι πρόσφατες ρυθμιστικές εξελίξεις αναφορικά με το ασφαλές παιχνίδι. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από ειδικούς του κλάδου, να θέσουν ερωτήματα και να συμμετάσχουν σε συζητήσεις που θα καλύψουν θέματα όπως η σημασία της εφαρμογής κατάλληλων πολιτικών, ο ρόλος των παρόχων στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών στην προστασία των παικτών και άλλες ενδιαφέρουσες θεματικές.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού απευθύνεται σ’ ένα ευρύ φάσμα της κοινωνίας, καθώς θα ενημερώσει ενδελεχώς πολίτες και οργανωμένα σύνολα, επαγγελματίες του κλάδου τυχερών παιχνιδιών, ακαδημαϊκούς, επαγγελματίες ψυχικής υγείας, συμβούλους επιχειρήσεων, μέσα μαζικής ενημέρωσης, λειτουργούς νεολαίας, δικηγορικά και διαφημιστικά γραφεία, αθλητικές ομοσπονδίες κ.α.

Για πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Δειτε Επισης

Inspire 2024: Tο μεγαλύτερο επιχειρηματικό φεστιβάλ της χρονιάς ξεκινά αύριο
H KOK βράβευσε τους καλύτερους του κυπριακού μπάσκετ για τη σεζόν 2023-2024
7ο Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων
Η έμπνευση περνάει από τη δράση: Μια συναρπαστική συζήτηση σας περιμένει στο Inspire
Being Digi-Sapiens: Η νέα σειρά του Discovery αναδεικνύει καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη λεωφόρο Μακαρίου και το Inspire
Salamis Tours: Η αυξημένη κερδοφορία, το αβέβαιο διεθνές περιβάλλον και οι θετικές προοπτικές για το 2024
Ασφαλιστική βιομηχανία: Τα μερίδια αγοράς σε γενικό κλάδο και κλάδο ζωής-Σε σταθερά ανοδική πορεία ο τομέας
Το ανανεωμένο σεμινάριο της GrantXpert επιστρέφει τον Οκτώβριο (video)
Beat the Bug: Εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την αντιμικροβιακή αντοχή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή