Τιμητική διάκριση για Πετρολίνα και PPT Aviation Services από το Telethon

Η Πετρολίνα και η συνδεδεμένη της εταιρεία PPT Aviation Services Ltd, τιμήθηκαν σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ως ένδειξη αναγνώρισης της σημαντικής συνεισφοράς και συμπαράστασής τους στο έργο του θεσμού για τη στήριξη ασθενών με μυοπάθειες καθώς και για την έρευνα προς εξεύρεση κατάλληλων και αποτελεσματικών θεραπειών για νευρομυϊκές, γενετικές και άλλες νευρολογικές ασθένειες.

Τη διάκριση παρέλαβε η κ. Γεωργία Λευκαρίτη, Εκτελεστικός Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd και ο κ. Δημήτρης Μαυρομίχαλος, Γενικός Διευθυντής PPT Aviation Services Ltd, από την Πρώτη Κυρία Φιλίππα Καρσερά και τον Γενικό Εκτελεστικό Διευθυντή και Ιατρικό Διευθυντή του ΙΝΓΚ, καθηγητή Λεωνίδα Φυλακτού.

Η Πετρολίνα και η PPT Aviation Services, ως διαχρονικοί χορηγοί του ΙΝΓΚ, στηρίζουν έμπρακτα τον θεσμό από το 2011, παρέχοντας τα καύσιμα για το ετήσιο «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας» του Telethon, που αποτελεί μία από τις πιο πετυχημένες και προσοδοφόρες δραστηριότητες του φιλανθρωπικού θεσμού. Ακόμη από το 2018, προσφέρουν υποτροφίες αριστείας για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΙΝΓΚ, ενισχύοντας την έρευνα και δίνοντας ευκαιρίες στη νέα γενιά επιστημόνων. Επιπλέον από το 2014, η Πετρολίνα προσφέρει κουπόνια καυσίμων σε φοιτητές ενώ συνεχίζει να στηρίζει επιπρόσθετα το έργο του TELETHON μέσω άλλων ενεργειών.

PetrolinaTelethon2

Το TELETHON, αποτελεί μια πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου από το 1994, που έχει εξελιχθεί σ΄ έναν σημαντικό θεσμό, στηρίζοντας τους ασθενείς, προάγοντας την έρευνα, την ενημέρωση και κυρίως προσφέροντας φροντίδα.

Δειτε Επισης

Παρουσίαση της έρευνας για τον καρκίνο του μαστού του προγράμματος CARDIOCARE
Τιμητική διάκριση για Πετρολίνα και PPT Aviation Services από το Telethon
Η πορεία και το έργο της Α. Eracleous Electrical Installations Ltd
Δυνατή οικονομία για όλους: 3ο Φόρουμ Οικονομίας για το ΑΚΕΛ
Εμπιστεύομαι...
Στην έκδοση με τις 1000+μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου-Επαγγελματικοί σύνδεσμοι ως κρίσιμοι φορείς της οικονομίας
Μάριος Ηροδότου: Ακριβή επένδυση, αλλά δεν αντιμετωπίζονται ισότιμα οι επιχειρηματίες του κινηματογράφου
Παρουσίαση θεμάτων ανακύκλωσης και πράσινης ενέργειας από τον Όμιλο Green Energy και τον Δήμο Αμαθούντας
Διάλεξη με θέμα «Ψυχική υγεία στην εργασία» στα κεντρικά γραφεία του ομίλου της CNP Κύπρου
Το Where to Invest Forum έρχεται για να διευρύνει τους επενδυτικούς σας ορίζοντες