Πολυτελή ακίνητα και άλλες επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank

Πολυτελή έπαυλη στην επαρχία Λευκωσίας και άλλα οικιστικά ακίνητα διαθέτει προς πώληση η AstroBank σε Λευκωσία, Πάφο και Λάρνακα.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, αγροτικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει.

Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

1

Ανεξάρτητη οικία 300 τ.μ. σε οικόπεδο 511 τ.μ. Λάρνακα

  • Κωδικός Ακινήτου: PIR497
  • Ενδεικτική τιμή: €588.000

Το ακίνητο είναι ανεξάρτητη οικία 4 υπνοδωματίων και εφάπτεται επί της οδού Φαν Ντάυκ, περίπου 120μ νότια του κυκλικού κόμβου παρά το K–Cineplex. Το ισόγειο αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα και σαλόνι.

Ο 1ος όροφος αποτελείται από σαλόνι, δύο υπνοδωμάτια ενώ ο 2ος όροφος αποτελείται από επιπλέον δύο υπνοδωμάτια. Εξωτερικά υπάρχει καλυμμένος χώρος στάθμευσης, bbq, ιδιωτική πισίνα και αυλή.

2

Δύο συνεχόμενα οικιστικά τεμάχια 12,426 τ.μ. Μενεού, Λάρνακα

  • Κωδικός Ακινήτου: PIR487&488
  • Τιμή μετά από επικοινωνία

Το ακίνητο εφάπτεται επί της οδού Δήμητρας στο Μενεού. Βρίσκονται σε απόσταση 1,250μ νοτιοδυτικά του αεροδρομίου και περίπου 2,5 χλμ από την παραλία. Τα ακίνητα έχουν ορθογώνιο σχήμα με πρόσοψη περί τα 56μ. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

3

Ανεξάρτητη Οικία 603 τ.μ, Μαρώνι, Λάρνακα

  • Κωδικός Ακινήτου: PIR320
  • Ενδεικτική τιμή: €497.000

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Μαρωνίου με απρόσκοπτη θέα προς την θάλασσα. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, 4 υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite), σοφίτα και ημιυπόγειο (εσωτερικοί χώροι 315 τ.μ). Υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα πυρανίχνευσης και συναγερμού. Εξωτερικά υπάρχει καλυμμένη βεράντα (182 τ.μ.) και μεγάλος κήπος. Εμβαδόν γης 1,338 τ.μ.

4

Μερίδιο 1/3 σε οικιστικό τεμάχιο 8,399 τ.μ. Αγία Μαρινούδα, Πάφος

  • Κωδικός Ακινήτου: PIR612
  • Ενδεικτική τιμή: €255.600

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Αγία Μαρινούδας στην επαρχία Πάφου και εφάπτεται επί της οδού Χρίστου Σαμάρα με πρόσοψη περί τα 70μ. Έχει κανονικό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Υπάρχει συμφωνία διανομής. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

5

Οικιστικό Χωράφι 8,696 τ.μ. Αναρίτα, Πάφος

  • Κωδικός Ακινήτου: PIR317
  • Ενδεικτική τιμή: €825.300

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Αναρίτας στην επαρχία Πάφου. Έχει ακανόνιστο σχήμα με καλή θέα προς την γύρω περιοχή. Το τεμάχιο έχει διαιρεθεί σε επτά οικόπεδα - εκκρεμεί η τελική έγκριση. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

6

Ημιανεξάρτητη οικία 139 τ.μ. Λακατάμια, Λευκωσία

  • Κωδικός Ακινήτου: PIR727
  • Ενδεικτική τιμή: €189.000

Ημιανέξαρτητη οικία 139 τ.μ., 2 υπνοδωματίων επί της οδού No. 7A Αλκιδάμαντος στην Λακατάμια. Το ακίνητο είναι μέρος οικιστικής ανάπτυξης 10 ημιανεξάρτητων μονάδων (maisonette type).

Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, wc ενώ ο όροφος αποτελείται από 2 υπνοδωμάτιο. Επιπλέον υπάρχει σοφίτα 44 τ.μ. Εξωτερικά υπάρχουν βεράντες και χώρος στάθμευσης. Η οικοδομή ανεγέρθηκε το 2008.

7

Οικιστικό οικόπεδο 553 τ.μ. Τσέρι, Λευκωσία

  • Κωδικός Ακινήτου: PIR224
  • Ενδεικτική τιμή: €128.100

Το οικόπεδο βρίσκεται σε ύψωμα στον Δήμο Τσερίου. Έχει εμβαδό 553 τ.μ. κανονικό ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια με πρόσοψη 22μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

8

Πολυτελής Έπαυλη 1,688 τ.μ. Τσέρι, Λευκωσία

  • Κωδικός Ακινήτου: PIR162
  • Τιμή Κατόπιν Επικοινωνίας

Το ακίνητο εμπίπτει εντός των διοικητικών ορίων του δήμου Τσερίου, περί τα 300μ βορειοδυτικά της λεωφ. Τσερίου. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνια, καθιστικό, βιβλιοθήκη και τουαλέτα ξένων.

Ο όροφος αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, όλα διαθέτει en-suite, γκαρνταρόμπα και τζάκι. Στο ημιυπόγειο υπάρχει κουζίνα, καθιστικό, χώρος ψυχαγωγίας, αποδυτήρια και σάουνα. Υπάρχει κ/θ πετρελαίου, καθώς και κεντρικό σύστημα κλιματισμού. Εξωτερικά υπάρχει κήπος, πισίνα, κιόσκια, καλυμμένοι χώροι στάθμευσης, ψησταριά, ξενώνας και κτίριο προσωπικού. Εμβαδόν γης 10,000τμ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22575873

Δειτε Επισης

Αυτό είναι το εμβληματικό venue στην Κύπρο που φιλοξενεί υψηλού επιπέδου διακρατικές συνόδους και εταιρικές εκδηλώσεις
Πολυτελή ακίνητα και άλλες επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Στην έκδοση με τις 1000+μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου-Επαγγελματικοί σύνδεσμοι ως κρίσιμοι φορείς της οικονομίας
Υποθηκεύτηκαν 7.000 ακίνητα αξίας 1,94 δις το οκτάμηνο-Οι αριθμοί ανά επαρχία και μήνα
Επικαιροποίηση στρατηγικής και rebranding του τουριστικού προϊόντος-Οι δράσεις του Υφυπουργείου Τουρισμού
Μάριος Ηροδότου: Ακριβή επένδυση, αλλά δεν αντιμετωπίζονται ισότιμα οι επιχειρηματίες του κινηματογράφου
Απέκρουσε απάτη και έσωσε την Μπαρτσελόνα από σίγουρο αυτογκόλ αξίας ενός εκατομμυρίου η Τράπεζα Κύπρου
Πέρασαν από την Βουλή οι γενικές αυξήσεις στο δημόσιο-Καταψήφισε ο ΔΗΣΥ, «αντάρτικο» στο ΑΚΕΛ από Χαραλαμπίδου
Σε δημόσια διαβούλευση η μελέτη αναβάθμισης και επέκτασης Σταθμού Επεξεργασίας Λυμάτων Λάρνακας
Πιάνουν τόπο τα στεγαστικά σχέδια του Υπ. Εσωτερικών για ενίσχυση της υπαίθρου-Επωφελήθηκαν πέραν των 1.500 δικαιούχων