Ο Νayef Kassatly στο IN Business TV για το εργοστάσιο του ομίλου Kassatly στην Κύπρο-Τι είπε ο Γ. Παπαναστασίου(vid)

Η BBBI (Boutique Beverages Bottling International Ltd), θυγατρική του oμίλου Kassatly, ο οποίος διαθέτει 50ετή ιστορία στην καινοτομία και την αριστεία στον κλάδο των ποτών πραγματοποίησε τελετή εγκαινίων της νέας της μονάδας παραγωγής στον Ύψωνα, την Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η κάμερα του IN Business TV πήρε αποκλειστικές δηλώσεις από τον managing director της εταιρείας Kassatly Chtaura, Νayef Kassatly, τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργο Παπαναστασίου, τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΚΕΟ PLC, Χαράλαμπο Παναγιώτου και τον Ιδρυτή του ομίλου Άτλας Παντού & Telmen, Τώνη Τουμαζή:

Η Boutique Beverages Bottling Factory International LTD (BBBI) ιδρύθηκε στην Κύπρο, και συγκεκριμένα στη Λεμεσό τον Ιούλιο του 2021.

Αποτελεί μέλος του Ομίλου Kassalty, ενός σημαντικού παίκτη στη βιομηχανία ποτών και ροφημάτων στον Λίβανο, ο οποίος παράγει από τη δεκαετία του 1970 διάφορες κατηγορίες ποτών. Η BBBI θα παράγει αλκοολούχα και μη ανθρακούχα ποτά, που προορίζονται κυρίως για εξαγωγή.

Η BBBI δραστηριοποιήθηκε στην Κύπρο για να επεκτείνει τις εγκαταστάσεις εμφιάλωσης και να ειδικευτεί στην προώθηση του brand FREEZ στην παγκόσμια αγορά.

Η εμφιάλωση στην Κύπρο ξεκίνησε από τον Μάρτιο του 2024 και το εργοστάσιο βρίσκεται πλέον σε πλήρη λειτουργία. Τον Ιούλιο του 2024, βραβεύθηκε στα 12α Invest Cyprus International Investment Awards.

Η Kassatly Group Holding αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση από το 1974. Ο όμιλος αναπτύχθηκε από τις τοπικές και περιφερειακές αγορές στις παγκόσμιες, μέσα από συνεχείς προσπάθειες και ανάπτυξη νέων προϊόντων, καλύπτοντας τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών.

Σήμερα ο όμιλος παράγει αλκοολούχα και μη αλκοολούχα ποτά, τα οποία πωλούνται σε 40 χώρες.

Δειτε Επισης

Έτοιμες οι υπεραγορές για την εποχή του e-kalathi...Στην πορεία οι συζητήσεις για προσθήκες
Η συνταγή της Τρ. Κύπρου για διατήρηση υψηλής κερδοφορίας-Οι πέντε βασικές προτεραιότητες και οι επί μέρους στόχοι
Το δυναμικό τοπίο των επενδύσεων στον τομέα της φιλοξενίας και τι προσελκύει τους επενδύτες στην Κύπρο
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των Leaders in Hospitality Awards
Μαρία Κουρούπη: H στρατηγική της Hermes Airports για ενίσχυση της αεροπορικής συνδεσιμότητας της Κύπρου
Μίλτος Μιχαηλάς: Ενισχύσαμε την κερδοφορία μας, κερδίσαμε σημαντικές μάχες στην αγορά-Η απαρχή ενός νέου κεφαλαίου για την Alpha Bank
Τα ΜΕΔ στις εταιρείες... Δυσκολεύονται να τα φέρουν βόλτα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις-Τα στοιχεία της ΚΤΚ
Φιλοξενία: Οι εξατομικευμένες εμπειρίες, η απλοποίηση διαδικασιών και το κλικ σε βιώσιμους προορισμούς
FT: Συζητήσεις για επένδυση της Tesla στην Nissan-Άλμα της μετοχής της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας κατά 12%
Ο κύκλος δέκα ετών που έκλεισε και η νέα στρατηγική του Υφυπουργείου Τουρισμού...Έμφαση στην ποιότητα παρά την ποσότητα