powered by

Έντονη ανησυχία Παπαχριστοφή για τον δρόμο Πάφου-Πόλης… Ζητά συνάντηση με Βαφεάδη

Συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών για ενημέρωση για το θέμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς ζητά ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς, Γιώτης Παπαχριστοφή.

Επί του θέματος ο κ. Παπαχριστοφή αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ότι απέστειλε επιστολή «με σκοπό να διευθετηθεί άμεσα συνάντηση προς ενημέρωσή τους για τις εξελίξεις που υπάρχουν» σχετικά με την α΄ φάση του αυτοκινητοδρόμου.

Επίσης συνέχισε, ζητείται ενημέρωση για τα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης της β΄ φάσης του έργου, όπως επίσης και για τη σύνδεση της Μεσόγης.

Ο κ. Παπαχριστοφή σε σχετική του ανακοίνωση αναφέρει πως ως Δήμος Πόλης Χρυσοχούς εκφράζουν «έντονη ανησυχία» και «προβληματισμό» για τη μεγάλη, όπως λέει, καθυστέρηση και στασιμότητα, που παρατηρείται στην εξεύρεση λύσης επανέναρξης του τόσο σημαντικού έργου υπερτοπικής σημασίας και ζητούν όπως άμεσα παρθούν αποφάσεις για συνέχιση του έργου.

Σημειώνεται ότι στην περίπτωση που δεν δοθούν άμεσα λύσεις είναι «αναγκασμένοι να προβούν σε δυναμικές αντιδράσεις και διαμαρτυρίες». «Ο κόσμος της περιοχής είναι αγανακτισμένος με τις εξελίξεις και απαιτεί από εμάς την άμεση λήψη δυναμικών κινητοποιήσεων», καταλήγει ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς.

Δειτε Επισης

Σκλαβενίτης Κύπρου: Τρέχει το πλάνο ανακαινίσεων και ενσωμάτωσης των καταστημάτων Παπαντωνίου στο δίκτυό της
Χρ. Αγγελίδης: Να μας εξηγήσει το Υπουργείο Εργασίας, έμεις ό,τι έχουμε συμφωνήσει θα το εφαρμόσουμε ευλαβικά
Σε άλλη διάσταση οι επενδυτικές σχέσεις με Ινδία...Κοινό όραμα, μεγάλες ευκαιρίες και τεράστιες προοπτικές σε γερές βάσεις
Ναρέντρα Μόντι: Αρκετές ινδικές εταιρείες έχουν επιλέξει την Κύπρο ως πύλη στην Ευρώπη, απεριόριστες οι δυνατότητες
Ευγένιος Ευγενίου: Αγκαλιάζεται από τις ινδικές επιχειρήσεις ο ρόλος της Κύπρου ως πύλη εισόδου στην Ε.Ε.
Νίκος Χριστοδουλίδης: Φυσικός εταίρος για τις ινδικές εταιρείες που επιθυμούν να επεκταθούν στην Ευρώπη η Κύπρος
Στ. Σταύρου: Τεράστιες προοπτικές και πρακτικά βήματα ενίσχυσης της επιχειρηματικής συνεργασίας Κύπρου-Ινδίας
Υπογράφουν κοινή διακήρυξη εταιρικής σχέσης Κύπρος και Ινδία-«Μια ιστορική και ουσιαστική εξέλιξη»
Ναρέντρα Μόντι: Εμπόριο, επενδύσεις και άλλοι τομείς… Σημαντική ώθηση στις σχέσεις Ινδίας-Κύπρου
Ένα σύγχρονο πολυλειτουργικό πάρκο στην καρδιά της Λευκωσίας... Εγκαινιάστηκε η ανάπλαση του παλιού ΓΣΠ(pics&vid)