Τα boutique hotels που άνοιξαν τις πόρτες τους το 2023

Τα boutique hotels φαίνεται να είναι η νέα τάση που κατακλύζει την Κύπρο, με το 2023 να έχει φέρει δυναμικά openings, τόσο σε αστικές όσο και σε ορεινές περιοχές. Ανάμεσά τους, κυπριακές επιχειρήσεις αλλά και ηχηρά ονόματα ξένων επενδυτών που επέλεξαν το νησί.

  • Gate Twenty Two Boutique Hotel

Σε boutique hotel μετατράπηκε το κτίριο Λυσσαρίδη που δεσπόζει στο ιστορικό κέντρο της Λευκωσίας από τη δεκαετία του 1950 και έκτοτε αποτελεί σήμα κατατεθέν για την πρωτεύουσα.

36938_20230515101059_0330064001684145459_820_A.width-800

Μετά από ανακαίνιση, υποδέχθηκε τους πρώτους του επισκέπτες τον Μάιο του 2023.

Οι επισκέπτες του Gate Twenty Two Boutique Hotel μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 32 δωμάτια (standard room, superior room, deluxe room).

  • Nyx Hotel

Τον Ιούλιο του 2023 άνοιξε τις πόρτες του το Nyx Hotel στη Λεμεσό μέσω της Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean, μέλος του ομίλου Fattal Hotel.

nyxopening5.width-800.width-800

Το νέο boutique hotel βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς πόλης και συγκεκριμένα επί των οδών Ανεξαρτησίας και Χριστόδουλου Χατζηπαύλου, απέναντι από την παραλία και πολύ κοντά στο λιμάνι, το μεσαιωνικό κάστρο και τη μαρίνα.

Το πρώτο Nyx lifestyle ξενοδοχείο στη Λεμεσό, αποτελείται από 189 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, με έμπνευση από το αστικό στυλ και την ενέργεια της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αλυσίδα αναμένεται να δραστηριοποιηθεί και στη Λευκωσία. Το κτήριο της λεωφόρου Μακαρίου που στεγαζόταν παλαιότερα η Λαϊκή Τράπεζα κατεδαφίστηκε για να ανοίξει ο χώρος για το νέο ξενοδοχείο Nyx 200 δωματίων.

  • Heart Hotel

Στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού άνοιξε τις πόρτες του το Heart Hotel αρχές του Φθινοπώρου του 2023. Βρίσκεται σε ένα από τα παλιά κτίρια στην οδό Ζήνωνος, πίσω από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας.

1695481207488.width-800.width-800

Ιδιοκτήτρια εταιρεία η Heart Group, η οποία εντός του 2021 ξεκίνησε τις εργασίες για αποκατάσταση, και έτσι, το κτίριο, από ένα παλιό αρχοντικό μεταμορφώθηκε σε boutique hotel.

Το Heart Hotel διαθέτει 12 δωμάτια, όπου το κάθε δωμάτιο μπορεί να φιλοξενήσει έως δύο άτομα.

  • Thymises Boutique Hotel

Τις πόρτες του άνοιξε τέλος του καλοκαιριού ένα νέο ξενοδοχείο στην ορεινή Λευκωσία, το οποίο συνδυάζει το παλιό με το καινούργιο.

thymises

Το Thymises Boutique Hotel, το οποίο βρίσκεται μεταξύ των κοινοτήτων Κακοπετριάς και Γαλάτας, διαθέτει καταλύματα με κήπο και βεράντα. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε junior και executive σουίτες.

Το Thymises Boutique Hotel αποτελεί κατάλληλη επιλογή για τουρίστες και ταξιδιώτες, είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς σκοπούς. Στο καφέ, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν χώρο πώλησης παραδοσιακών προϊόντων από παραγωγούς της περιοχής.

thymises5.width-800.width-800

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ