Τρέχει με νέο κατάστημα στη Λευκωσία το πλάνο επέκτασης των Φούρνων Ζορπάς

Σε περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας τους στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην περιοχή των Λατσιών, προχωρούν οι Φούρνοι Ζορπάς.

Μετά το επιτυχημένο rebranding και την ανανέωση της ταυτότητας της γνωστής αλυσίδας, την περασμένη χρονιά, το πλάνο επέκτασης συνεχίζεται κανονικά, προκειμένου να καλύψει τις αγοραστικές ανάγκες ιδιαίτερα σε περιοχές με αυξημένη ζήτηση.

Το πρόσφατο άνοιγμα πραγματοποιήθηκε στα μέσα του 2023 στα Λατσιά, στην οδό Γιάννου Κρανιδώτη.

Διατηρώντας συνολικά τρία καταστήματα στην περιοχή των Λατσιών, οι Φούρνοι Ζορπάς ετοιμάζονται για το άνοιγμα τέταρτου καταστήματος, το οποίο θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την παρουσία τους στον συγκεκριμένο δήμο, όπως βεβαίως και στην ευρύτερη περιοχή.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, η αλυσίδα έχει εξασφαλίσει ακίνητο, στο οποίο μέχρι πρότινος στεγάζονταν οι Φούρνοι Αρτόζα, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, στα Λατσιά.

Το νέο κατάστημα, το οποίο θα διαμορφωθεί βάσει της νέας αρχιτεκτονικής καταστημάτων Ζορπάς, με την πλήρως ανανεωμένη εικόνα, θα περιλαμβάνει όλα τα τμήματα των Φούρνων Ζορπάς, ανάμεσά τους τμήμα φαγητού και την αλυσίδα καφέ Coffee Berry.

Η λειτουργία του νέου καταστήματος τοποθετείται χρονικά περί το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Με τη νέα προσθήκη, η αλυσίδα ανεβάζει τον αριθμό των καταστημάτων της στην πρωτεύουσα στα 34, με τα καταστήματα παγκύπρια να ξεπερνούν τα 70.

Στην στρατηγική και το όραμα του ομίλου, ο οποίος μετρά περίπου 50 χρόνια παρουσίας, εντάσσεται η προσφορά μίας ασυναγώνιστης και ολοκληρωμένης εμπειρίας στους καταναλωτές.

Παράλληλα, έχοντας ανοίξει φτερά εκτός κυπριακών συνόρων, στο πρώτο τρίμηνο του 2023 εγκαινίασε το τέταρτο κατάστημα «The French Workshop», στη Νέα Υόρκη, με άλλα δύο καταστήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής να βρίσκονται στα σκαριά.

Δειτε Επισης

Εξήγαγε 5,4 εκατ. και εισήγαγε τέσσερα εκατ. αυτοκίνητα η Ε.Ε. το 2024-Στα €89,3 δισ. το εμπορικό πλεόνασμα
Σταθερή αξία ως κύριο εξαγωγικό προϊόν της Κύπρου τα φάρμακα-Ποιες χώρες προμηθεύουμε
Σημαντικά οφέλη από την μετάβαση στο δίκτυο δεδομένων για τη βιωσιμότητα των γεωργικών εκμεταλλεύσεων
Σειρά μέτρων από Κομισιόν για να παραμείνει ανταγωνιστικός ο αμπελοοινικός τομέας της Ευρώπης
Γαλακτοβιομηχανία Αλάμπρα και υπεραγορές Αλφαμέγα στηρίζουν για όγδοη συνεχή χρονιά την Κύπρια γιαγιά
Ferrari: Αυξάνει τις τιμές έως και 10% για να αντιμετωπίσει τους δασμούς Τραμπ
Αλέξης Άννινος: Οι δασμοί Τραμπ στα εισαγόμενα αυτοκίνητα στις ΗΠΑ και σε ποιο σενάριο θα επηρεαστεί η Κύπρος
Mall of Limassol: Ισχυρό ενδιαφέρον από tenants-Προ των πυλών η πολεοδομική άδεια
Στα...σχοινιά η ήδη πιεσμένη αυτοκινητοβιομηχανία της Ε.Ε-Ανησυχία και προειδοποιήσεις για τους δασμούς του Τραμπ
Τραμπ: Δασμοί 25% σε όλα τα οχήματα που δεν έχουν κατασκευαστεί στις ΗΠΑ