Πανεπιστημιακή Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών, Τεχνολογίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης αποκτά η Λάρνακα

Ολοκληρώθηκε η σύνταξη του κειμένου μελέτης για την δυνατότητα ίδρυσης μιας Πανεπιστημιακής Σχολής Θαλάσσιων Επιστημών, Τεχνολογίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης στη Λάρνακα, αναφέρει σε ανάρτηση του την Πρωτοχρονιά, στην Πλατφόρμα «Χ» ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ Παναγιώτης Ζαφείρης.

Προσθέτει ότι «η φιλόδοξη αυτή πρωτοβουλία αποσκοπεί όχι μόνο στην ενίσχυση των ακαδημαϊκών μας δυνατοτήτων σε αυτούς τους τομείς, αλλά και στη συνεισφορά στην εξέλιξη των θαλάσσιων επιστημών και της βιώσιμης ανάπτυξης».

Ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ σημειώνει ακόμα ότι «ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Προέδρου της Δημοκρατίας και των Υπουργείων Παιδείας και Οικονομικών, τους τελευταίους δύο μήνες με μεγάλη προσπάθεια και αφοσίωση εργαστήκαμε στην ετοιμασία της συγκεκριμένης ολοκληρωμένης πρότασης, η οποία θα παρουσιαστεί στα αρμόδια σώματα του Πανεπιστημίου τις επόμενες εβδομάδες».

Ο κ. Ζαφείρης στην ανάρτηση του εκφράζει «ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή, δηλαδή στα μέλη του γραφείου μου και την ερευνητική μου ομάδα και στους φίλους και συναδέλφους εντός και εκτός του Πανεπιστημίου, για τις πολύτιμες συνεισφορές τους που εμπλούτισαν την πρόταση μας».

Δειτε Επισης

Ηγεσία με πυξίδα την ακεραιότητα και τη στρατηγική
Cyta: Μέτρα στήριξης για κατοίκους και επιχειρήσεις στις πληγείσες κοινότητες από την πυρκαγιά
Πρόσκληση προς έφηβες στην Κύπρο-Πάρε μέρος δωρεάν στο FEM Online Program και ανακάλυψε τη δύναμή σου ως ηγέτιδα
Τρ. Κύπρου: Άμεση κινητοποίηση και ουσιαστική συνδρομή στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς-Το SupportCY κοντά στις πληγείσες περιοχές
Βαρύ τίμημα και για την κτηνοτροφία από τις πυρκαγιές, επηρεάστηκε και η μελισσοκομία-Αξιολογείται η κατάσταση
Υπεραγορές Αλφαμέγα: Κουπόνια συνολικής αξίας €1000 για ψώνια σε κάθε οικογένεια που έχασε τη μόνιμη κατοικία της
Στο πλευρό των πληγέντων το My Mall Limassol-Αρχίζει τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης
Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε κλάδους σχετικούς με τους υδρογονάνθρακες από το υπουργείο Ενέργειας
Μάρκος Ζαμπάρτας: Το μέγεθος του πλήγματος για τους οινοποιούς και το οινοποιείο που σώθηκε παρά...τρίχα
Στάχτη περίπου 15.000 δεκάρια οινοποιήσιμων καλλιεργειών...Στήνεται μηχανισμός και αρχίζει άμεσα η καταγραφή ζημιών