Δηλώσεις ενδιαφέροντος για εγγραφή διαμεσολαβητών στον Χρηματοοικονομκό Επίτροπο

Δηλώσεις ενδιαφέροντος για εγγραφή στο Ειδικό Μητρώο Διαμεσολαβητών θα λαμβάνει το Γραφείο του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου ως τις 19 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή η Βοηθός Χρηματοοικονομικός Επίτροπος, Βαλεντίνα Γεωργιάδου, η οποία, αναπληροί τον Χρηματοοικονομικό Επίτροπο, ανακοίνωσε ότι λόγω ανάγκης επικαιροποίησης του Ειδικού Μητρώου Διαμεσολαβητών που τηρείται στο Γραφείο του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, επιθυμεί να λάβει, από όλους όσοι ενδιαφέρονται, δήλωση ενδιαφέροντος εγγραφής στο εν λόγω μητρώο. Η δήλωση ενδιαφέροντος, θα πρέπει να αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση mediations@financialombudsman.gov.cy, μέχρι τις 19/01/2024.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι, δικαίωμα εγγραφής στο Ειδικό Μητρώο Διαμεσολαβητών του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Διαμεσολαβητών, το οποίο τηρείται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως και πως νοείται ότι, οι υποψήφιοι διαμεσολαβητές θα πρέπει να έχουν τύχει επιμόρφωσης από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου σε θέματα αναδιάρθρωσης πιστωτικών διευκολύνσεων.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι με σκοπό τη διενέργεια των σχετικών σεμιναρίων επιμόρφωσης από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, ως πιο πάνω, ούτως ώστε να ενημερωθεί η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου για τον αριθμό των ενδιαφερομένων, για σκοπούς διοργάνωσης των σεμιναρίων.

Διευκρινίζεται ακόμα ότι ενδιαφέρον, μπορούν να εκδηλώσουν και όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως, αλλά δικαιούνται να εγγραφούν, νοουμένου ότι η εγγραφή τους θα πραγματοποιηθεί μέχρι την ημερομηνία κατά την οποία θα καθοριστούν τα σεμινάρια από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου.

Δειτε Επισης

Fitch: Αναβάθμισε την αξιολόγηση στήριξης μετόχων της Ελληνικής Τράπεζας σε «bb» λόγω Eurobank
«Ανοίγουν βιβλία» στις ξένες αγορές οι ελληνικές τράπεζες-Τα τρία κρίσιμα road shows
Ουνς (ΕΚΤ) για μειώσεις επιτοκίων: To be continued, αλλά προσοχή στον πληθωρισμό
Επιτόκια: Το στίγμα πορείας που έδωσε η Λαγκάρντ και γιατί είναι δύσκολη νέα μείωση από την ΕΚΤ τον Οκτώβριο
Μ. Ζαχαριάδης: Αναμένεται πτώση καταθετικών επιτοκίων, σταθεροποίηση δανειστικών-Οι εκτιμήσεις του Καθ. Οικονομικών
Μειώνει το επιτόκιο κατά 0.60% η Τράπεζα Κύπρου-Απόφαση με σημαντική θετική επίδραση στους πελάτες της
Τράπεζα Κύπρου: Back to Athens με συντριπτικό «ναι» από τους μετόχους-Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας
Τάκης Αράπογλου: Τα τέσσερα «συν» από την επανεισαγωγή της Τράπεζας Κύπρου στο Χρηματιστήριο Αθηνών
Ελληνική Τράπεζα: Μειωμένο εισαγωγικό επιτόκιο και ωφελήματα για δάνειο πρώτης κατοικίας
«Bye» London, «καλησπέρα» Αθήνα…Οι μέτοχοι της Τράπεζας Κύπρου σφραγίζουν την επιστροφή στο ΧΑ