Οι οργανισμοί και προσωπικότητες που διακρίθηκαν στα Βραβεία TechIsland 2023

Την συνεισφορά συνολικά επτά οργανισμών, εταιρειών και προσωπικοτήτων στην προσπάθεια οικοδόμησης ενός καλύτερου μέλλοντος για την Κύπρο μέσα από την ανάπτυξη της οικονομίας και της επιχειρηματικής δραστηριότητας στο νησί μας, ανέδειξαν και επιβράβευσαν τα Βραβεία TechIsland 2023.

Οργανισμοί, εταιρείες και προσωπικότητες, που αξιοποιώντας τους πόρους και την επιρροή τους συμβάλλουν στο να επέλθει η πραγματική αλλαγή στη χώρα, υλοποιώντας ποικιλόμορφες δράσεις προς όφελος της κοινωνίας, αλλά και βάζοντας την δική τους σφραγίδα σε επιδιωκόμενες μεταρρυθμίσεις, τιμήθηκαν από τα Βραβεία TechIsland 2023, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Διαβάστε εδώ: Ν. Χριστοδουλίδης: Ακόμη πιο ελκυστική στρατηγική προσέλκυσης επενδύσεων και δράσεις για το «branding» της Κύπρου

Η εκδήλωση απονομής των Βραβείων TechIsland 2023 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου στο Parklane Resort & Spa στη Λεμεσό, υπό τους ήχους μουσικής και μιας εμπνευσμένης παρουσίασης από τον Στυλιανό Λάμπρου, συνιδρυτή & διευθύνοντα σύμβουλο του Heart Group και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του TechIsland.

Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν η Μέλανη Στέλιου και ο Ανδρέας Αραούζος, οι οποίοι τόνισαν-μεταξύ άλλων-ότι η βραδιά ήταν κάτι περισσότερο από μια ευκαιρία για απονομή επαίνου στις πρωτοποριακές τεχνολογίες, αφού ήταν και η ευκαιρία να τιμηθούν όσοι χτίζουν ένα καλύτερο μέλλον για την Κύπρο.

Οι βραβευθέντες

  • Το βραβείο στην κατηγορία Game Changer απονεμήθηκε στο Τμήμα Ληξιαρχείου και Μετανάστευσης του Υπουργείου Εσωτερικών, με το βραβείο να παραλαμβάνει η διευθύντρια του τμήματος, Μαρία Αδαμίδου.
  • Το βραβείο Impact Driver απονεμήθηκε στο City Friends Club, με το βραβείο να παραλαμβάνει η ιδρύτριά του, Anna Gubareva.
  • Το Reflect Festival ανακηρύχθηκε Πρεσβευτής Πληροφορικής, με τους εκπροσώπους του Άντρια Λάμπρου και Aleksander Jahn να παραλαμβάνουν το βραβείο.
  • Το βραβείο Rising Star απονεμήθηκε στην RSL Revolutionary Labs Ltd, με την ιδρύτριά του Δρ. Μαριάννα Προκόπη-Δημητριάδη να παραλαμβάνει το βραβείο.
  • Στην κατηγορία Future-Shapers, το βραβείο απονεμήθηκε στο The Island Private School of Limassol, με τον διευθύνοντα σύμβουλό του Alexander Shkuratov να παραλαμβάνει το βραβείο.
  • Η TheSoul Publishing ανακηρύχθηκε Role Model of the Year, με την Aleksandra Sulimko, Chief HR Officer, να παραλαμβάνει το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας.
  • Ο Alexey Gubarev, μεταξύ άλλων μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Palta, απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία Thought Leader.

Την λαμπερή εκδήλωση πλαισίωσε ζωντανή μουσική από την καινοτόμα ερμηνεύτρια όπερας novaYA, η οποία συνδύασε την μαγευτική της φωνή με τις φουτουριστικές δονήσεις μιας άρπας λέιζερ.

Οι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση έλαβαν μέρος σε κλήρωση με έπαθλο την απόδραση για ένα Σαββατοκύριακο με την πλήρως ηλεκτρική BMW iX.

Τα Βραβεία υποστηρίζονται:

  • Από τον Χρυσό Χορηγό Unlimit.
  • Τον Χορηγό των Βραβείων Όμιλο Char. Pilakoutas.
  • Ασημένιοι χορηγοί bbf και payabl.
  • Χάλκινοι Χορηγοί η Asbis Enterprises PLC και Τράπεζα Κύπρου.
  • Ecosystem Partner η PwC Cyprus.
  • Event Supporter TikTok.
  • Community Partner το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.
  • Hospitality Partner το Parklane Resort & Spa.
  • Media Partner η IMH.

Δειτε Επισης

Samsung: Αναπτύσσει την πρώτη DRAM 24Gb GDDR7 για AI Computing επόμενης γενιάς-Tαχύτητα άνω των 40Gbps
Βραβεύσεις Robotex και MRC Cyprus 2024 στην Τράπεζα Κύπρου
Η Infocredit Group κερδίζει τις εντυπώσεις στο GITEX Global 2024-Με απολυτή επιτυχία η πρώτη μέρα
Kyndryl: Εννέα στα δέκα στελέχη εμπιστεύονται την IT υποδομή της εταιρείας τους, αλλά…
Google: Η πρώτη Big Tech που στρέφεται στην πυρηνική ενέργεια για την κάλυψη των αναγκών της
Αναβάθμιση ψηφιακών υποδομών της Κύπρου με την σφραγίδα της Khazna-Υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας
Στην κοινοπραξία 1010 COSMOS το διαστημικό έργο CARES του ESA
Πώς επιτυγχάνεται η ασφάλεια των δεδομένων με τον ψηφιακό μετασχηματισμό
Τεχνητή νοημοσύνη: Πώς θα αλλάξει και την οδήγηση (vid)
Ανοίγει το πρώτο Quantum Data Center της IBM στην Ευρώπη-Σε λειτουργία στο Ehningen της Γερμανίας