Εξαγορά ORO PAY από ομάδα επενδυτών με την σφραγίδα της Oaklins

H OAKLINS, παγκοσμίου φήμης όμιλος παροχής υπηρεσιών εξαγορών και συγχωνεύσεων (M&A), με δικό του γραφείο στην Κύπρο, ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε την πρώτη της συμβουλευτική συναλλαγή στην χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η OAKLINS ανακοίνωσε ότι η ομάδα της σε ρόλο αποκλειστικού σύμβουλου του αγοραστή (σ.σ. ομάδα επενδυτών), συνέβαλε στην από μέρους του εξαγορά της ORO PAY, εταιρείας χρηματοοικονομικής τεχνολογίας στην Κύπρο. Η συμφωνία έχει ήδη λάβει την έγκριση της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου για την αλλαγή ιδιοκτησίας.

Η εμπειρία της Oaklins στον τομέα M&A ήταν καθοριστική για τον γρήγορο εντοπισμό πιθανών στόχων εξαγοράς και την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής συμφωνίας για την ομάδα επενδυτών.

Σε ένα ανταγωνιστικό τοπίο με υψηλή ζήτηση για τέτοιες εξαγορές, η εμπειρία της Oaklins διαδραμάτισε καίριο ρόλο στη διασφάλιση μιας γρήγορης και επιτυχημένης συναλλαγής.

H ORO PAY, είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος (Electronic Money Institution-EMI), που προσφέρει ασφαλείς και εύχρηστες λύσεις πληρωμών με άδεια από την Κεντρική Τράπεζα Κύπρου.

Εξυπηρετώντας τις ανάγκες, τόσο των ιδιωτών όσο και των εταιρικών πελατών, η ORO PAY παρέχει μια απρόσκοπτη και οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση, τόσο για τους εμπόρους όσο και για τους χρήστες.

Η διαισθητική λύση λογαριασμού πληρωμών τους έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την ευκολία των οικονομικών συναλλαγών για επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Ο Παναγιώτης Κωνσταντίνος, διευθύνων σύμβουλος της ORO PAY, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την εξαγορά, αναφέροντας:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και καλωσορίζουμε τους νέους ιδιοκτήτες της ORA PAY, που είναι έτοιμοι να μας παρέχουν τα εργαλεία που απαιτούνται για την επίτευξη των φιλόδοξων πανευρωπαϊκών αναπτυξιακών μας σχεδίων.

Η διαδικασία απόκτησης ήταν αξιοσημείωτα αποτελεσματική και ομαλή, με ελάχιστες διαταραχές στις καθημερινές μας λειτουργίες, χάρη στην εμπειρία και τον επαγγελματισμό της ομάδας Oaklins στη δέουσα επιμέλεια και διαπραγμάτευση της συμφωνίας».

Ο κ. Κωνσταντίνου πρόσθεσε επίσης ότι: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι, στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης μας, είμαστε πλέον σε θέση να παραχωρήσουμε IBAN στους πελάτες μας.

Επιπλέον, έχουμε αναπτύξει το SWIFT και έχουμε λάβει την έγκριση για Principal Membership της VISA, έτσι αναμένουμε τις δικές μας κάρτες VISA να εκδοθούν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Αναμένουμε με ανυπομονησία την επίτευξη και την υπέρβαση των αναπτυξιακών μας στόχων».

Η επιτυχής εξαγορά της ORO PAY είναι η αρχή της δέσμευσης της Oaklins για να διευκολύνει στρατηγικές συναλλαγές στην Κύπρο που οδηγούν την ανάπτυξη και την καινοτομία στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Δειτε Επισης

Kapnos Airport Shuttle: Παρατείνεται η δωρεάν διακίνηση παιδιών από και προς αεροδρόμια-Επ' αόριστον η προσφορά
Wolt: Δέκα χρόνια σε θέση οδηγού στη διανομή φαγητών και προϊόντων
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των 27 φιναλίστ υποψήφιων
Το 1ο Women in STEM Cyprus Forum ξεκινά τον διάλογο για ουσιαστικές αλλαγές
Παρουσίαση της έρευνας για τον καρκίνο του μαστού του προγράμματος CARDIOCARE
Νέα «πράσινη» δράση από την Ελληνική Τράπεζα-Προχωρά σε δεντροφύτευση στο Κάβο Γκρέκο
Τιμητική διάκριση για Πετρολίνα και PPT Aviation Services από το Telethon
Η πορεία και το έργο της Α. Eracleous Electrical Installations Ltd
Δυνατή οικονομία για όλους: 3ο Φόρουμ Οικονομίας για το ΑΚΕΛ
Εμπιστεύομαι...